Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Minamata (Ιαπωνία) ... Βοιωτία





Πάτα το δεξί βελάκι ...

Το άρθρο Minamata-ΣΟΚ ΕΔΩ

Από AsoposSOS

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΟΧΤΑ .ΕΥΓΕ ΜΑΚ ΦΑΛΑΝ ΑΞΕΣΤΕ ,ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ;ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ;

Ανώνυμος είπε...

Για μια αλλη φορα γινατε ρομπες ξεκουμποτες,εσεις της Δημοτικης αρχης.ΕΥΓΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ !!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΚΛΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ σας!!!MA ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

Tα ευσημα παρακαλω στον Αντιδημαρχο, χημικο μηχανικο,μηχανολογο μηχανικο για τις τοποθετησεις του στο θεμα του νερου.ο ανθρωπος ζωγραφισε τυφλα να εχουνε τα διδακτορικα!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι ψυχραιμία. Το αίτημα της Πρωτοβουλίας μιλούσε για σύγκλιση ανοιχτού Δημοτικού Συμβουλίου. Αν η αντιπολίτευση συνυπογράψει το αίτημα αυτό τότε το Δ.Σ. οφείλει να συνεδριάσει υποχρεωτικά εντός 5 εργάσιμων ημερών. Τι θα κάνει η αντιπολίτευση λοιπόν; Μήπως βάζουμε δύσκολα διλήμματα σε ορισμένους από αυτούς;Έτσι φαίνεται.Πριν βιαστούμε όμως να τους λιθοβολίσουμε ας περιμένουμε λίγο. Λιγάκι όμως κύριοι της (ελάσσονος)αντιπολίτευσης.....Μετά τρεξτε να κρυφτείτε......

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...... ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τι λενε για τα χθεσινοβραδυνα ανδραγαθηματα στο δημοτικο συμβουλιο ο κ Δουσης,και ο κ Παπαβασιλειου;ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ Δ.Σ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ? ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ? ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΦΟΒΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΦΟΣΟΝ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ;ΠΟΣΟΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ;ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ Η ΔΥΟ ΚΙ Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ;ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ,ΤΟΥ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ.ΟΣΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ, ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΟΜΟΙΟΙ.ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ ΠΟΙΟΝ Η ΠΟΙΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ;ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΣΑΣΤΕ.ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ.Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΣΑΣ.ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Aν θελετε να ακουσετε τον Παπαβασιλειου και τον Δουση,που ταυτοχρονα τους θεωρειτε και λιγους,δεν εχετε παρα να πατε στα δημοτικα συμβουλια η να τους συναντησετε να σας πουν την αποψη τους.Κυκλοφορουν αναμεσα μας.Επιτελους και η υποκρισια εχει τα ορια της.Στο κατω κατω ολοι εσεις που αντιδρατε σημερα,ψηφισατε τους κολλητους σας που ηταν υποψηφιοι στον Τσαραμπαρη.Η μηπως δεν ειναι ετσι;

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΟΙΜΑΣΕ ,ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ,ΞΥΠΝΑ , ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΑΘΕΙΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.ΞΥΠΝΑ ΚΑΗΜΕΝΕ,ΤΙ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ,ΤΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ,ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΤΟ ΝΕΡΟ. ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΙΡΙΕΣ....Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ;ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Κ Α Τ Α Μ Α Υ Ρ Η.

Ανώνυμος είπε...

Απο την αντιπολιτευση οι πολιτες των Βαγιων περιμενουν κινησεις για να λυθουν τα προβληματα και οχι λογια.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε ανεγκέφαλε ανώνυμε που όλα τα μετράς με όρους πολιτικής αναμέτρησης και εκλογών, ξύπνα κακομοίρη και δες το πρόβλημα όπως έχει γιατί είναι σοβαρό. Όσο για το δημαρχιλίκι δεν κοπτόμαστε καημένε, χάρισμα σας. Είμαστε ήδη καταξιωμένοι στην κοινή γνώμη και αυτό για μας αρκεί.
Τάδε έφη μια "κουκουβάγια" (πολύ τιμητικός χαρακτηρισμός, ) που αποστρέφεται μετά βδελυγμίας τους θώκους.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 10.49 ΑΝ ΔΕΝ ΞΡΕΙΣ, ΤΟ 80% ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΑΤΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ; ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΛΙΓΟ!!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 10.49
Για να "βγούμε" του ΤΣΑΠΑΜΠΑΡΗ όπως λές και των "άξιων" συμβούλων του όπως δεν λές αλλά φαντάζομαι οτι υπονοείς,πραγματικά είναι πολύ δύσκολο και μάλλον ακατόρθωτο.Σου εξηγώ το γιατί:
1)Πρέπει πρώτα απ'όλα να αποκτήσουμε τον υψηλό βαθμό μόρφωσης,νοημοσύνης και δημιουργικής σκέψης που τον διακρίνει.
2)Πρέπει να πείσουμε οτι έχουμε τη δυνατότητα να αντιλαμβανόμαστε ακαριαία, όπως αυτός,το όποιο πρόβλημα προκύπτει και οτι άμεσα και δυναμικά μπορούμε να δώσουμε την καλύτερη λύση ακριβώς όπως και ο ίδιος.
3)Πρέπει να είμαστε παρατρεχάμενοι και χειροκροτητές του Μπασιάκου και να έχουμε την εύνοιά του ώστε να μας δίνει άδεια να κατουρήσουμε όποτε είναι αναγκαίο.
4)Πρέπει να έχουμε συνείδηση λάστιχο ώστε να ξεπουλάμε οτιδήποτε μας συμφέρει και να κάνουμε πίσω αν τυχόν τίποτε Πρωτοβουλίες μας κράξουν επειδή δεν καταλαβαίνουν το μέγεθος της ευφυϊας μας.
5)Πρέπει να φτιάξουμε συνδυασμό που θα διεκδικήσει την Δημαρχία και στον οποίο να συμμετέχουν:
α)Μία γαλαζοαίματη λαίδη
β)Ενας αξιοσέβαστος καταχραστής
γ)Ένας γόης επιβήτορας
δ)Τέσσερις άσχετοι,χωρίς άποψη,
μέχρι τελείως ανύπαρκτοι.
ε)Όλοι αυτοί να συμφωνούν στη ρε-
μούλα,χωρίς ιδιαίτερη σκέψη.
στ)Τεχνική υπηρεσία που να δίνει
οδηγίες, κατευθύνσεις και
ιδέες, λόγω εμπειρίας απο τους
προηγούμενους και πάντα με το
αζημίωτο,για το απο πού, πώς
και πόσα μπορούμε να τσεπώνου-
με κάθε φορά.
ζ)Αντιπολίυευση αδιάφορη που
θυμάται τις παληές καλές ημέ-
ρες της και ψάχνεται πώς θα
ξαναπάρει την κουτάλα.
Απο αυτά και μόνο όσο κουτός και αν
είσαι(δεν εννοώ εσένα προς Θεού,γενικά μιλάω),καταλαβαίνεις
οτι τέτοια παρέα Τσαραμπάρη,Συμβούλων και Αντιπολίτευσης είναι πολύ δύσκολο
να ξαναμαζευτεί.Εκτός και αν οι
Βαγαίοι με τη βοήθεια του εξασθενούς πάθουν ομαδική
παράκρουση με μαζοχιστικές διαθέσεις και πλήρη απώλεια μνήμης
και κρίσης!!!
ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΛΙ ΟΛΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΤΕ;;; ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ;; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΘΗΒΑΙΕ 3.34
Αυτοκριτική κάνεις δημόσια ή στέκεσαι σε καθρέφτη μπροστά και απευθύνεσαι στον εαυτό σου? Εμείς λεβέντη μου και τα λάθη μας κρίνουμε και αυτοσαρκαζόμαστε και θα προσπαθήσουμε να μή τα επαναλάβουμε.Το ΗΡΩΝικό εργοστάσιο εμείς το διώξαμε,εσείς το έχετε στο κεφάλι σας και το μεγαλώνετε.
Για το νερό το παλεύουμε,εσείς χεστήκατε μόλις ο Δήμαρχος σας απείλησε με μηνύσεις.Τα εργοστάσια
δίπλα σας ρυπαίνουν χρόνια τώρα
και σείς σφυράτε.Η τέως Υπουργάρα
δικό σας παιδί δεν είναι? Δεν είδα
καμιά ανακοίνωση οτι σας προσβάλει ως πόλη.Και πού είσαι,την επόμενη
φορά πές μας γιά τούς αγώνες σου
για να μαθαίνουμε και εμείς.
ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Οργισμένε, αν και είσαι Παναθηναϊκός, θα επικροτήσω τα λεγόμενά σου με την Ολυμπιακή έκφραση: " Έμπαινε Γιούτσο".

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕ Ή ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ; ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΔΩ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΜΟΥΓΓΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΒΙΓΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΜΑ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟΥΣ ΒΑΓΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΚΟΦΤΕΙ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ;;; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΘΗΒΑΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ;;; ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ) ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ" ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΣΒΙΓΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ...ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΕ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ.ΜΗ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒLOGS ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΑΝΟΜΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΙΚΑΔΟΡΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΩΝ ΒΑΓΙΩΝ.ΕΓΩ ΣΥΖΗΤΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΒΑΓΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΨΗ.ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΓΙΑ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΒΑΓΙΩΝ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΟΛΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ.(ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΒΟΙΩΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΓΑΙΟΥΣ)ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΕ με συγχωρεις αλλα,οσο και αν δεν μου το επιτρεπουν οι αρχες μου,θα ξεφυγω εστω και για λιγο και ζητωντας συγγνωμη απο τους χρηστες αυτης της σελιδας,θα σου πω οτι εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ με περικεφαλαια.Το γιατι θα σου το πω οταν θα ερθει η ωρα.

Ανώνυμος είπε...

BΡΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ.ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ;ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΚΟΙ ΠΟΙΟΝ Η ΠΟΙΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ;ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ψευτοπασοκτζηδες,ψευτοκουκουεδες,ψευτοσυνασπιστες,ψευτοκουλτουριαρηδες δεν προκειτε να δειτε ποτε εξουσια στα βαγια.καληνυχτα και ονειρα μαρξιστικα,λενινιστικα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 10.03. Δεν ξέφυγες πρόσκαιρα από τις αρχές σου, απλά δεν έχεις αρχές, δεν έχεις ήθος. Είσαι το πάντοτε ανώνυμο παπαγαλάκι του πρώην δημάρχου, το πάντα προκλητικό και εριστικό. Το παπαγαλάκι που μόλις ένα σχόλιο αγγίζει τον ΘΕΟ σου, που αυτοαποκαθηλώθηκε, αμέσως μας το παίζεις μαινόμενος ταύρος. Κρίμα γιατί μας απογοητεύεις, επειδή από έναν μορφωμένο περιμέναμε καλύτερη συμπεριφορά. Αλλά η απογοήτευση σε κάνει να συμπεριφέρεσαι σαν άξεστο καθήκι.
Σε ξέρουμε, γιατί αν και πέρασαν πάνω από δυο χρόνια, ακόμα δεν το έχεις χωνέψει πως χάσατε. Η αλαζονεία έχει και το αντίκρισμά της. Όταν ο Οργισμένος εκφράζει την άποψή του, κόσμια, πως η αντιπολίτευση είναι απούσα και το μόνο που της ενδιαφέρει είναι να ξαναπάρει την κουτάλα, έχει απόλυτο δίκιο κι εκφράζει την πραγματικότητα.
Όταν αντιδράς μ' αυτό τον τρόπο, δείχνεις το πόσο άχρηστη ομάδα είσαστε και τόπο χαμηλά ξεπέφτετε, οπότε πρέπει να κρατήσουμε αλεξικέραυνο στις επόμενες εκλογές. Κρίμα γιατί σας στηρίξαμε!
Να είσαι ευπρεπής γιατί με το φέρσιμό του αποδεικνύεις πως εσύ είσαι .......(αυτό που είπες για τον οργισμένο) όχι μόνο με περικεφαλαία, αλλά και με τσαρούχια.

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΕ, ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΝ" ΤΗΝ ΗΡΩΝ ΣΤΗ θΗΒΑ... ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ;;; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ;;; ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ)ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!!! ΒΑΛΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ; ΤΙ ΣΟΙ ΚΟΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ! Η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΕΚΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΙΜΑΤΖ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ! ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ;;; ΑΥΤΟΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΑΝ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!