Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Αίτηση του Γρηγορίου Μελ. Δούση, Δημοτικού Συμβούλου Βαγίων



Αίτηση του  Γρηγορίου Μελ.Δούση Δημοτικου Συμβούλου Βαγίων, 
Βαγια, 5-12-2008

Π Ρ Ο Σ

1) Δήμαρχο Βαγίων
2) Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Βαγίων


Πρίν απο λίγη ώρα (10.30 π.μ.), ενημερώθηκα απο δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, οτι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσπιέων στη συνεδριαση του, στις 13 του μηνός Νοεμβρίου, ετους 2008, με την υπ αριθμ.176/2008 ομόφωνη απ΄πφαση του, ''απαιτεί την λειτουργία και επιστροφή του Ειρηνοδικείου, του Υποθηκοφυλακειου και του Συμβολαιογραφειου στις Θεσπιές'', υπηρεσιες που ηδη λειτουργουν αρκετα χρονια στα Βαγια, χωρις ποτε να δημιουργηθει κανενα απολυτως προβλημα και θεμα. Η πρωτη μου αμεση αντιδραση ηταν, να επικοινωνησω τηλεφωνικα με τον Δημαρχο Θεσπιων και να του εκθεσω τις αποψεις και τις αντιρρησεις μου.
Πιστεύω οτι πρέπει να αντιδρασουμε αμεσα σαν Δημοτικο Συμβουλιο και για το σκοπο αυτο ζητώ την άμεση συγκληση του, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα με αμμεση συμμετοχή φορέων και δημοτών του Δήμου μας, ούτως ωστε να ληφθούν αποφάσεις και προγραμματιστούν παραπέρα ενέργειες.

Ο Αιτών

Γρηγοριος Μελ.  Δουσης

161 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΟΥΣΗ ,ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ..

Ανώνυμος είπε...

Aς ειναι καλα το VAGIA BLOG, που ανεδειξε το θεμα και ενημερωθηκαμε,διαφορετικα θα ημασταν στο σκοταδι οπως τοσα χρονια.

Ανώνυμος είπε...

καλω τους επιστημονες του τοπου μας να ξεσκονισουν τα ντοκουμεντα και να αντιπαρατεθουμε δημοσια με τους θεσπιεις.εγω που ειμαι μεσηλικας δεν θυμαμαι ποτε να λειτουργησαν αυτες οι υπηρεσιες στις θεσπιες.καλο ειναι να ρωτησουμε και τους γεροντοτερους.αν και ειμαι της απόψης οτι υπαρχουν τοσα αλλα σοβαρα θεματα που πρεπει να μας ενωνουν και να συνεργαζομαστε με τους γειτονικους δημους παρα να ασχολουμαστεμε υποδεεστερα θεματα.εγω θα προτεινα στον δημαρχο και τους δημοτικους συμβουλους του δημου θεσπιεων οτι θα ηταν προτιμοτερο για τον τοπο τους να διεκδικησουν αλλες υπηρεσιες,υπαρχουν τοσες αρκει να σκεφτουν περισσοτερο,παρα να ερχονται σε αντιπαραθεση με τον δημο βαγιων.νομιζω οτι επιεικως η αποφαση αυτη ηταν τουλαχιστον αστοχη και υποβαθμιζει τον θεσμικο ρολο των αυτοδιοικητικων και παραπεμπει σε αλλες καταδικασμενες ιστορικα εποχες.

Ανώνυμος είπε...

Θα σας παραθέσω ένα απόσπασμα από την ημιτελή ιστοσελίδα του ΔΗΜΟΥ ΒΑΓΙΩΝ, απ’ όπου θα πάρουμε χρήσιμες πληροφορίες:
[[ O νομός Βοιωτίας μετά την απελευθέρωσή του από τον τουρκικό ζυγό (Συνθήκη Κωνσταντινούπολης, 27-6-1832) παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη διοικητική ιστορία της Ελλάδας με το Διάταγμα της 3ης Απριλίου 1843, ΦΕΚ 12/1833 «περί της διαρέσεως του βασιλείου και της διοικήσεως του», άρθρο10.
Στο εν λόγω Διάταγμα καθορίζεται ότι ο νομός περιλάμβανε τις «επαρχίες Θήβας και Λιβαδειάς».
Το έτος 1836 στην ΕτΚ, φύλο 80/28-12-1836 [Παράρτημα] για πρώτη φορά αναφέρεται η κατά διοικήσεις, υποδιοικήσεις και δήμους, επίσημη ονομασία, όλων των κατοικημένων οικισμών κτλ του νομού Βοιωτίας.
Κατά διοικήσεις και υποδιοικήσεις, οι δήμοι του νομού το έτος 1836 ήταν:
1. Διοίκηση Θηβών:
Δήμοι:
Θηβών, Θεσπιών, Αλιάρτου, Θίσβης, Πλαταιών, Παρασωπίας, Τανάγρας, Αυλίδος, Ακραιφνίου και Άσκρης.
2. Διοίκηση Βοιωτίας:
Δήμοι:
Λεβαδείας, Κορωνείας, Ορχομενού, Χαιρωνείας, Δαυλείας, Τιθωραίας, Δρυμαίας, Ραχώβης και Διστομίων.
Το έτος 1838 με το Βασιλικό Διατάγμα της 22ης Ιουνίου (ΦΕΚ 24/1838) «Περί μεταρρυθμίσεων των διοικήσεων», η διοίκηση Βοιωτίας περιλάμβανε τις επαρχίες Βοιωτίας όπως ονομαζόταν τότε αυτή της Λιβαδειάς και των Θηβών και τότε καθορίστηκε σαν έδρα της Διοίκησης η πόλη της Λιβαδειάς.
Όλη σχεδόν η γη, μετά την αποχώρηση των Τούρκων, περιήλθε στην κυριότητα του Ελληνικού Δημοσίου και έχουμε τα λεγόμενα εθνικά κτήματα ή εθνικές γαίες.
Από αυτά ένα μέρος δόθηκε στους αγωνιστές του 1821 ως ανταμοιβή για την προσφορά τους στον αγώνα και έναντι μισθών, ενώ τα υπόλοιπα παραχωρήθηκαν σε Βαγαίους κατοίκους σε ποσοστό «80 στρεμμάτων σε κάθε ενήλικα άντρα για καλλιέργεια και σαράντα στρεμμάτων σε κάθε χήρα».
Η εξόφληση των παραχωρουμένων γαιών έπρεπε να γίνει σε 30 ετήσιες δόσεις προς το Κράτος ενώ το έτος 1851 καθορίστηκαν οι διοικητικές περιφέρειες και τα διοικητικά όρια των περιοχών των Βαγίων και έγινε απογραφή του υπάρχοντος πληθυσμού.
Τα Βάγια τότε, αποτέλεσαν την έ+δρα του συσταθέντος δήμου Θεσπιών, που απαρτιζόταν από τα εξής χωριά:
Δήμος Θεσπιών Οικογένειες Κάτοικοι Παρατηρήσεις
Βάγια –έδρα- 150 635
Κασνέσι 74 336
Μαυρομμάτι 97 483
Παλιοπαναγιά 120 545
Ερημόκαστρο 96 423
Κασκαβέλι 58 266
Νεοχώρι 45 208
Μορόκαμπος & Τζοάνο 15 65
Αρχοντίκι 9 23
Δαύλωση Ασπρόκαμπος Θέσεις ακατοίκητες
Μαζαράκι Διαλυμένη Μονή
]]
Τα παραπάνω είναι ενδεικτικά και χρειάζονται να ερευνηθούν. Αποτελούν όμως για μας μια αφετηρία να ξεκινήσουμε…
Πρόταση:
Να αναζητήσουμε τις ιστορικές πηγές και να βρούμε την ιστορική αλήθεια. Εκεί θα φανεί το σκεπτικό της δημιουργίας του Δήμου Θεσπιών με έδρα τα Βάγια. Έχοντας ιστορικά στοιχεία που μας δικαιώνουν, μπορούμε να τους τρίψουμε στη μούρη την απόφαση που πήραν οι ανιστόρητοι νέο-Θεσπιείς.
Γιατί θυμήθηκαν μετά από 157 χρόνια πως είναι οι ριγμένοι και διεκδικούν αυτά που δεν τους ανήκουν; Δε χρειάζεται να πανικοβληθούμε αν ενεργήσουμε με ντοκουμέντα και σωστά επιχειρήματα. Διατάγματα και ΦΕΚ υπάρχουν που δείχνουν ότι δίκαια υπάρχουν και λειτουργούν στα Βάγια, όσα διεκδικούν οι Θεσπιείς.
Επίσης έχει ενδιαφέρον να δούμε από τους παρόντες δημοτικούς συμβούλους πόσοι ήσαν από το Ρημόκαστρο και πόσοι από τα άλλα χωριά του δήμου Θεπιών.
Περιμένουμε την αντίδραση του Δήμου μας …Ελπίζουμε να μην είναι όπως πριν από καιρό για τις αντικειμενικές αξίες. Αλήθεια γιατί ξεχάσαμε αυτό το θέμα, το τόσο σοβαρό για την τσέπη μας στη σημερινή δύσκολη οικονομικά εποχή;

Ανώνυμος είπε...

Στο παραπάνω σχόλιο υπήρχε ένας πίνακας, που δεν πέρασε στην αντιγραφή. Στα νούμερα, δίπλα στα χωριά, το πρώτο αναφέρεται στον αριθμό των οικογενειών και το δεύτερο στον αριθμό των κατοίκων.
Αγαπητέ Δορκάτυπε, είχα αρχίσει το ψάξιμο, όταν έγραφες την αγωνία σου.
Θα κάνουμε αυτό που πρέπει...
Θα μπορούσαμε να κάνουμε κι άλλα, πολύ περισσότερα, μα μας θεωρούν αντίπαλους της καρέκλας τους, αν και έχουμε τονίσει πως δεν μας ενδιαφέρει η εξουσία.

Admin είπε...

Ιστορικά στοιχεία, για τα Βάγια, είναι διαθέσιμα στο Δήμο Βαγίων όταν χρειαστούν.

Εχω επίσημα ιστορικά στοιχεία, με αναφορές, για τα Βάγια, απο το τέλος του 1400 (καλά διαβάζετε) μέχρι το 1940.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι μιλώντας για Ελγίνεια και όχι για γλυπτά του Παρθενώνα είναι σαν να παραδεχόμαστε εμμέσως ότι αυτά δεν μας ανήκουν αλλά ανήκουν στο λόρδο Ελγιν. Μήπως κατ΄ανάλογο τρόπο και οι Θεσπιείς ονομάζοντας τις υπηρεσίες που διεκδικούν Ελγίνεια, αναγνωρίζουν εμμέσως πλην σαφώς ότι διεκδικούν πράγματα που δεν τους ανήκουν; Όταν κάποιοι είναι ημιμαθείς καλύτερα να σιωπούν, γιατί εκτίθενται. Και για να μιλούμε σωστά διεκδικούμε τα γλυπτά του Παρθενώνα. Αλίμονο μας αν δεν γνωρίζουμε τις διεκδικήσεις μας και περισσότερο αλίμονο μας αν το παίζουμε "ξερόλες" ξιπασμένε Κε Κουρούνη και Κε Κυρίκο.

Τάδε έφη
Ένας "προδότης" της Πρωτοβουλίας που κατά τον διαταραγμένο Δημοτικό σας λατρεύει.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΚΑΒΕΛΙ ΠΡΙΝ 5ΩΡΕΣ


ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ,ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟ BLOG. O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ "ΕΛΓΙΝΕΙΩΝ" ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
Επιτροπή Αγώνα Φίλων Χωμαματερής
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
ΟΠΩΣ
-ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΑΣ
-ΑΥΤΗ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ
-ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

αγαπητοι συντοπιτες.παρα πολυ ωραια.ευχαριστω για την ανταποκριση.και εγω απο το πρωϊ εντρυφω στις σελιδες της ιστοριας προκειμενου να ανασυρω χρησιμα στοιχεια για την περιπτωση.σιγουρα ολες οι ιστορικες πηγες ααναβλυζουν ντοκουμεντα που μας δικαιωνουν.ας αντιμετωπισουμε το θεμα με ηρεμια και χωρις προσβλητικους χαρακτηρισμους για να αποδειξουμε και εμπρακτα την ανωτεροτητα μας.και προσοχη οι θεσπιεις συμπεριλαμβανομενων ολων των δημοτικων διαμερισματων δεν πιστευω οτι τουλαχιστον αυτη την περιοδο εχουν διαθεση να ακολουθησουν τις φαεινες ιδεες του δημαρχου των και των δημοτικων συμβουλων του που εντελως αστοχα οδηγηθηκαν σε τετοια αποφαση.εν καιρω θα αναφερθουμε και σε αλλα στοιχεια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ,ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΑΣΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΙΤΡΙΚΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΟΥΣΗ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ.ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΓΑΙΩΝ.ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.ΑΣ ΜΗ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΔΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ.ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΑΣ ΜΗ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ.ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ ΑΠΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ.ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια της πρωτοβουλιας να ξερετε οτι ειναι και αλλοι πολλοι που σας ακολουθουν ειτε ψηφισαν Τσαραμπαρη,ειτε ψηφισαν Δουση,ειτε ψηφισαν Παπαβασιλειου.Αρχισαν να ξεκαθαριζουν τα πραγματα και σιγα-σιγα θα δειτε στο μελλον και αλλες πρωτοβουλιες για διαφορα θεματα.Σε αυτη τη φαση και οι τρεις κρινονται.Περα απο τις δημοσιες προφορικες θεσεις,τοποθετησεις και αποψεις,υπαρχουν και τα γραπτα που δεν σβηνουν.Οταν θα ερθει η ωρα αυτα θα ειναι ο καθρεπτης για τον καθενα.Και να μη πεφτουμεστην παγιδα καποιων.Εμας μας απασχολει το θεμα της υγειας πανω απ ολα.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΙ ΚΑΛΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ.ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΝΕΑ.Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕΜΙΑΣ.ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ;ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΕ,ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΙΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΟΙΩΣ.ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΤΕΤΟΙΟ.ΣΑΣ ΡΟΥΜΠΩΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ.ΡΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ;ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ;ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΡΕΙΣ ΔΡΟΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΛΛΑΓΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;ΕΙΠΑΜΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΒΑΓΙΑ.ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΝΤΡΙΛΙΖΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ;ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΤΡΙΛΙΖΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΛΙΤΣ ΚΟΠΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.ΒΡΕ ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ;ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΫΜΕΝΕ;ΡΕ ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΜΕ ΑΥΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ;ΡΕ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΣΑΣΤΕ;ΑΝΤΕ ΒΓΕΙΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΜΙΝΕΡΒΑ Η ΣΤΗΝ ΙΡΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΙΜΠΛ Η ΚΑΝΕΝΑ ΣΙΒΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΕΦΑΛΙ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΡΙ ΜΕ ΣΟΔΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΝΕΨΟΥΝ.ΠΙΝΕΙ Ο ΔΟΥΣΗΣ ΚΑΜΠΑΡΙ ΜΕ ΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΧΩΝΕΥΕΙ.Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΙΝΕΙ.ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΑΣΕΤΕ.ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ;ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΛΑΜΟΚΑΡΟΝΑ ΜΕ ΔΙΠΛΕΣ,ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ.ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΙΚΟ Η ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΒΑΣΣΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΜΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΚΟΥΚΟΥΕΔΑΚΙΑ,ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.(6-12-2008 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΑΥΤΟΚΑΛΟΥΜΕΝΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕ
ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ
ΚΑΙ ΣΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Δημοτικέ, αφού όλα βαίνουν καλώς και συ είσαι σε θέση ισχύος, γιατί καθημερινά βάλεις εναντίον της Πρωτοβουλίας; Πόσο πολύ τη φοβάστε ρε κακομοίρηδες. Κοίτα να συνηθίσεις την παρουσία της Πρωτοβουλίας, γιατί όσο τα προβλήματα παραμένουν, δεν γλιτώνετε από μας και από όλους τους απλούς πολίτες που αγωνιούν. Και μπορεί εμείς να χρειαστεί να ανεχτούμε τον Τσαραμπάρη για δύο χρόνια ακόμα αλλά εσύ από μας δε θα γλιτώσεις. Σου έχουμε γίνει εφιάλτης. Πήγαινε και σε κανένα γιατρό, δεν είναι κακή ιδέα. Διότι η πρωτοβουλίτις είναι χρόνια ασθένεια.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΕ (7:49 μμ) Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Γ. ΔΟΥΣΗΣ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΕΠΩΝΥΜΑ.

ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ, ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ-/ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ/, ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΣΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ! ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ. ΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΤΣ ΚΟΠΑΝ. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΚΡΙΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ
ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ Ο ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΣΑΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ.
ΑΓΟΥΡΟΞΥΠΝΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΤΣΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ (ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ) ΧΡΥΣΑ ΚΥΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΕΛΓΙΝ.
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΛΗΘΗ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ ΑΠ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
-ΤΣΑΝ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ
-ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΞΑΣΘΕΝΕΣ
-ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
-ΤΣΑΝ ΠΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ
ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΦΩΝΑΖΕ -ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ
-ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
ΑΓΟΥΡΟΞΥΠΝΗΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΗΣ ΕΙΠΕ
-ΩΣ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΤΣΑΝ ΑΦΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΗΚΕ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΥΝ -ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ - ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ.
ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ Ο ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ Ο ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΣΑΝ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΤΟΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΟΣ ΤΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΨΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ.
ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΝΤΙΜΠΛ ΚΑΙ ΣΙΒΑΣ. ΚΑΜΠΑΡΙ ΜΕ ΣΟΔΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ "ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ" ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......

Ανώνυμος είπε...

Δημοτικέ, σήμερα είσαι ωραίος. Καμία σχέση με τα προηγούμενα υπερφίαλα σχόλιά σου. Αυτό δείχνει πως έχεις φαντασία και συγγραφικό ταλέντο. Μπορείς να μας τα ψάλλεις με αυτόν τον τρόπο. Έχει ενδιαφέρον, γιατί ο προηγούμενος κι αυτοεπαναλαμβανόμενος τρόπος είχε καταντήσει ανιαρός.
Προσωπικά αναγνωρίζω κι εκτιμώ τις ιδιαίτερες ικανότητες αυτών που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις και διαφορετική θεώρηση από μένα ( και δεν τον αντιμετωπίζω σαν αντίπαλο, όπως μας αντιμετωπίζεις εσύ). Αναγνωρίζω την βελτίωσή σου και σε προτρέπω να συνεχίσεις την ιστορία σου. Μπορείς κι εσύ να μας σατιρίσεις. Δεν έχουμε μικρόμυαλες και μικροαστικές αντιλήψεις...
Να έχεις όμως τη μεγάλη καρδιά να δεχτείς τα σχόλια και την κριτική σε όσα παρουσιάζεις, γιατί στο λόγο υπάρχει κι ο αντίλογος.
Παιγνίδι είναι η ζωή, απόλαυσέ το...Όχι μόνον κοψίδια (λόγω χοληστερίνης) και ΣΙΒΑΣ ή ΝΤΙΜΠΛ (λόγω αρτηριοσκλήρυνσης)...Πάντως το έχεις ρίξει στη μεγάλη ζωή μιας και είσαι δίπλα στον ΤΣΑΝ, ακριβά ουίσκι- ταξίδια με την εξουσία, εμείς οι φτωχούληδες χύμα κρασί και κανένα τσιπουράκι. Κατηραμένη κενωνία...φτώχεια...μιζέρια, βράσ' τα...
Μιας και μπήκες στο γήπεδο, συνέχισε το παιγνίδι σου...Πρόσεχε μόνο, γιατί δεύτερη κίτρινη κάρτα σημαίνει κόκκινη κι αποβολή...Και το όργανό σου μη το παραπαίζεις- έστω κι αν βγάζει πατριωτικά τραγούδια- δεν ταιριάζει στην ηλικία σου...

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΕ ..ΚΡΥΟ ΜΠΡΡΡΡΡ..


ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΗΜΕΝΕ !! ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΥΕΣΕ,
ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΟΙ ΡΗΜΟΚΑΣΤΡΕΟΙ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ.
ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΕ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΡΗΜΟΚΑΣΤΡΕΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΧΟΡΑΝΕ ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ κ.λπ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ.ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΕΥΓΩ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΤΙ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΒΑΓΙΩΝ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΟΒΕΙ ΤΟΝ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ.ΑΜΕΣΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ,ΟΧΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ Ο ΧΑΤΖΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ο ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΗΛΑΔΗ;ΜΗ ΚΟΛΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΝ ΔΟΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ.ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ.ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ;ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΑΝ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΟΝ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΓΙΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ;ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΤΩΡΑ ΜΗ ΠΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΝΗ.ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΝΗ Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ.ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 15 ΜΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΘΕΜΑΤΑ.ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ.ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΧΑΤΖΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Ο ΜΑΡΚΟΥ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ.ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ;ΔΕΝ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ.ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ.ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ;ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΝΑΧΕΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ;ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.(7-12-2008 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ΔΗΜΟΤΙΚΕ κακώς επικρίνεις τον κ.Βουδουρη διότι ο εν λογω κυριος στήριξε φανερά την δεύτερη Κυριακή τον σημερινό δήμαρχο.Πρωσωπικά με πλησίασε μαζί με τον συντροφο του τριτου συνδυασμου (κ.Αγγελή Αθαν.)και μου έδωσε γραμμή για τον σημερινό Δήμαρχο.Εγω προσωπικά εχω εκπλαγεί για την στάση του κ.Βουδουρη να μην στηρίζει τον σημερινό δήμαρχο. Αλλά εσυ κ.Δημοτικέ με τη στάση σου αρθογραφόντας απομακρύνεις τον κ.Βουδούρη απο τον σημερινό Δήμαρχο.Το μόνο που νομίζω οτι πρέπει να σε καθυσυχάζει είναι οτι ο κ.Βουδουρης μετά τις συγκεντρώσεις της πρωτοβουλίας πολιτών συναντά αμέσως αλλά και σε καθημερινή βάση τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Μερκούρη και τα λένε ιδιαιτέρως στο καφενείο του αδερφού του.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ επομένως διπλωματία μην και θυμώσει ο κ. Βουδούρης και βρεθεί σε δυνή θέση ο Δημαρχός σου.-----(ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ)-----

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου, μπερδεύτηκαν τα πράγματα, γίνανε κουλουβάχατα. Κάποιος έγραψε ένα κινέζικο παραμύθι. Είχε μια πρωτοτυπία. Νόμισα πως το έγραψε ο Δημοτικός. Ήταν όμως πνευματικό έργο του "Κινέζου".
Για να μη χάσεις τα πνευματικά σου δικαιώματα, Κινέζε, να βάζεις υπογραφή...
Μετά παρουσιάστηκε συγκαταβατικός ο Δημοτικός, χωρίς να προκαλεί. Καλουδεχούμενος...Ο καθένας μπορεί να γράφει αυτά που πιστεύει, αρκεί να μην προσβάλλει και να μην προκαλεί. Στον ίδιο χώρο ζούμε, τον ίδιο αέρα αναπνέουμε. Πολλές φορές συζητάμε ή τα πίνουμε και μαζί.
Το δικαίωμα της κριτικής είναι δικαίωμα που απορρέει από τη σωστή λειτουργία της δημοκρατίας. Οι ασχολούμενοι με τα κοινά, εκτός από την προσωπική, έχουν και δημόσια ζωή, για την οποία ελέγχονται και πρέπει να ελέγχονται.
Κατεβάζοντας αιτήματα, δεν κερδίζουμε τίποτα προσωπικό, ούτε το κάνουμε με αντιπολιτευτική διάθεση. Για το καλό των Βαγίων ενδιαφερόμαστε.
Μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις,να βλέπουμε αλλιώς τα πράγματα, κάτι που για σας είναι ακίνδυνο, για μας να είναι επικίνδυνο, αλλά δεν βγάζουμε και τα κουμπούρια. Διεκδικούμε ποιότητα ζωής για μας και τα παιδιά μας...
Αν Δημοτικέ γράψεις αύριο, όπως σήμερα, τα σχόλια που θα εισπράξεις θα είναι ήπια. Αν προκαλέσεις, θα σου τα χώσουν...
Διάλεξε...

Ανώνυμος είπε...

Δημοτικέ σου ξέφυγε άθελα σου η αλήθεια. Γλώσσα λανθάνουσα ταληθή λέγει. Είπες ότι πριν το εργοστάσιο δεν είχε κανένας πρόβλημα με τον Τσαραμπάρη. Ακριβώς φίλε μου. Παραδέχεσαι λοιπόν ότι κανένας δεν είχε διάθεση να αντιπολιτευτεί ωσότου προέκυψαν σοβαρά προβλήματα. Τότε λοιπόν γιατί κατηγορείς την Πρωτοβουλία και της καταλογίζεις διαφορετικές προθέσεις;

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΣ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ. ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΞΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ,ΑΠΛΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΟΣ.
ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΣΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΣΑΤΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ.


Φροντισε να διαβαζεις τα σχολια που σου απαντουν, για να μην γραφεις και ξαναγραφεις τα ιδια και τα ιδια.

Ανώνυμος είπε...

Τα στοιχεία που υπάρχουν για τα ΒΑΓΙΑ είναι αδιάσειστα και δεν χωρούν αντιρρήσεις και επιφυλάξεις…
Είναι απορίας άξιον, γιατί για μία ακόμη φορά επιχειρείται η «πλαγιοκόπηση» των ΒΑΓΙΩΝ, μέσα από ένα κράμα «Θεσπιακού μεγαλοϊδεατισμού και αλυτρωτισμού»…
Μια συντονισμένη επίθεση (;) που αποτελεί κατ΄ ουσία μια «συνισταμένη δυνάμεων» που επιχειρούν να αποκαταστήσουν την διασαλευθείσα ιστορική τάξη και να αποκαταστήσουν προεχόντως το «θιγέν κράτος δικαίου, κατά τους εμπνευστές του σχεδίου…
Μιας όμως επαναφοράς, στον ενεστώτα χρόνο, των από καιρού εις καιρόν γνωστών, πλην όμως τετριμμένων και «ανα-μηρυκαζομένων» αιτιολογιών, βάσει των οποίων τα ΒΑΓΙΑ ευνοήθηκαν σε αντίθεση με τις Θεσπιές…
Και χάριν της εύνοιας αυτής συγκέντρωσαν στα «χωρικά τους ύδατα» Υπηρεσίες και Τράπεζες…
Και ο μάλλον διαγραφόμενος «ληξιαρχικός» θάνατος του «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ Νο 2», δείχνει ότι δεν θα παραλλάξει ο αυτοδιοικητικός χάρτης και οι υφιστάμενοι Δήμοι θα μείνουν ως έχουν, άρα λοιπόν κάποιοι εκεί, "στις εντεύθεν ή εκείθεν των λόφων Θεσπιές", φαίνεται ότι άρχισαν από τώρα να «προ-ετοιμάζονται» εκλογικά και θέλουν να "προκαλέσουν" ρήξεις και να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους…
Για να φανεί πιθανώς από τη μια ότι διεκδικούν τα πατροπαράδοτα «ιερά και όσια» και παράλληλα από την άλλη να εξοβελίσουν τη συλλογική (τους) ευθύνη λχ από την «τοξική χωματερή» και τις επί μέρους ευθύνες που αναλογούν…
Δεν γνωρίζουμε βέβαια που εδράζονται οι απόψεις των γειτόνων μας ούτε και ποιες είναι οι βάσιμες και αντικειμενικές παραδοχές, βάσει των οποίων θα πρέπει να μεταστεγαστούν Υπηρεσίες εκ Βαγίων προς τα εκεί…
Ξαναζώντας έτσι τις ημέρες του παρελθόντος της Θεσπιακής αντίδρασης π.χ για την «Αγροτική Τράπεζα» αλλά και την επίπονη και επίμοχθη προσπάθεια για την κατοχύρωση των Θεσπιών σαν την «φυσική έδρα» του παλαίποτε Τοπικού Συμβουλίου…
Γεγονότα που σ΄ ένα και μοναδικό συμπέρασμα κατατείνουν: στη μάλλον «απροκάλυπτη» απόπειρα περιθωριοποίησης των Βαγίων, χωρίς κανείς εκ των «ηθικών και υλικών αυτουργών», να κάνει τον κόπο να εντρυφήσει στα όποια ιστορικά (και) αποδεικτικά στοιχεία…
Που είναι και πολλά και ενδιαφέροντα και που βεβαίως θα τα «αδικήσουμε» κατά πολύ, αν τα ρίξουμε πάνω στο τραπέζι για να «δικαιολογήσουμε» τα πράγματα και να «ανταπαντήσουμε» στις μισαλλόδοξες και υπερφίαλες διεκδικήσεις τους…
Δεν εννοούν προφανώς να αντιληφθούν, ότι προέχει η τοπική και διαδημοτική πρόταξη κοινών σκοπών και στόχων, η ειλικρινής συνεργασία και όχι η είσοδος σε ένα φαύλο κύκλο αντιθέσεων και «εμφυλιοπολεμικών» συγκρούσεων…
Η οξύτητα όμως και η αντιπαλότητα, πάντα είναι καταστροφικές, αφού ανασύρουν στο προσκήνιο τις πιο κακές (ανθρώπινες) πλευρές, οδηγούν τη λογική στο περιθώριο, κάνουν τον άνθρωπο αδιάλλακτο και ανυποχώρητο…
Και συνήθως από το κλίμα πόλωσης και τη διαχρονική οξύτητα κερδίζουν όσοι δεν έχουν άλλα επιχειρήματα ή «βέλη» στην φαρέτρα τους …
Άραγε δεν το αντιλαμβάνονται;
Παλιοί πολιτικοί, υπερτόνιζαν την χρηστική αξία που έχουν οι «πολιτικοί εχθροί» και όχι οι «πολιτικοί φίλοι», μιας και χάριν των πρώτων, «κρατιούνται» και συσπειρώνονται οι δεύτεροι, δικαιολογούνται χάριν αυτών όλες οι στο μεταξύ παραλείψεις ή ολιγωρίες και η θέση στο περιθώριο των προεκλογικών δεσμεύσεων και πάνω απ΄ όλα, πάνω στους «εχθρούς», επενδύει ο πολιτικός την αυριανή επανεκλογή του, λέγοντας και διακηρύσσοντας «ότι αυτός ήθελε» αλλά οι εχθροί του δεν τον άφησαν…
Μάλλον κάτι τέτοιο αναλογικά, επιχειρείται να συμβεί και εδώ, με τους «Βαγαίους εχθρούς»…
Και αλήθεια αγαπητοί γείτονες πόσο αδικείται η (ιστορική) μνήμη και πόσο ανώφελη και φτωχή γίνεται, όταν κάποιοι την θέλουν να δουλεύει μόνον επιλεκτικά και (μόνον) προς τα πίσω…
Διαγράφοντας τις ιστορικές καταβολές, παραποιώντας στο μέτρο του δυνατού -και του επιθυμητού- την αδήριτη πραγματικότητα, προκαλώντας τη νοημοσύνη και αφήνοντας κατά μέρος την κοινή λογική, που τελικά σε όποιον την έχει σήμερα, έστω και σε μικρό βαθμό, καταντά αυτή κυριολεκτικά «σοφία»…
Ας ελπίσουμε ότι οι «Ηνιοχείς Θεσπιείς», που επιθυμούν σφόδρα να προσδέσουν στο άρμα τους και να σύρουν τα Βάγια κατά κει που θέλουν, να αντιληφθούν εγκαίρως ότι «απατώνται πλάνην οικτράν»…
Και η αντ-απάντηση των Βαγίων, θα είναι ενιαία, σκληρή και συνολική…
Και μέσα από την εντυπωσιακή χρυσόσκονη των «αλυτρωτικών» τους διεκδικήσεων και επιφάσεων, θα καταλάβουν την αξία της κινέζικης παροιμίας που έλεγε «μπορεί να εξαπατάς τους λίγους για πολύ, αλλά όχι τους πολλούς συνεχώς»…
Και τα ΒΑΓΙΑ ότι απέκτησαν, το απέκτησαν δικαιωματικά, κανείς δεν τους χάρισε τίποτα, όπως επιχειρείται ευσχήμως να εννοηθεί…
Και η Ιστορία των Βαγίων είναι μακρά και άκρως εντυπωσιακή- όπως γράφεται από 1400 μΧ - και άντεξαν τα ΒΑΓΙΑ και συνεχίζουν…
Σε πείσμα και των ανθρώπων και των καιρών…
Και αλήθεια, πόσο χρήσιμες και διδακτικές είναι οι θυμόσοφες ελληνικές παροιμίες που λένε τόσα και τόσα για τον «κακό γείτονα»…
Πχ «ο κακός ο χρόνος περνάει ο κακός ο γείτονας όχι…» και αν «είναι κακός ο γείτονάς σου, πούλα το σπίτι …»
Αλλά οι Βαγαίοι αγαπητοί και «κακοί» γείτονες, δεν προτίθενται να «πουλήσουν» ούτε σπίτια ούτε και την Ιστορία τους …

{Από τάδε έφη: « SFIGGA»}.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε,Σεβαστέ κ. Καθηγητά.
Αναφέρεσαι σε στοιχεία που είναι διαθέσιμα στο Δήμο Βαγίων.Είναι προσβάσιμα σε όποιον θελήσει να τα
μελετήσει?Υπάρχουν αποθηκευμένα και αρχειοθετημένα χρονολογικά στο
Δήμο?
Τα δικά σου στοιχεία απο το 1400 συμπεριλαμβάνονται μέσα σε αυτά?
Αν όχι,πώς μπορουν αυτά τα στοιχεία
που είναι το ιστορικό παρελθόν του
χωριού μας (υποθέτω απο την καταστροφή του Μωρόκαμπου και μετά) να τα "γνωρίσουμε" και όσοι ενδιαφερθούμε?
Μήπως θα έπρεπε ο Δήμος (δεν ρωτάω ποιός Δήμος) να χρηματοδοτήσει την επιμέλεια και την έκδοσή τους?
Με όλο το σεβασμό στο χρόνο σου, περιμένω την απάντησή σου όποτε μπορέσεις.Ευχαριστώ προκαταβολικά,
ο ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ που σήμερα λόγω των γεγονότων είμαι εξουθενωμένος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΡΕΜΟΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΩ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ;ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ,ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΑΡΑΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΒΑΓΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ,ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΟΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ.ΜΗ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ Η ΑΣΧΕΤΟΣ Η ΟΤΙ ΠΑΙΖΩ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΕΡΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΕΡΟ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΧΝΑΖΟΥΜΕ.ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΙ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ,ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΟΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ.ΓΙΑΤΙ;ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΟΛΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΝ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ;ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΔΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΜΕ.ΣΑΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΠΑΛΙ Ο ΔΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΙΣΩ;ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΣΩ ΤΟΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΞΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕ ΔΟΥΣΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΟΧΙ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕ ΔΟΥΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΤΟΝ ΒΑΓΙΩΤΗ.ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΝ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ.ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΠΑΝΤΑΩ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ.ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΥΣΗ.ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.ΟΛΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΒΑΓΙΩΝ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ.(8-12-2008 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ)

Admin είπε...

@Ανώνυμε (8-12-2008 1:13 μμ).

Το ιστορικά στοιχεία για τα Βάγια, που αναφέρθηκα, υπάρχουν στο προσωπικό μου αρχείο.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΕ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΝΤΟΠΟ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ, ΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ , ΤΟΣΟ ΦΤΩΧΟ ΜΥΑΛΟ ΕΕΧΕΙΣ; ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΩΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΨΕΙ. ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

.
Αν δεν το έχετε πληροφορηθεί,από την 1-1-2007 στον Δήμο, έχει εγκατασταθεί και δίνει παραστάσεις,ζωντανός θίασος σύγχρονου «Θεάτρου Σκιών» (Καραγκιόζης για τους νεώτερους που ίσως δεν ξέρουν τον όρο).

Οι παραστάσεις δίδονται καθημερινά με θεατές όσους κατά τύχη παρευρίσκονται και κατά καιρούς,όταν υπάρχει νέο έργο,με προσκλήσεις σε συγκεκριμένα άτομα.

Στα έργα που παίζονται,συμμετέχουν με την σειρά που εμφανίζονται οι κατωτέρω:
Βεζύρης: O κ.Παντσαρ.
Καραγκιόζης: Ο κ.Πανμερκ.
Αγλαϊα (σύζυγος Καραγκιόζη) Η λαίδη
Βελή Γκέκας(ο ζόρικος που δέρνει) Ο κ. Γιωχατζ.
Μπαρμπαγιώργος: Ο κ.Δημφρος.
Μορφονιός O κ.Οδυχατζ.
Σταύρακας(ο ψευτόμαγκας): Ο κ.Σταμσακ.
Σιορ Διοννύσης(Νιόνιος): Ο κ.Θεοθεοδ.
Κολλητήρι: Ο κ.Πανστεφ.

Στο ρόλο του Χατζηαβάτη (ο προσκυνητής της εκάστοτε εξουσίας προκειμένου να εξασφαλίσει το ψωμί του,όμως εδώ γίνεται ανάποδα) ο Τεχνικός κ.Δημανας

Σαράϊ (Παλάτι του Βεζύρη) : Το Δημαρχείο.
Παράγκα του Καραγκιόζη : To νέο Δημαρχείο (λιοτρίβι).
Σκηνικά-κοστούμια-επιγραφές με χρυσά γράμματα κ.λ.π.):
O γνωστός-ΑΓΝΩΣΤΟΣ απολογητής,του Δημαρχιακού
εμφανούς έργου ιδιωτικών εξυπηρετήσεων.(δρόμοι κ.λ.π.)
και ο εσχάτως εμφανισθείς ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ.
Σκηνοθεσία : από τον κ.Δημαγγε.
Βοηθός σκηνοθέτη : Ο γνωστός και. μη εξαιρετέος κ. Θανβαγι.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό,εκτός των ημερών που γίνονται πρόβες για τα νέα έργα οπότε καλούνται με προσκλήσεις αυστηρά μόνο πέντε άτομα,χωρίς μιλιά μεν θεματοφύλακες των παραστάσεων δε.
Κάθε Σάββατο απόγευμα, ο ραβδοσκόπος του Δήμου,ως άριστος γνώστης της Μαντικής Τέχνης,θα ερμηνεύει τα όνειρα που είδατε όλη την εβδομάδα δωρεάν.
Άλλη μια προσφορά του θιάσου !!!
Η σκέψη να κόβονται εισιτήρια απορρίφθηκε επειδή δεν συμφώνησαν στην μοιρασιά.
Στα διαλείμματα δεν πρσφέρονται γλυκά ή αναψυκτικά, παρά μόνο νερό με εξασθενές χρώμιο.
Στο τέλος κάθε θεατρικής σαιζόν,θα καλείται να σχολιάζει την επιτυχία της χρονιάς,ο γνωστός αναλυτής κ.Θεοπαπα.
Σε περίπτωση αλλαγής ηθοποιών για λόγους ανωτέρας βίας δεν σας πέφτει λόγος.
Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 31-12-2010 , ημερομηνία λήξης της Σύμβασης και αποχώρησης του θιάσου.
Για τον νέο θίασο που θα εγκατασταθεί,την ευθύνη της συγκρότησης έχουν οι Δημότες.(Τα μάτια σας 1.000.014)
Το όλο εγχείρημα τελεί υπο την αιγίδα τέως υπουργού.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η είσοδος δεν επιτρέπεται σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών,λόγω ακατάλληλου περιβάλλοντος.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΑΓΙΩΝ
(Φτύστε μας να μη μας ματιάσετε)
Δια την αντιγραφή : ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΤΙ ΨΥΧΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ; ΡΕ ΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ,ΜΙΛΑΜΕ,ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ....

Ανώνυμος είπε...

Δημοτικέ, ή δε γνωρίζεις ανάγνωση ή ερμηνεύεις τα πράγματα όπως σε βολεύουν. Να διαβάζεις προσεχτικά τα σχόλια.
Δεν ανήκω στους ορκισμένους εχθρούς του Τσαραμπάρη, κι ούτε τον θεωρώ αντίπαλο. Πλην όμως αυτό δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να διαφωνώ με ορισμένες επιλογές και κάποιες ταχτικές, για τις οποίες έχω δημόσια πάρει θέση, όπως το θέμα του εργοστασίου και του νερού, και γι' αυτό ανήκω στην Πρωτοβουλία.
Σαν ενεργοί πολίτες θα επισημάνουμε τα λάθη της δημοτικής αρχής και θα πιέσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση χωρίς να επιδειώκουμε μια στείρα αντιπολίτευση, αλλά την ποιότητα ζωής στα Βάγια. Επομένως, πάρ' το χαμπάρι: δεν έχει φίλοι κι εχθροί. Έχει να κάνει με το καλό των κατοίκων των Βαγίων...

Ανώνυμος είπε...

Και δεν μας λες εσυ γνωστε-αγνωστε,επωνυμε-ανωνυμε ΔΗΜΟΤΙΚΕ, τι μας περασες ;για χαϊβανια που πιπιλαμε το δαχτυλο μας;Κατ αρχην δεν σε παιρνουμε στα σοβαρα, περα απο το γεγονος οτι θεωρουμε υποπτα τα οσα γραφεις και αμφιβαλλουμε για τους σκοπους που εξυπηρετεις.Αν οπως ισχυριζεσαι εισαι μυστικοσυμβουλος του Δημαρχου και γνωριζεις τα παντα απο πρωτο χερι,τοτε μαθε οτι κι εμεις εχουμε προσβασεις στο δημοτικο περιβαλλον και κατι γνωριζουμε περισσοτερο απο οσα κυκλοφορουν προς τα εξω ετσι και αλλοιως.Διαβαζοντας οσα ασυναρτητα γραφεις,θεωρησαμε οτι μονο για γελια η και για κλαματα ειναι αυτα που γραφεις.Τωρα ομως θα πρεπει να αποδειξεις κατα ποσο εισαι κοντα στον Τσαραμπαρη και ποσο καλα γνωριζεις τα πραγματα.Αναλογως απο τις απαντησεις που θα μας δωσεις.ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ.Τι θα αποφασισει ο Δημαρχος και τι θα πραξει με τον δημοτικο του συμβουλο Σταμουλη Σακατη, που εχει παυθει απο την εργασια του, για τους λογους που ολα τα Βαγια και οχι μονο γνωριζουν;Αφου ο Τσαραμπαρης δινει λυσεις και κοβει γορδιους δεσμους οπως ο Μεγας Αλεξανδρος(οπως εσυ ισχυριζεσα),ΘΑ ΑΝΕΧΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Η ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,οπως εχει λεχθει;Μηπως ο Δημαρχος σας ουτε την τολμη,αλλα ουτε και το ξιφος διαθετει για να δωσει αμεσως λυση;Γιατι δεν εχει ζητησει μεχρι σημερα την παραιτηση του;φοβαται κατι;Μαθαινουμε οτι εχει πεταξει το μπαλακι στον Γενικο Γραμματεα της Περιφερειας,για να μη φανει οτι διωχνει αυτος τον συνεργατη του.Ειναι αληθεια αυτο;Αφου ολα δουλευουν ρολοϊ στο Δημαρχειο,τι πανικος ειναι αυτος που επικρατει τον τελευταιο καιρο και εχει σχεση με οικονομικες υποχρεωσεις του Δημου προς τους εργαζομενους;(θα αναφερθουμε με λεπτομερειες αλλη φορα).Ποσο καλες ειναι οι σχεσεις μεταξυ των Δημοτικων Συμβουλων του Τσαραμπαρη;Ποιοι εδω και αρκετο καιρο εχουν φροντισει και παιρνουν τις αποστασεις τους;Τι συμβαινει με καποια υπαλληλο , που τα'' χωνει'' χοντρα στον Δημαρχο και σε καποιους Δημοτικους Συμβουλους και τους αμφισβητει και δεν τολμαει κανεις να αρθρωσει μιλια και να της αντιμιλησει;Ποιοι αλλοι υπαλληλοι αρνουνται να υποκυψουν στις παραλογες η παρανομες απαιτησεις του Δημαρχου και καποιων Δημοτικων Συμβουλων;Ειναι αληθεια οτι καποιοι υπαλληλοι, πανω στην αγανακτηση τους, στην κυριολεξια βριζουν καταμουτρα Δημοτικους Συμβουλους και εκεινοι δεν τολμουν να τους απαντησουν;Ειναι αληθεια οτι καποιοι υπαλληλοι αρνουνται να υπογραψουν εγγραφα με παρανομες συναλλαγες;Ειναι αληθεια οτι εχουν πεσει και χαστουκια μεταξυ των Δημοτικων Συμβουλων του Τσαραμπαρη;Ειναι αληθεια οτι οι φωνες ,οταν τσακωνονται μεταξυ τους οι Δημοτικοι Συμβουλοι του Τσαραμπαρη, ακουγονται μεχρι το Δημοτικο Σχολειο;Ειναι αληθεια οτι καποιος εργαζομενος (χωρις καμμια συμβαση εργασιας) οχι μονο δεν πληρωνεται, αλλα ειναι ομηρος των υποσχεσεων του Τσαραμπαρη και των Δημοτικων Συμβουλων του,με το προσχημα της μονιμοποιησης;Γιατι δεν λυνει οριστικα και αυτον τον γορδιο δεσμο ο Τσαραμπαρης;Μηπως φοβαται το πολιτικο κοστος;Προτιμαει δηλαδη τις ψευτικες υποσχεσεις και την ομηρια του εργαζομενου μεχρι το τελος της τετραετιας του;Απο ποια εργα αφαιρουν χρηματα και πληρωνουν αλλες οικονομικες υποχρεωσεις που δεν ειναι νομιμες;Για σημερα αυτα τα λιγα χωρις περισσοτερες λεπτομερειες.Εσυ φυσικα που εισαι στο πλευρο του Δημαρχου καταλαβαινεις απολυτα και δεν χρειαζεται να αναφερουμε περισσοτερα.Ομως θα επανελθουμε με στοιχεια ειτε απαντησεις, ειτε δεν απαντησεις .Αυτα τα λιγα προς το παρον,γιατι να ξερεις οτι υπαρχουν πολλα περισσοτερα,που οδηγουν στην πορτα του Εισαγγελεα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΔΗΜΟΤΙΚΕ/ΠΑΡΑΔΗΜΑΡΧΙΑΚΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Η ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ Η ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΟΥ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.ΜΕ ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΣΑΚΑΤΗ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΠΡΕΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΟΥΛΗ.ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΝ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΒΑΓΙΩΝ.ΑΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥ

Για να "βγουμε" του ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ όπως
λές και των "άξιων" συμβούλων του όπως δεν λές αλλά φαντάζομαι οτι υπονοείς,πραγματικά είναι πολύ δύσκολο και μάλλον ακατόρθωτο.Σου εξηγώ το γιατί:
1)Πρέπει πρώτα απ'όλα να αποκτήσουμε τον υψηλό βαθμό μόρφωσης,νοημοσύνης και δημιουργικής σκέψης που τον διακρίνει.
2)Πρέπει να πείσουμε οτι έχουμε τη δυνατότητα να αντιλαμβανόμαστε ακαριαία, όπως αυτός,το όποιο πρόβλημα προκύπτει και οτι άμεσα και δυναμικά μπορούμε να δώσουμε την καλύτερη λύση ακριβώς όπως και ο ίδιος.
3)Πρέπει να είμαστε παρατρεχάμενοι και χειροκροτητές του Μπασιάκου και να έχουμε την εύνοιά του ώστε να μας δίνει άδεια να κατουρήσουμε όποτε είναι αναγκαίο.
4)Πρέπει να έχουμε συνείδηση λάστιχο ώστε να ξεπουλάμε οτιδήποτε μας συμφέρει και να κάνουμε πίσω αν τυχόν τίποτε Πρωτοβουλίες μας κράξουν επειδή δεν καταλαβαίνουν το μέγεθος της ευφυϊας μας.
5)Πρέπει να φτιάξουμε συνδυασμό που θα διεκδικήσει την Δημαρχία και στον οποίο να συμμετέχουν:
α)Μία γαλαζοαίματη λαίδη
β)Ενας αξιοσέβαστος καταχραστής
γ)Ένας γόης επιβήτορας
δ)Τέσσερις άσχετοι,χωρίς άποψη,
μέχρι τελείως ανύπαρκτοι.
ε)Όλοι αυτοί να συμφωνούν στη ρε-
μούλα,χωρίς ιδιαίτερη σκέψη.
στ)Τεχνική υπηρεσία που να δίνει
οδηγίες, κατευθύνσεις και
ιδέες, λόγω εμπειρίας απο τους
προηγούμενους και πάντα με το
αζημίωτο,για το απο πού, πώς
και πόσα μπορούμε να τσεπώνου-
με κάθε φορά.
ζ)Αντιπολίυευση αδιάφορη που
θυμάται τις παληές καλές ημέ-
ρες της και ψάχνεται πώς θα
ξαναπάρει την κουτάλα.
Απο αυτά και μόνο όσο κουτός και αν
είσαι(δεν εννοώ εσένα προς Θεού,γενικά μιλάω),καταλαβαίνεις
οτι τέτοια παρέα Τσαραμπάρη,Συμβούλων και Αντιπολίτευσης είναι πολύ δύσκολο
να ξαναμαζευτεί.Εκτός και αν οι
Βαγαίοι με τη βοήθεια του εξασθενούς πάθουν ομαδική
παράκρουση με μαζοχιστικές διαθέσεις και πλήρη απώλεια μνήμης
και κρίσης!!!
ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η αντιπολιτευση γνωριζει και εχει αποψη για ολα οσα συζητουνται στα Δημοτικα Συμβουλια.Βεβαια σαν δημοτες ακουν και μαθαινουν και πληροφορουνται διαφορα.Για να θεσουν ομως θεματα στο Δημοτικο Συμβουλιο η ακομη και στον Δημαρχο,πρεπει και αυτοι να εχουν στοιχεια.Θα μπορουσε κανεις να πει οτι ολοι ξερουν τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμμιδια,αλλα αν δεν δεις την γατα, ποτε δεν εισαι σιγουρος,γιατι υπαρχουν και οι παπαγαλοι.Αν ο παραδημοτικος/παραδημαρχιακος ξερει και εχει στοιχεια και δεν μπλοφαρει,ας τα δωσει ειτε στην αντιπολιτευση,ειτε στον εισαγγελεα και τοτε σιγουρα θα υπαρξει συνεχεια.Οσο για το θεμα του ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΣΑΚΑΤΗ,ναι πρεπει να διευκολυνει τον Δημαρχο του και να παραιτηθει.Δεν γνωριζω αν αυτο το θεμα μπορει να το φερει στο Δημοτικο Συμβουλιο η αντιπολιτευση.Ας το ψαξουν.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΕ, ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΗΜΟΤΙΚΟ
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε,μην επαναλαμβανεις ξανα και ξανα το σχολιο του ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥ,γιατι και κουραστικο ειναι αλλα και ισοπεδωτικο και σιγουρα ο ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ εξυπηρετει αλλες σκοπιμοτητες.Εγω ειμαι συγουρη οτι παληα,πολυ παληα εχει ασχοληθει με τα κοινα των Βαγιων.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΥΡΙΟ(8-12-2008 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΔΩΣΤΟ ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε ΔΗΜΟΤΙΚΕ παιρνεις τα λογια σου πισω για τον κ.ΒΟΥΔΟΥΡΗ,και δειχνεις οτι φοβασε την αποχωρηση του απο τον κ.ΔΗΜΑΡΧΟ.Εγω εχω μονο να σου ευχηθω να μην σου φυγει απο το χωρο σου και να σας στηριξει και παλι.Κυριε ΒΟΥΔΟΥΡΗ νομιζω οτι ,αφου -μας κατευθυνες- προς τον σημερινο ΔΗΜΑΡΧΟ σιγουρα ειναι κατ'εσε το σωστο και θα σε παρακαλεσω να σταθεις στο πλευρο του,ΓΙΑ ΝΑ ΕΣΘΑΝΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ -ΠΡΑΞΑΜΕ- ΣΩΣΤΑ.-----(ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ)-----

Ανώνυμος είπε...

Ο Καθαρός είπε:
Πολύ βρώμα έπεσε σε αυτή την ανάρτηση από δημοτικούς και αυτοαποκαλούμενους συντρόφους. Προτείνω όσοι σεβόμαστε τους εαυτούς μας να μη δώσουμε συνέχεια σε κουτσομπολίστικά σχόλια. Δεν μας τιμά. Πολλοί (αντιδημοτικοί)και όχι μόνο ο Δημοτικός κινούνται ύπουλα και υποχθόνια. Βλέπουν παντού γύρω τους φαντάσματα που τους κλέβουν την εξουσία. Ελεος κύριοι, σας σιχαθήκαμε όλους. Έεεεεεελεος!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ,ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΣΑΚΑΤΗ,ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ,ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΦΥΓΕΙ;ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ,ΟΠΩΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΚΑΜΟΥΤΣΗΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΑΣΗ,ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΑΥΘΑΔΙΑΖΕΙ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ;ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΛΟΓΟ,ΕΝΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ.ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΡΕΠΩΣ,ΕΝΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ,ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ;ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ.ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ,ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΟΥΣΗ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΕΙΓΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.Η ΛΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥΡΗ,Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ,Η ΑΛΕΚΑ ΜΑΡΚΟΥ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ,Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ,ΑΛΛΑΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΣΤΗ Λ;ΑΜΙΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ.(9-12-2008 ΟΔΗΜΟΤΙΚΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ;ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΤΡΩΝΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ-ΨΥΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΠΟΤΗ.ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ;Η ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ; ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Καθαρε,γιατι επιλεγεις τα θεματα.Γιατι ξεχωριζεις καποια;Σαν να δειχνεις οτι καποια σε ενοχλουν.Εμας τους απλους πολιτες μας ενδιαφερει να λεγονται ολα,οποιονδηποτε δημοσιο παραγοντα και αν αγγιζουν.Να κριθουν και να αναλαβουν τις ευθυνες τους ολοι.Απο οσα γραφονται εδω μεσα ας κρατησουμε τα σοβαροτερα και υπευθυνοτερα.Ομως ο απλος λαος λεει οτι'' οπου βγαινει καπνος υπαεχει φωτια''.Τωρα αν τα συντροφια αρχισαν τα εσωκομματικα μαχαιρωματα,εμας δεν μας ενδιαφερει.Μας ενδιαφερει ομως να μαθουμε αν καποιοι που τους θεωρουμε προοδευτικους,αν πραγματι στηριξαν και μαλιστα τοσο ωμα τους σημερινους απαραδεκτους δημοτικους αρχοντες.Αν υπηρξαν και συναλλαγες και κατω απο το τραπεζι,τοτε τα πραγματα ειναι ακομη χειροτερα.Αυτος ο γελοιος ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ αλλα και καποιοι αλλοι ΑΝΩΝΥΜΟΙ,εχουν αναφερθει κατα καιρους σε ονοματα.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΨΕΜΜΑΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΘΑ ΒΡΟΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ....ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ...ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ....ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;;;;;;;;; ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ......

Ανώνυμος είπε...

Κυριε ΚΑΘΑΡΕ, δεν επεσε βρωμα,τεθηκε το θεμα ως εχει και ειναι αποδειξη οτι ο κ.ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ και κ.ΑΓΓΕΛΗΣ δεν διεψευσαν την αναφορα μου για τις κινησεις τους ,στις δημοτικες εκλογες του 2006.ΚΑΙ ΟΙ 2 ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ, (ΚΑΤ'ΕΣΕ) ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ 'ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ'ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ.Κινησεις υπουλες και υποχθονιες ανθρωπων που εχασαν την εξουσια δεν ταιριαζει τουλαχιστον με μενα. ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ Η ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ.ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ.ΔΟΥΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΑΝΤΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.Ας μιλησει ο ιδιος ο κ. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ποιος ειναι και τι θελει να κανει διοτι εχει χασει το κυρος του στο χωρο μας.-----(ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ)-----

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΑΣΤΟΧΑ ΕΝΤΕΛΩΣ , ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΙ.
ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ.
ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΕΥΦΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ.ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ.
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΕΓΟΝΩΣ.ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ.ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΑ ΜΟΝΟ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ. ΑΡΧΙΣΕ Η ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΜΠΟΧΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Προς την χωρις εξασθενή μνήμη:
--H επανάλειψη κειμένου συμφωνώ μαζί σου οτι κουράζει,όσο και αν αυτό είναι πρωτότυπο.(Ευλογώ τα γένια μου)!
--Οτι με παρομοιάζεις με γκρέϊντερ
(ισοπεδωτή) ομολογώ οτι ξεπέρασες και την δική μου φαντασία!
--Είσαι σίγουρη για δύο πράγματα:
α)οτι εξυπηρετώ σκοπιμότητες
β)οτι πολύ παλιά έχω ασχοληθεί με
κοινά.
Στο (α):
Διαμαρτύρομαι,με το δικό μου τρόπο,
καταγγέλοντας τις ανεκδιήγητες αποφάσεις,την έλλειψη κρίσης και σκέψης,τις κρυφές ενέργειες,τη ρεμούλα κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.,ιδιότητες που διακρίνουν τους Δημοτικούς μας άρχοντες δυστυχώς.Εχεις δίκιο,αυτό είναι σκοπιμότητα!
Διαμαρτύρομαι για την άλαλη αντιπολίτευση η οποία μένει σχεδόν
θεατής των όποιων κινητοποιήσεων
των πολιτών (Πρωτοβουλία κ.λ.π.).
Απαξιεί να ενημερώσει τους πολίτες,
αδιαφορεί να τους προσκαλέσει σε
μαζική κινητοποίηση καιεπαναπαύεται
στο οτι εμφάνισε το ποιοτικό πρόβλημα του νερού,την ΗΡΩΝική μυστικοσυμφωνία και τα Θεσπιακά Ελγίνεια.Τα δύο πρώτα τα εμφάνισε
και άφησε την ευθύνη και την πρωτοβουλία,στην Πρωτοβουλία.Στο τρίτο,τηλεφώνησε προσωπικά στον
ανεκδιήγητο Κουρούνη.Ως τί?Και για
ποιό λόγο?Να τον επιπλήξει?Δηλαδή ο
Παπανδρέου,τηλεφώνησε προσωπικά στον Ερντογάν,έτσι,με δική του πρωτοβουλία,χωρίς καμία ενημέρωση
καισυνεννόηση,επειδή "άκουσε" ή πληροφορήθηκε,άστοχο ψήφισμα του
Τουρκικού Κοινοβουλίου!Αυτό κατά
την άποψή σου είναι υπευθυνότητα και μαχητικότητα!Σου υπενθυμίζω οτι
τα δύο πρώτα ειναι αυτονόητο καθήκον,ενώ το τρίτο ανεύθυνη κίνηση,που εκθέτει ακόμη περισσότερο την έτσι και αλλοιώς
έκθετη και ανυπόληπτη Δημοτική μας
Αρχή.
Συμφωνώ λοιπόν και εδώ μαζί σου,οτι
στα σχόλιά μου,υποκρύπτεται η σκοπιμότητα της καταγγελίας όλων
των "τυχαίως" και για δική τους ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ κινουμένων που ανήκουν
είτε στην Συμπολίτευση είτε στην Αντιπολίτευση.(Ο Δούσης πρώτος
γιατι ο Παπαβασιλείου δεν υπάρχει
ούτε σαν παρουσία).
Σου ξέφυγε όμως ο απώτερος στόχος
μου:Να αντιληφθούν όλοι αυτοί την
ακαταλληλότητά τους,διατελέσαντες
κατά καιρούς υποψήφιοι ή εκλεγμένοι
ανεξαρτήτως βαθμίδας και να δηλώσουν θαρραλέα και επώνυμα οτι
αποσύρονται απο την διεκδίκηση οποιασδήποτε θέσης στον Δήμο μας
στο μέλλον.Να καλέσουν ταυτόχρονα
νέους ανθρώπους να ασχοληθούν και
να υποσχεθούν οτι θα παράσχουν κάθε
δυνατή βοήθεια,όποτε τους ζητηθεί.
Αυτή θα είναι η μέγιστη προσφορά τους στα πολύπαθα Βάγια.
Eδώ αντί ισοπεδωτής είμαι αιθεροβάμων.(Αχ αυτή η κουτάλα!)
Στο (β) τώρα.
Και εδώ έχεις δίκιο.Εχω μια κάποια "εμπειρία" στην Αυτοδιοίκηση.Φαίνεται στις απόψεις
μου?Αυτές δεν τις έκρυψα.Η ανωνυμία
είναι για δική μου προστασία.
Φοράω μία μάσκα,ενώ οι περισσότεροι
όσες και να βγάλουν,υπάρχει απο
κάτω και άλλη.Σε διαβεβαιώνω παντως
οτι δεν ενδιαφέρομαι καθόλου μα καθόλου για Δημοτικούς τίτλους.
Είμαι υπέρ των ΝΕΩΝ έστω και μόνο
ηλικιακά.
ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΕ.ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΣΕΣ ΟΛΟΥΣ.ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΕΧΕΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΕς ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.
ΟΥΣΤ ΡΕ.
ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.
ΚΑΙ ΕΠΙΕΙΔΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΕΠΑΣΩ ΚΑΙ ΕΣΕ
ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Πίστευα- μα φαίνεται πως ήταν ψευδαίσθηση- πως τα τραγικά γεγονότα αυτών των ημερών, θα σας έκαναν να σκεφθείτε και να καταλαγιάσετε τα πάθη σας. Πάνω από ένα νεοσκαμμένο τάφο, που από σήμερα αγκαλιάζει παγερά το κορμί ενός νέου,εκτοξεύετε, αντί για δακρυγόνα και λοιπά χημικά, λόγια και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Αν ο πόνος και η απέχθεια σε καταστάσεις, σαν αυτές που βιώνουμε τις τρεις τελευταίες μέρες, δεν σας ευαισθητοποιούν, τότε εσείς, που διασταυρώνεται τα ξίψη σας, δεν είσαστε άνθρωποι, εσείς είσαστε χιονάνθρωποι.
Αυτό που κάνετε είναι ιεροσυλία...
Έχετε μπροστά σας χρόνο, σχεδόν δύο χρόνια, για να διασταυρώσετε τα ξίφη σας και συνάμα να δείξετε πόσο στενόμυαλοι και λίγοι είσαστε...
Σήμερα αφήστε το λουλούδι της καρδιάς σας για το παληκάρι. Σκεφτείτε γιατί φτάσαμε σαν λαός στο να ξεσκίζουμε τις ίδιες μας τις σάρκες. Γιατί οι νέοι είναι τόσο θυμωμένοι. Γιατί διαπιστώνουμε την αναξιότητα εκείνων που εμείς, με την ψήφο μας, κάναμε κυβέρνηση. Πως η δεινή πολιτική κατάσταση οφείλεται στην ανακύκλωση των ίδιων και των ίδιων προσώπων. Και από το γενικό ελλαδικό πλαίσιο αναχθείτε στο τοπικό...
Στη μνήμη των ανθρώπων που χάνονται κρατάμε "σιγή"...Μιας μέρας σιγή δεν μπορούσατε ν' αντέξετε;
Αυτά, και με συγχωρείτε που παρεμβλήθηκα στους ταλιμπανισμούς σας...

Ανώνυμος είπε...

Κυριε ΟΡΓΙΣΜΕΝΕ και ολοι οι αλλοι κυριοι ΑΝΩΝΥΜΟΙ,ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ,νεοκοποι και οψιμοι ανησυχοι δημοτες.Επιτελους και η υπομονη εχει τα ορια της.Πολυ επιλεκτικη κριτικη ασκειτε,αλλα και πολυ επιλεκτικη μνημη διαθετετε.Ειδικα εσυ κυριε ΟΡΓΙΣΜΕΝΕ,δεν με πειθεις αν επιδιωκεις δημοτικα η δημαρχιακα αξιωματα.Ειμαι βεβαιος ομως οτι με την ισοπεδωτικη τακτικη που ακολουθεις,σιγουρα εκτελεις διατεταγμενη δημοτικη η δημαρχιακη αποστολη.Εμφανιζεσαι με διαφορετικα ανωνυμα η επωνυμα χαρακτηριστικα,αλλα παντα με ιδιες στοχευσεις.Φυσικα παντα εξαιρεις απο την κακοπιστη κριτικη σου, με το προσχημα της απουσιας, τον Γρηγορη Παπαβασιλειου.Μηπως ετσι σε βολευει η σας βολευει για να βγει κατα τον ιδιο τροπο εξω εντελως απο το καδρο και ο Δουσης;Ειμαι ενεργο μελος της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ και δεν ξερω αν συμβαινει και με σενα το ιδιο.Γιατι σε αυτη την περιπτωση επρεπε να γνωριζεις οτι εμεις στην Πρωτοβουλια,δεν μπηκαμε και δεν μπαινουμε σε αντιπαραθεση και δεν ισοπεδωνουμε και δεν βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι ολους τους Δημοτικους Συμβουλους.Ο καθενας δινει εξετασεις καθημερινα και κρινεται.Τωρα αν εχεις ενημερωση η οχι,ψαξτο μονος σου αν πραγματικα ενδιαφερεσαι.Τουλαχιστον ο Δουσης περα απο το οτι και συνεργαζεται και αναδεικνυει και προβαλλει το εργο της Πρωτοβουλιας,ο ιδιος μεσα απο τον θεσμικο του ρολο, ειναι καθημερινα μεσα στην κοινωνια μας ,σε ολες τις δραστηριοτητες της και μαλιστα αθορυβα,χωρις να προκαλει.Αν ζεις και εσυ στα Βαγια πρεπει να το βλεπεις,εκτος και αν αυτο ειναι που σε ενοχλει και θελεις με την δικη σου τακτικη να τον βγαλεις απο την μεση,οπως καποιοι αλλοι.Και με τον Βουδουρη εχει συνεργασια και με οσους ασχολουνται ενεργα με την Πρωτοβουλια.Λοιπον μαλλον εκ του πονηρου σκεφτεσαι και κινεισαι,ειτε για προσωπικες σου επιδιωξεις,ειτε για να εξυπηρετησεις επιδιωξεις αλλων,που δεν τολμουν και κρυβονται.Βεβαιως και ο Δουσης κριθηκε ,αλλα και εξακολουθει να κρινεται.Το οτι δεν εισαι καλοπιστος και δεν πιστευεις στην Δημοκρατια ,αποδεικνυεται απο τις υποδειξεις σου να παψουν να ασχοληθουν καποιοι με τις κοινες υποθεσεις ,λες και εχεις εσυ το δικαιωμα να τους το απαγορεψεις.Εμας σημερα μας ενδιαφερουν τα πραγματικα προβληματα του τοπου και συνεργαζομαστε ειλικρινα και με οσους τα αναδεικνυουν και τα προβαλλουν και με οσους συντασσονται διπλα μας για να δωσουμε λυσεις.Δεν ξερω αν κανω τοσοι μεγαλολαθος,αλλα πιστευω,οπως και αρκετοι αλλοι οτι ο Δουσης ανηκει σε αυτη την κατηγορια.Και για να μη με πεις οπαδο η ακολουθο του Δουση,ξεκαθαριζω οτι ημουν υποψηφιος με τον Παπαβασιλειου και την δευτερη Κυριακη ψηφισα Δουση κι ετσι εχω ησυχη την συνειδηση μου.Εχω αμφιβολλιες αν συμβαινει και με εσενα το ιδιο.

Ανώνυμος είπε...

χα,χα,χα. ενεργε πολιτη μας επεισες!!!!!φαινεται μας περασες για αμερικανακια, αλλα η κατσικα δε μασαει ταραμά.συμβουλος, ναι, αλλά με τον δούση.επιτελους φανειτε ειλικρινεις και πεστε και καμια αληθεια.συνεχεια κατω απο τη γη σαν αρουραιοι.δε σας βολευει το φως της αληθειας.ησυχη ειναι η συνειδηση αυτουνου που δε λεει ψεματα.το κακο με σενα ειναι πως χανεις ευκολα την υπομονη σου.οι υποψηφιοι δημοτικοι συμβουλοι χρειαζονται την υπομονη και την ψυχραιμια,διαφορετικα ας κατσουν στο σπιτακι τους γιατι είναι αναξιοι να διαχειριζονται τις τυχες των αλλων.

Ανώνυμος είπε...

Σας παρακαλω είμαι ενας πρωην Δήμαρχος μή εκλεγέντας και εκπροσωπώ και τους μη εκλεγέντες Συμβούλους μου.
Ξανα ψηφίστε μας πάλι γιατί δεν αντέχω πιά,να σας βλέπω εκεί στον Δημαρχιακό θώκο.Πρώην σύμβουλοι μου έχουν αρρωστήσει και έχουν παρεισφρήσει σε τυχόν πρωτοβουλίες και συλλόγους γιατί δεν αντέχουν την απομόνωση και προσπαθουν να αυτοικανοποιηθουν .
Σας υπόσχομαι θα είμαι καλός Δήμαρχος.Δεν θα ξανακλέψω χρήματα απο τον Δήμο .
Δεν θα σας ξανα υποτιμήσω.
Δεν θα ξανα καταχρασθώ δημόσιο χρήμα και εξουσία.
Θα είμαι δίκαιος στην κατανομή αξιωμάτων.
Θα τηρώ τους νόμους και τις διατάξεις.
Αυτά σας υπόσχομαι θα τα τηρήσουν και οι εκλεγέντες σύμβουλοι μου,οχι όπως οι προηγούμενοι
που σάρωσαν τον προυπολογισμό του Δήμου με αλόγιστα έξοδα και δαπάνες.
Λυπηθείτε με δεν αντέχουμε άλλο,θα πάθουμε κατάθλιψη.ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 1.01
Πρέπει να είσαι αρρωστημένο μυαλό.
Τέτοιο κόμπλεξ και εμπάθεια ,μόνο ένα φασιστοειδές και υποχόνδριο υποκείμενο έρμαιο του πάθους και της μισαλοδοξίας το κάνει.
Λές ψέμματα και καλλιεργείς κλίμα.
Είσαι προβοκατάρας και επικίνδυνα άρρωστος για το καλό πολιτικό κλιμα των Βαγίων.
Ο προηγούμενος Δήμαρχος και κάποιοι σύμβουλοι που υπαινίσεσαι και έντιμοι είναι και πολιτικα,κοινωνικά καταξιωμένοι είναι και διετέλεσαν εκεί που αναφέρεσαι άψογα.Αλλιώς θα είχαν γίνει πρώτο θέμα στο CNN απο τους νυν Φωστήρες του Δήμου.
Ψάξε αλλού για θύματα.
Αει χάσου μυρμηγκάκι και που ασχολήθηκα με τις ανοησίες σου ήταν παρα πολυ.

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα, χι χι χι, χο χο χο
Λούρδηδες πέστε αλεβρι....
ΑΛΕΒΡΙ
η μελαγχολία σας γυρεύει.
θέλετε γιατρό.

Στον Τσαραμπάρη τον Τρανό.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 1.01 εισαι χαμερπης,χαμαιλεοντας,σπιουνος,φασιστοειδες ναζιστικο υποκειμενο,γερμανοτσολιας,κουκουλοφορος,σκουληκι,τιποτενιος,γλυφτης,συνοδοιπορος η ταυτοσημο προσωπο με τον οργισμενο,το πειραχτηρι,τον τρυποκαρυδο και τοσους αλλους ανωνυμους,απροσδιοριστο ανθρωπομορφο τερας,σκοταδιστης,γκαιμπελιστας προπαγανδιστης,λασπολογος,πληρωμενος αυλοκολακας και γελωτοποιος,τυμβωρυχος,νεκροφιλος,πουστης στην ψυχη,βρωμιαρης,ζητουλιαρης,αχρηστος,ζηλιαρης,ψυχοπαθης,ανιατος,επικινδυνος,εγκληματιας,βιαστης,ναρκομανης,αλκοολικος,μαστουρωμενος..........

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΧΑΒΟΥΖΑ.ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Aνώνυμε (3:27 μμ). Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ. Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μιλαει ο Δουσης δεν σας αρεσει,δεν μιλαει ο Δουσης παλι δεν σας αρεσει.Επιτελους ξεκαθαριστε τι θελετε.Αλλα τι λεω.Ο στοχος ειναι ενας, ο Δουσης.Σαν καποιους που πυροβολουν τον Παπανδρεου,ενω κυβερναει ο Καραμανλης.Τι να πουμε.Ας τα δουν αυτοι που στηριξαν τους σημερινους και ξεθαψαν τον φασισμο.Ειδικα οι προοδευτικοι.Αλλαζουν οι δεξιοι;Γινεται ο λυκος προβατο;Φατε τους στην μαπα για χαρη του Μιμη ΑΓΓΕΛΟΥ,Παναγιωτη ΜΕΡΚΟΥΡΗ,Αγγελου ΜΑΡΚΟΥ.Να τους χαιροσαστε.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΓΙΑ/ΧΩΡΙΚΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ,ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΕΒΑΛΛΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑΔΙΑΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ(ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΥΡΟΒΟΛΛΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε (3:27) ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ. "ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ". ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

ΕΙΣΕ Η ΜΑΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ-ΝΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 3.22
Όλες αυτές τις λέξεις τις ήξερες, ή άνοιξες κάποιο βιβλίο λέξεων και τις βρήκες. Γιατί πολλές είναι ασύμβατες...
Την επόμενη φορά που θα έχεις ακατάσχετη λεξοδοιάρροια και λεξολαγνεία, μη ξεχάσεις να φέρεις τον έλεγχο να σου βάλει "άριστα", η επιτροπή, που θα συγκροτήσουμε όλοι εμείς οι ανώνυμοι, αποτελούμενη από τον Οργισμένο, το Πειραχτήρι και τον Τρυποκάρυδο, που είναι επώνυμοι( ελπίζω και τους παρακαλώ να προσφερθούν ευγενώς).
Εμείς θέλουμε τέτοιες επιθέσεις, για να φανεί το πόσο άδειοι και σκουριασμένοι τενεκέδες είσαστε. Επίσης διαπιστώνουμε ότι πολύ εύκολα χάνετε την ψυχραιμία σας και γι' αυτό εκ προοιμίου σας έχουμε απορρίψει...
Μαζέψτε τα νεύρα και το στόμα, ρε κοκορόμυαλοι, γιατί ο κόσμος όλος έχει καταλάβει πως Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 3.22.
Πρέπει να έχεις μεγάλη καρδιά, για να αντέξεις την αντικειμενική κριτική. Αλλά που να βρουν οι λαγοί την καρδιά...
Αν έχεις παρατηρήσει, δεν χρησιμοποίησα λόγια υβριστικά κι ούτε θα χρησιμοποιήσω ( αλίμονο αν καταδεχόμουν να πέσω στο επίπεδό σου ).
Αναγκάζομαι όμως να συμφωνήσω με όσα γράφει ο ανώνυμος 3.51 για την γύμνια και σας προτρέπω να βρείτε κανένα ιδεολογικό και λεκτικό κουρέλι να την κρύψετε... Τελειώνω, γιατί είναι μάταιο μα σπαταλώ τον χρόνο μου μαζί σου, πως επιβεβαιώνεις όσα είπα στον Οργισμένο...
Φίλε 3.51, δεν δέχομαι να μπω στην επιτροπή γιατί θα τον μηδενίσω ( εκ προιμίου όπως λες κι εσύ ). Βάλε τον γιατρό στην θέση μου, γιατί η περίπτωσή του θέλει τρελίατρο...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΕΣ ΗΡΕΜΙΑ.....κυριοι του Δημου σας το εχω πει πολλες φορες οτι ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να τα βγαλετε περα με τα επυνυμους και ανωνυμους που γραφουν εδω.
Οι ανθρωποι ειναι αετοι.
Ενω εσεις πρεπει πρωτα να μαθετε την Α-Β και την προπαιδεια και μετα τα ξαναλεμε.[ Ετσι που πατε θα παθουν σιγουρα τα νευρα σας ]

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλω τον διαχειριστη του vagia-gr.blogspot.com να ελεξει την κατασταση.Παρακαλω τους σοβαρους σχολιαστες (και μεσα σε αυτους συμπεριλαμβανω οσους τουλαχιστον εχουν την ευγενεια να μη βριζουν) να σταματησουν να απαντουν σε ακατανομαστα σχολια.Δυστυχως αναμεσα μας κυκλοφορει καποιος που εκμεταλλευεται την νεα τεχνολογια και αναπαραγει ολα τα βρωμικα χαρτια που πετουσε κατα τις προεκλογικες περιοδους,νοιωθωντας μαλιστα και πιο ασφαλης.Οι στοχοι του παραμενουν παντα οι ιδιοι.

Ανώνυμος είπε...

XA!XA!XA!XA!XA!XA!XA!XA!XA!XA!XA!XA!TΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙΑ ΜΟΥ(10-12-2008 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

Καλα, εκει στα Βαγια ποιος ειναι Δημαρχος βρε αδελφια;Ο Τσαραμπαρης η ο Δουσης;Μηπως ειναι ο Δουσης και δεν τοχουμε καταλαβει;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ,
ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ;
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ
ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟ-ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ-ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ
Θελω να σας πιστεψω,οσο κι αν προσπαθω,αλλα δυσκολευομαι,γιατι η κριτικη σας ειναι μονοπλευρη και κυριως ισοπεδωτικα μηδενιστικη.Αν νομιζετε οτι με το θαψιμο προετοιμαζετε κατι αλλο,κανετε λαθος,γιατι οπως λεει και ο σοφος λαος''οποιος σκαβει τον λακο του αλλου,πεφτει ο ιδιος μεσα''.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΕ!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ.....ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ Η ΜΠΟΧΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΞΑΝΑΣΤΗΝΕΤΑΙ.ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ Ο ΔΗΜΟΣ.ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ Ο ΜΙΜΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ.ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΟΜΗ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΝΩΡΙΣ,ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΤΕΞΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ).ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ,ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣ.ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΚΟΥ,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣ.ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ΄΄Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ΄΄.ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ΄΄Ο ΔΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ΄΄.ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΟΙ ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΥΣΗ΄΄ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΞΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΩΛΟΥΣ΄΄

Admin είπε...

Παρακαλώ τους σχολιαστές να απαντούν με έξυπνους χαρακτηρισμούς και σχόλια χωρίς να "βρίζουν".

Τα σχόλια να διαβάζονται και από τα νέα παιδιά που μπαίνουν στο blog.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου Θυμόσοφε.
Μαζί δεν γράφουμε στην κουβεντούλα; Πότε βρήκες μονόπλευρη κριτική από τους τρεις που αναφέρεις; Το Τρυποκάρυδο για μέρες δεν σατίριζε την συμπολίτευση και για μία μόνον φορά την αντιπολίτευση; Το θέατρο σκιών του Οργισμένου πρωταγωνιστές τους ανθρώπους της συμπολίτευσης δεν είχε; Οι αυλοκόλακες του δημάρχου με το Πειραχτήρι δεν τα έβαλαν πριν λίγες μέρες; Τα διαβάζεις όλα τα σχόλια; Που τη βλέπεις την μονομέρεια;
Δεν χαϊδεύουμε αυτιά. Όταν χρειαστεί να τα ακούσει και η αντιπολίτευση, αραιά και που, τα λέμε για να βγει από την αδράνεια. Καλό της κάνουμε...
Θα σου μεταφέρω το σχόλιό μου, και ήταν το πρώτο σχόλιο, μετά την αίτηση του Γρηγόρη: « Η αίτηση του Γρηγόρη και της παράταξής του είναι σε σωστή κατεύθυνση. Συμφωνώ και εξηγούμαι:
Μπορεί κατά καιρούς να σας τσιγκλήσαμε, γιατί αδρανήσατε, αλλά τώρα σας επικροτούμε για την ενέργειά σας και είμαστε μαζί σας. Ενεργήσατε όπως έπρεπε σαν αντιπολίτευση και σας το αναγνωρίζουμε. Επομένως δεν σας αντιπολιτευόμαστε. Σας θέλουμε πιο σπιρτόζους και με περισσότερα αντανακλαστικά. Κι όχι καρμίρηδες...»
Βλέπεις τάσεις αντιπολίτευσης; Απλά τους τρώει κάποιο σαράκι, για το οποίο δεν έχω καμία ευθύνη… Ακόμη και το πείραγμα το θεωρούν κακοπροαίρετη κριτική. Αν δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ, πρόβλημά τους…
Επομένως, φίλτατε Θυμόσοφε, μας αδικείς και ενεργείς κι εσύ μονομερώς. Όταν ελέγχουμε την συμπολίτευση, είμαστε οι καλοί κι όταν αγγίζουμε την αντιπολίτευση είμαστε οι κακοί;
Δες το βρισίδι λίγο παραπάνω του δικού σου και την πρόκλησή του. Να ξέρετε πως όταν προκαλούμαι δεν χαρίζομαι ούτε στους δημοτικούς ούτε στους αντιδημοτικούς… Η απόδειξη βρίσκεται στα παραπάνω σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ:
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ'ΑΥΤΟΝ. ΣΑΝ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΞΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΦΤΕΤΟ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ.ΑΝΤΕ! ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΗΔΙΑΣΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ συγχωριανοι δηλαδη: ΛΙΟΚΗΣ-ΧΑΤΖΗΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Σοφοκλη-ΜΙΜΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ-ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (νυν προεδρος ΔΗΜΟΥ ΒΑΓΙΩΝ)-ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ-ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ(εφοριακος)-ΤΖΟΥΝΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(ερτ)-ΣΑΚΑΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΧΑΡΑΚΟΠΟΣ ΚΩΣΤΑΣ(πυξιδας)-ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(θειος)- και αρκετοι αλλοι.....δεν ειχαν ,στις εκλογες του 2006, το σθενος να κατεβασουν δικο τους ψηφοδελτιο,φοβουμενοι ενδεχωμενως ΚΑΙ ΛΟΥΦΑΞΑΝ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ με ολα τα τραγικα αποτελεσματα για το χωριο μας.Και ΤΩΡΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ,ειναι και ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ λογω εργοστασιου και νερου.Κανουν και κρητικη και απαξιωνουν το ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ...ΨΗΦΙΣΑΝ.-------ΚΥΡΙΟΙ ΤΕΛΟΣ------ΑΡΚΕΤΑ------ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ----ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ....ΤΑ.... "ΕΧΕΤΑΙ ΑΜΕΛΗΣΕΙ"....Επισης κι εσυ πρωην δημαρχε ΔΟΥΣΗ ΓΡΗΓΟΡΗ διετελεσες ΔΗΜΑΡΧΟΣ και εργαστηκες για το χωριο μας. ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ, σε αλλους ανθρωπους, για το ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, βοηθησε τους αν τοσο πολυ σε ενδιαφερουν τα κοινα του χωριου μας ,σαν συμβουλος ή αντιδημαρχος ή προεδρος ΔΣ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΤΟΥ "ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ".......γιατι μετα απο 2 χρονια θα συμπεριληφτεις κι ΕΣΥ στην παραπανω ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Δουση ,σας παρακαλω πολυ, να ''δηλωσετε ''οτι, δεν προκειται να ειστε υποψηφιος, μηπως και ηρεμησουν καποιοι γνωστοι-αγνωστοι κονδυλοφοροι κουκουλοφοροι , που κατα τα αλλα δηλωνουν οτι σεβονται τις δημοκρατικες λειτουργιες του πολιτευματος,αλλα δεν αντεχουν να αναμετρηθουν επωνυμως μαζι σας,προκειμενου να τους γνωρισουμε,ουτως ωστε να εχουμε και μετρο συγκρισης περι της δικης των προσφορας και προτιμουν την ασφαλεια της ανωνυμιας.Δυστυχως ο ισοπεδωτισμος ,δεν βλαπτει κυριες και κυριοι τα προσωπα,υποσκαπτει κυριως τους δημοκρατικους θεσμους,τους οποιους οφειλουμε ολοι μας ανεξαιρετους να υπηρετουμε ,εκφραζοντας αποψεις και προωθωντας θεσεις με παρρησια,χωρις φοβο και χωρις να υποδαυλιζουμε και να απωθουμε, οσους εμεις προσωπικα πιστευουμε οτι στεκονται εμποδιο στις δικες μας επιδιωξεις η φιλοδοξιες.Ενεργοι Πολιτες δεν ειναι μονο οσοι ασκουν κριτικη και μαλιστα εκ του ασφαλους,αλλα και οσοι υφιστανται την δοκιμασια της υποβολης υποψηφιοτητας,προκειμενου απο υπευθυνους θεσμικους ρολους να ασχοληθουν με τα κοινα προβληματα του τοπου τους και να προωθησουν λυσεις για αυτα.Μεσα σε αυτο το κοινα αποδεκτο δημοκρατικο πλαισιο,κανενας μα κανενας δεν εχει το δικαιωμα να εμποδισει οποιονδηποτε Ελληνα πολιτη να υποβαλλει υποψηφιοτητα.Η εκλογικη διαδικασια ειναι το υπερτατο αγαθο της Δημοκρατιας κατα την οποια ολοι κρινονται,ακομη και οι κρινοντες ,αν διαθετουν τολμη να ειναι υποψηφιοι.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10:41
Αυτοί όλοι που ανέφερες είναι οι βολεμένοι,
και κακομαθημένοι του Πράσινου Συστήματος.
Αν Μη τι άλλο και αγνώμονες.
Αυτά τα αθλια υποχείρια,τα οποία στις υπηρεσιακες
τους συναλλαγές είναι όλα υπολογα για σωρεία παρα-
βασεων και πράξεων( Εφορίες,Νομαρχίες,Τράπεζες κ.λ.π)
αυτοί,είναι οι σύγχρονες Ιούδες.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι η μικρογραφία της σημερινής Ελλάδος.
Χιλιάδες σαν δαύτους έχουν στηθεί σε όλη την Ελλάδα
και έχουν την ανάλογη συμπεριφορά.Απαξιωτικά ατομα
που χρήσθηκαν ΣοσιαΛΗΣΤΕΣ για ιδίον όφελος και
πιστέψτε με τίποτα άλλο.Δίχως Ιδεολογία,ιδανικά και
Πιστεύω.Δίχως πολιτική συνείδηση και όραμα.
Ανθρωποι Εγωκεντρικοί,άπληστοι στο χρήμα,και στην
ματαιοδοξία.Ανθρωποι του όχλου που ξαφνικά ένεκα
συγκυριών βρέθηκαν ευνοημένοι του συστήματος,
απέκτησαν κρατική θέση και εξουσία.
Ολοι αυτοί οι άνθρωποι απέκτησαν Απολυτήριο Γυμνασίου
στα Νυκτερινά σχολεία κατόπιν εορτής.Απαίδευτοι-
ακαλιέργητοι και χωρίς ιχνος Πνευματικών υποδομών.
Αυτοι οι άνθρωποι είναι η έννοια της διαφθοράς και της
αλαζονίας του συστήματος.Ο ηθικός ξεπεσμός και
και ο μαρασμός της σύγχρονης κοινωνίας.
η Αναξιοκρατία και η φαυλότητα.
Οι καρεκλοκένταυροι δεινόσαυροι.
ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.
Αυτοί οι άνθρωποι κατάντησαν το ΠΑΣΟΚ ανέκδοτο.
Πούλησαν τις θέσεις τους ,σε εκάστοτε πολιτικές ανα-
μετρήσεις ανάλογα με τα μικροσυμφέροντα τους.
Πούλησαν την παραταξη τους για προσωπικές αντιζηλίες.
Αυτοί οι σύγχρονοι Ιούδες των Βαγίων προδίδουν
ακόμη και την ιδιαίτερη πατρίδα τους σε χέρια ανίκανων
και απολίτιστων ανθρώπων.
Μην περιμένετε τίποτα από αυτους τους ανθρώπους
γιατί δεν ανήκουν σε κανένα ιδεολογικο χώρο.
Πάντα θα προδίδουν και θα ενεργούν με ιδιοτέλεια. :
(ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ συγχωριανοι δηλαδη: ΛΙΟΚΗΣ-ΧΑΤΖΗΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Σοφοκλη-ΜΙΜΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ-ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (νυν προεδρος ΔΗΜΟΥ ΒΑΓΙΩΝ)-ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ-ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ(εφοριακος)-ΤΖΟΥΝΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(ερτ)-ΣΑΚΑΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΧΑΡΑΚΟΠΟΣ ΚΩΣΤΑΣ(πυξιδας)-ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(θειος)- και αρκετοι αλλοι.....δεν ειχαν ,στις εκλογες του 2006, το σθενος να κατεβασουν δικο τους ψηφοδελτιο,φοβουμενοι ενδεχωμενως ΚΑΙ ΛΟΥΦΑΞΑΝ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ )

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι ανωνυμοι,σας παρακαλω πολυ,πρεπει να ηρεμησουμε.Εγω σαν εκπαιδευτικος, διδασκω στις μαθητριες και στους μαθητες,στις νεες και στους νεους,στο μελλον της Ελλαδας οτι πρεπει, οχι μονο να σεβομαστε την αποψη του συνομιλητη,αλλα να υπερασπιζομαστε το δικαιωμα του να εκφραζει ελευθερα την αποψη του.Διαφωνω πληρως μαζι σας, σε σχεση με τις αναφορες οι οποιες γινονται σε διαφορα προσωπα-συμπολιτες μας,χωρις ταυτοχρονα να τους δινεται(λογω ανωνυμων αναφορων) το δικαιωμα να σας απαντησουν.Αν οντως ολοι διατεινομαστε οτι υπηρετουμε την δημοκρατια,δεν πρεπει ουτε να φιμωνουμε,αλλα ουτε να απαγορευουμε την εκφραση της αλλης αποψης,της αλλης θεσης,της αλλης εν τελει υποψηφιοτητας.Σας παρακαλω να εχω απαντηση σε ενα απλο ερωτημα.Τι με ενδιαφερει εμενα η τι ενδιαφερει τον καθενα που θελει να ειναι υποψηφιος οπουδηποτε,ποιον θα εχει απεναντι του υποψηφιο,οποιονδηποτε υποψηφιο;Εχει καμμια συναρτηση και σχεση η δικη μου υποψηφιοτητα με την υποψηφιοτητα τριτων;Αυτο πρεπει να το ενστερνισθουμε ολοι και να πορευθουμε με τα δικα μας κριτηρια και οχι με το τι σκεπτεται η τι προτιθεται να πραξει ο αλλος η οι αλλοι.Στις αρρενες των στιβων αγωνιζονται αρκετοι αθλητες και κερδιζει ο καλλιτερος.Στην Δημοκρατια,δεν υπαρχουν ουτε αδιεξοδα αλλα ουτε και αποκλεισμοι.Προτεινω να επικεντρωθουμε στα πραγματικα προβληματα του τοπου μας και οσοι πιστοι ας προσελθουν στον κοινο αγωνα για την επιλυση των.Το φυσικο περιβαλλον κινδυνευει καθημερινα και τα επακολουθα του στην υγεια μας οδευουν με μαθηματικη ακριβεια προς το χειροτερο.Ομως επιτρεψτε μου να αναφερθω σε ενα σοβαροτατο προβλημα που εχει σχεση με την νεολαια μας.Και δεν ειναι αλλο απο την μαστιγα των ναρκωτικων,που οχι απλα εχει αγγιξει τους νεους μας,αλλα σιγα και σταθερα αυξανεται με γεωμετρικη προοδο.Και υπαρχουν τροποι αντιμετωπισης,οπως δυστυχως υπαρχουν και τροποι μεταδοσης,που δεν πρεπει να τους ψαξουμε αλλου,αλλα μεσα στην ιδια μας την τοπικη κοινωνια,που εχει να κανει και με ανοχες σε παρανομες συμπεριφορες και με τασεις ''ωχαδελφισμου'' αναμεσα μας.Διοτι δυστυχως καποιοι εχουν συνδεση, ειτε την πολιτικη τους επιβιωση,ειτε την επαγγελματικη τους ωφελεια,με απαραδεκτες συμπεριφορες,ενεργειες και πραξεις,ποτιζοντας την νεολαια η μαλλον μερος της νεολαιας με ποτα και αιθερια ελαια,προφασιζομενοι οτι κατ' αυτον τον τροπο ειανι''κοντα'' στην νεολαια.Ο νοων νοειτω.Φυσικα υπαρχουν και παρα πολλα αλλα προβληματα,που χρηζουν αντιμετωπισης,

Ανώνυμος είπε...

Kύριε,Κυρία εκπαιδευτικε :
Οι Διαφωτιστές δίδασκαν και είχαν σαν Αρχή τον εσωτερικό καλλωπισμό το Ανθρώπου και τις Αξίες και τα Ιδανικά Αυτου.
Εσείς διδάσκετε στους μαθητες σας το μεγαλείο της ψυχής και προάγετε τον άνθρωπο και οτι απορρεουν απο αυτό ως Κεντρικό νόημα της Ζωής μας?
Γιατί τα λέω αυτά ?
Γιατί έχουν σχέση με αυτούς τους αλαζόνες ,τους ανήθικους ,απολίτιστους,απαίδευτους,αχάριστους,ιδιοτελείς,πρασινους δημόσιους υπαλλήλους που γκρέμισαν τα όνειρα μας και έγιναν μια διεφθαρμένη αλαζονική εξουσία β βαθμού .
Η μή σωστή εκπαιδευτική τους διάπλαση του εσωτερικού τους κόσμου και πνεύματος τους έχει καταστήσει φτερό στον άνεμο,με τα αντίστοιχα επακόλουθα στην μικρή μας κοινωνία.
Ολα λοιπόν έχουν μεγάλη σχεση κυρία-κύριε
εκπαιδευτικε.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε και ενδεχομένως συνάδελφε εκπαιδευτικέ, μίλησες για κοινούς αγώνες για την επίλυση των προβλημάτων που μαστίζουν την τοπική κοινωνία. Εσύ συμετέχεις σε αυτόν τον αγώνα; Έπειτα πολύ σωστά είπες ότι δεν πρέπει να κάνουμε κριτική εκ του ασφαλούς αλλά, αν κατάλαβα καλά, να εκτιθόμαστε και στο πολιτικό στίβο. Αν κάποιος δεν έχει τέτοιου είδους βλέψεις, δεν έχει δικαίωμα κριτικής και πολύ περισσότερο δεν έχει δικαίωμα να αγωνίζεται και να διεκδικεί ως απλός πολίτης μέσα από τις κινήσεις πολιτών; Τέλος ως εκπαιδευτικός θεωρώ πως τα παιδιά τα διδάσκουμε με την ίδια την προσωπική μας στάση ζωής. Αποτελούμε γι' αυτά πρότυπο και ένα πρέπει να ξέρουμε όλοι μας γονείς, εκπαιδευτικοί, πολιτικοί: τα παιδιά δεν ανέχονται την υποκρισία, αντιδρούν, ίσως αντανακλαστικά, και αυτό μας σοκάρειαλλά ουσιαστικά θα πρέπει να μας προβληματίζει και να μας γεμίζει ενοχές. Σπέρνουμε ανέμους και θερίζουμε θύελλες. Συνεπώς το ενδιαφέρον και η αγάπη μας για τα παιδιά θα πρέπει να είναι διαρκή και όχι όψιμα.Και πίστεψε με την αγάπη αυτή την αποζητούν και την εκτιμούν τα παιδιά μας, οι μαθητές μας.

Ανώνυμος είπε...

Τα μπλέξαμε σήμερα με τους εκπαιδευτικούς. Πολλοί μαζευτήκατε. Βάλτε εκπαιδευτικός Α, εκπαιδευτικός Β....γιατί μπερδευτήκαμε.
Στην "Πολιτεία" του Πλάτωνα, αναφέρεται ο βασιλιάς- φιλόσοφος ως ο ιδανικός ηγέτης μιας πολιτείας.
Κάποιοι είπαν τον Πλάτωνα φασίστα, γιατί δεν πίστεύε στον οχλοκρατική δημοκρατία μας. Εμείς για ποια δημοκρατία συζητάμε, για την οχλοκρατική, όπου η ψήφος του πληρωμένου ψηφοφόρου, του οποίου εξαγοράστηκε με χρήματα ή υποσχέσεις η ψήφος, έχει την ίδια ισχύ και βαρύτητα με την ψήφο του συνειδητοποιημένου κι αγωνιστή ιδεολόγου; Για την δημοκρατία, στην οποία λειτουργούμε σαν "κυρίαρχος λαός"- τρομάρα μας και το πιστεύουμε σαν κουτάβια- μόνο μπροστά στην κάλπη και αμέσως μετά γινόμαστε οι δουλοπάροικοι του συστήματος και τα θλιβερά ανθρωπάκια στα οποία περνούν τα ψέματα των πολιτικών; Αυτών που για άλλο πρόγραμμα ψηφίσαμε κι άλλο εφαρμόζουν; Για μήπως πρέπει να συζητήσουμε για την δημοκρατία των αρίστων στο ήθος και τις γνώσεις; Γιατί στην πρώτη θα επιπλεύσουν οι φελλοί, οι πολιτικάντηδες, ενώ στη δεύτερη λόγω μεγάλου ειδικού βάρους θα διαλέξουμε με βύθιση τους άριστους. Ξέρετε από τα μαθήματα σας, αγαπητοί μου εκπαιδευτικοί, πως διαλογή στα μεταλλεύματα γίνεται με επίπλευση ( τα άχρηστα, που τα πετάμε) και με βύθιση ( τα χρήσιμα που τα κρατάμε ).
Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για δημοκρατικές διαδικασίες όταν η κριτική βαφτίζεται επίθεση και ο οχετός ύβρεων δήθεν άμυνα; Όταν σαρκάζουμε με την σάτιρα εναντίον των άλλων κι αγριεύουμε όταν μας αγγίζει;
Θέλουμε να επισημάνετε πρώτα τα ΛΑΘΗ μας στα παιδιά και μέσα από αυτά να τα διδάξετε. Να τους φανερώσετε τα ψέματά μας για να μάθουν την αλήθεια. Να τους μιλήσετε για την ανηθικότητά μας για να καταλάβουν τι είναι ήθος. Να τους μάθετε πρώτα να σκέφτονται και μετά να μιλούν. Να σέβονται πρώτα τους άλλους για να εισπράξουν τον σεβασμό που θέλουν.
Και κυρίως να μας ξεπεράσουν γιατί ο κόσμος που πλάσαμε ή ανεχτήκαμε είναι σαθρός και ψεύτικος...
( Από κάποιον που δεν είναι εκπαιδευτικός...)

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο σε όλους σας με αγάπη:

[[ Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία. ]]

Ισοκράτης (436 π.χ. – 338 π.χ.)

Ανώνυμος είπε...

Ακολουθει σχολιο για οσους εχουν γερα νευρα,δυνατη υπομονη,για οσους αντεχουν την σκληρη κριτικη και για οσους επιζητουν την ωμη,την πραγματικη αληθεια και οχι τα κατασκευασμενα ψεμματα.Ας με συγχωρησουν οσοι διαλογιζονται μεσα απο αυτη την ηλεκτρονικη σελιδα και ας συμπεριλαβουν στις σκεψεις τους και αυτα τα γεγονοτα,που ετσι και αλλοιως συνεβησαν και αποτελουν την αφετηρια για τις μετεπειτα εξελιξεις στον τοπο μας.Βεβαια απευθυνομαι βασικα σε συντροφους απο τον χωρο του ΠΑΣΟΚ,αλλα δεν ειναι κακο να διαβαστουν και απο αλλους ενδιαφερομενους η μη.Αγαπητοι μου συναγωνιστες και συντροφοι,ολοι οσοι με τον φοβο της μεταδικτατορικης δεξιας ,με μεγαλες προσπαθειες και κατω απο αντιξοες συνθηκες,γιατι ολα τοτε τασκιαζε η φοβερα και τα πλακωνε η σκλαβια,στησαμε την Τοπικη Οργανωση ΠΑΣΟΚ Βαγιων.Καποιοι απο τους συντροφους μας,σημερα δεν ζουν.Ομως εμεις οι υπολοιποι,οσοι και αν εχουμε απομεινει,οσοι δεν συνθηκολογησαμε και οσοι δεν πουλησαμε τις ιδεες μας και οσοι δεν ανταλλαξαμε τις αρχες μας με κομματικοδιαιτες και κρατικοδιαιτες θεσεις,ας βγουμε απο την αδρανεια και ας δωσουμε βροντερο παρων,ας δωσουμε το δικο μας στιγμα και ας τολμησουμε να πουμε τα πραγματα με το ονομα τους,για να μη πεσουν για αλλη μια φορα τα ΒΑΓΙΑ,στην ιδια παγιδα.Στην παγιδα που ετοιμαζεται να ξαναστησει ο πιο αφιλος και ο περισσοτερο ευεργετημενος απο το ΠΑΣΟΚ.Ναι αναφερομαι στο στελεχος του ΠΑΣΟΚ,στον Μιμη Αγγελου.Για μενα ειναι πρωην συντροφος.Για μενα ειναι οσυμβιβασμενος και δεν εχω ξεκαθαρισει μεσα μου αν ποτε ενστερνιστηκε την ιδεολογια και τα προγραμματα του ΠΑΣΟΚ,γιατι ο μετεπειτα βιος του αλλα αποδεικνυει.Ειναι εκεινος που πρωτα-πρωτα μηδενισε το κοντερ της οποιασδηποτε δικης του προσφορας και στη συνεχεια με την σταση του και την συμπεριφορα του,δρομολογησε ολες τις αρνητικες εξελιξεις στα ΒΑΓΙΑ.Ειναι εκεινος που διαστρεβλωνει μονιμα την αληθεια,ειναι εκεινος που πιστευει οτι εκδικειται τα ΒΑΓΙΑ,επειδη δεν τον ψηφισαν ποτε για ΔΗΜΑΡΧΟ.Και δεν τον ψηφισαν βεβαια με δικη του ευθυνη.Ειναι εκεινος που μετην ομοφωνη στηριξη και συμπαρασταση ολων μας,εκλεχθηκε ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΓΙΩΝ,για τρεις συνεχομενες τετραετιες,για δωδεκα ολοκληρα χρονια.Και δυστυχως το κυριο ενδιαφερον και μελημα του ηταν,πως να δημιουργησει στρατο,που θα τον ακολουθει παντα ,εφορου ζωης,στις προσωπικες του επιλογες.Το αποδεικνυουν οι μεχρι σημερα ενεργειες του.Ειναι εκεινος που το 1994,απο μονος του,με δικη του επιλογη,θελησε να ειναι υποψηφιος ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ,θεσμο που για πρωτη φορα εφαρμοσε το ΠΑΣΟΚ.Τοτε ολοι πιστεψαν,αλλα στη συνεχεια ξεγελαστηκαν οικτρα,οτι φευγει απο την πρωτοβαθμια τοπικη αυτοδιοικηση και μεταπηδα στην δευτεροβαθμια νομαρχιακη αυτοδιοικηση.Και τοτα στα ΒΑΓΙΑ,μετα την δικη του,με την θεληση του,αποχωρηση,αρχισαν οι εσωκομματικες διαδικασιες για την υποβολη υποψηφιοτητων για το αξιωμα του ΔΗΜΑΡΧΟΥ.Υποβληθηκαν στην ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΑΓΙΩΝ τρεις υποψηφιοτητες,αυτες του ΒΑΓΙΩΤΗ ΣΑΚΗ,ΔΟΥΣΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΒΑΣΙΛΗ.Ακολουθησε ψηφοφορια με την συμμετοχη σχεδον ολων των μελων της Οργανωσης και ως υποψηφιος αναδειχθηκε,με ποσοστο μαλιστα αρκετα μεγαλο,ο ΔΟΥΣΗΣ.Γεγονος που ποτε φυσικα δεν σεβασθηκεκαι δεν αποδεχθηκε ο ΑΓΓΕΛΟΥ.Και αυτι γιατι ποτε ο ΔΟΥΣΗΣ δεν ηταν δικη του προταση και δικη του επιλογη,γιατι ποτε δεν ηταν ελεγχομενος απο αυτον.Ηθελε να δωσει το δαχτυλιδι του αλλου,για να εχει την δυνατοτητα του ελεγχου.Το τι ακολουθησε γνωστο.Το ΠΑΣΟΚ επελεξε σαν υποψηφιο ΝΟΜΑΡΧΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ,τον αειμνηστο ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ και εκεινος αντι να τον ακολουθησει στην Νομαρχιακη Αυτοδιοικηση,επεστρεψε στα ΒΑΓΙΑ,θετοντας και παλι υποψηφιοτητα,πλεον για ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΓΙΩΝ.Ηταν τοτε που ειχε πει εκεινο το περιφημο υπερφιαλο,''δικαιουμαι να ειμαι ο πρωτοςδημαρχος Βαγιων''.Και ενω συνεβη οτι συνεβη την πρωτη τετραετια,αφου ο ΔΟΥΣΗΣ ειχε πλεον εκτεθει και δημιουργουσε συνδυασμο,επαναλαμβανει το ιδιο εγχειρημα και την δευτερη τετραετια,αφου ειχε πει επισης εκεινο το περιφημο απαξιωτικο ''τα μουλαρια θα γυρισουν στο παχνι'',με το ιδιο επισης αποτελεσμα.Βεβαια δεν γνωριζω γιατι σαν εγγραμματος δεν σκεφθηκε εστω και προς στιγμη οτι ''το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου''.Εκτοτε βαζει σαν στοχο του να εκδικηθει τον ΔΟΥΣΗ με καθε τροπο και μεσο.Σηκωνει το λαβαρο της δημαρχιακης καρεκλοεπαναστασης και ορκιζει τους οπαδους του,στο ονομα της μιας και αδιαιρετης συσπειρωσης και του ενιαιου μεχρι τελους αγωνα,για την ολοκληρωτικη εξολοθρευση και εξοντωση του αντιπαλου του.Παραπαιει απο δεξια και απο αριστερα,μεταμορφωνει τον εαυτο του σε ''ραγια'' της δουλοκρατιας του κατακτητη αντιπαλου του,των αδιαμφισβητητων προσωπικων του επιλογων και συμφεροντων,που μονο εκεινος φυσικα δικαιουται να αποφασισει ποτε πρεπει να τα αποχωρισθει.Σκιαμαχει με αλλοτρια συμφεροντα.Σκαβει υποχθονια τα θεμελια της κατ' επιφαση δικης του σοσιαλιστικης δημοκρατιας.Την τριτη στη συνεχεια τετραετια,συνθηκολογει ψυχη και σωμα με τον ΧΡΗΣΤΟ ΒΟΥΔΟΥΡΗ και εντασσει στον συνδυασμο του,τους δικους του ανθρωπους,με επισφραγισμα της ανευ ορων(;) στηριξης,την υποψηφιοτητα αμεσα συγγενικου του προσωπου,γεγονος για το οποιο στη συνεχεια προφασιζεται αγνοια,στην απελπιδα προσπαθεια του να ψηφισθει απο παντου,γιατι ηδη εχει θεσει και ο ιδιος υποψηφιοτητα σαν νομαρχιακος συμβουλος,για να ψηφισθει απο ολο τον χωρο του ΠΑΣΟΚ,που ηδη εχει λεηλατησει.Εχει χασει ομως τον ελεγχο της καταστασης,με τις παλινδρομησεις του κξαι ΔΗΜΑΡΧΟΣ εκλεγεται ο αντιπαλος του.Το καταπινει προσωρινα.Δεν το χωνευει ποτε.Τεταρτη τετραετια.Δεν υπαρχει αλλος δρομος.Δεν ''περπατανε'' αλλες υποψηφιοτητες της δικης του επιλογης.Το συνθημα πεφτει.Ο αλλος συντροφος ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ διαδιδει και περναει το μηνυμα.''Και ψηφιζουμε και στηριζουμε ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ''.Ο κυβος ερριφθη.Ο συνδυασμος ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ στελεχωνεται με δικους του ανθρωπους και παλι,με προεξαρχοντα τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΡΚΟΥΡΗ και ακολουθο τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΧΑΤΖΗΝΑ(δεν γνωριζω βεβαια αν αυτο το παιδι ανηκει στο ΠΑΣΟΚ).Τα υπολοιπα γνωστα.Η συνεχεια επι της σημερινης δημαρχιακης οθονης...Βεβαια,ειμαι σιγουρος οτι θα επιχειρησουν καποιοι να απαντησουν με το ελαχιστο ισως επιχειρημα οτι μεροληπτω.Ακουστε αγαπητοι μου συντροφοι.Ο ΔΟΥΣΗΣ δεν ηταν ποτε υποψηφιος σε κανενα σχηματισμο η συνδυασμο της ΔΕΞΙΑΣ.Ας προβληματιστουμε και ας αναζητησουμε ευθυνες για την εκλογη ΔΕΞΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ,απο εκεινους,που θεωρητικα ειναι μελη του ΠΑΣΟΚ,αλλα στελεχωσαν τα ψηφοδελτια της ΔΕΞΙΑΣ και του ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ και του ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.Αυτα λιγο πολυ ισως ειναι γνωστα σε καποιους.Ισως ομως ειναι γνωστα και απο την αναποδη.Ας καταγραφουν ομως για να υπαρχουν εστω και σαν στοιχεια προβληματισμου.Τελος καλω τους αγαπητους συντροφους,να καταθεσουν με τον δικο τους τροπο,με την δικη τους οπτικη εικονα,την αποψη τους για οσα αναφερω.Καλω ιδιαιτερα τον ΘΟΔΩΡΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ,ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΦΑΚΚΑ και τονΤΑΚΗ ΜΑΡΚΟΥ,που εζησαν αυτες και αλλες εμπειριες σε σχεση με τον ΑΓΓΕΛΟΥ,να καταθεσουν τις δικες τους μαρτυριες.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 10:41 ΘΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥ Χ... ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΧΝΙΚΟ ΨΕΥΔΟΝΙΜΟ ΛΙΟΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ .

Ανώνυμος είπε...

ΣοσιαΛΗΣΤΕΣ ενα βραδυ, με φεγγαρι ,εγιναν υποψηφιοι του ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ.
ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ, ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.
ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΑΓΙΩΝ.
ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ.....


ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ¨"Ο ΣΩΤΗΡΑΣ"....

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΜΑΝΤΙΚΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ!! Σου σφιγγω το χερι πολυ ωραια τα γραφεις, οπως ακριβως εγιναν.
Ευχαριστω γιαυτο το ταξιδι, απο τοτε ...μεχρι σημερα.
Ετσι,για να μην ΞΕΧΝΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 10.54 ευλογη η απορια σου .Ο εν λογω ευνοηθηκε απο το ΠΑΣΟΚ και αλλαξοπιστησε απο τη ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΧΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.Μολις κυβερνηση το 2004 εγινε η ΔΕΞΙΑ παλι αλλαξοπιστησε ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ για συμφερον παλι. ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ....ΛΙΟΚΗΣ....ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. Ερμηνεψε το και θα καταλαβεις..........

Ανώνυμος είπε...

ΣοσιαΛΗΣΤΕΣ με θεση ισχυρη , βρεθηκαν στου ΜΑΤΖΑΒΕΛΑΚΗ το ΜΑΝΤΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

Προτεινω παραδειγματικη διαγραφη ταυτοχρονα απο τη ΔΕΞΙΑ και το ΠΑΣΟΚ στο....ΛΑΜΟΓΙΟ ΛΙΟΚΗ....

Ανώνυμος είπε...

Αμετανοητε ρομαντικε συντροφε θερμα συγχαρητηρια.Οχι μονο ειπες και κατεγραψες αντικειμενικα την αληθεια,αλλα εμενα τουλαχιστον προσωπικα με συγκινησες.Ειμαι ενας απο εκεινους (με κομματικη και πολιτικη ιδιοτητα και θεση-εκτος Βαγιων,αλλα Βοιωτος),που μαζι με συντροφους απο τα Βαγια,ισως και μαζι σου,εδωσα μαχες για να πεισω τον ΑΓΓΕΛΟΥ ,μετα τις αποφασεις, τοσο τις δικες του να αποχωρησει απο τα Βαγια, οσο και της ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΑΓΙΩΝ,να θεσει υποψηφιοτητα στο ισχυρο ψηφοδελτιο του αειμνηστου ΝΟΜΑΡΧΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ,αλλα ο ΑΓΓΕΛΟΥ ζητουσε εχεγγυα απο τον αειμνηστο,οτι θα τον τοποθετουσε οπωσδηποτε Βοηθο Νομαρχη μετα την εκλογη του.Δυστυχως οι παλινδρομησεις του εφεραν τα γνωστα αποτελεσματα οπως με πληρη ειλικρινεια και ακαθαρη αντικειμενικοτητα περιγραφεις.Ειμαι στην διαθεση ολων,αν ποτε χρειαστει να επιβεβαιωσω δημοσια και μαλιστα κατ'αντιπαραθεση αυτα τα γεγονοτα.Επιτελους να λαμψει η αληθεια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ 1994 ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΓΓΕΛΟΥ-ΔΟΥΣΗ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

Αλλο ενα λαθος του Δουση.Γιατι δεν βγηκε να ενημερωσει;Τελικα φιλε Γρηγορη μειονεκτεις στο γεγονος της ενημερωσης και αυτο πιστευω λειτουργησε αρνητικα και οταν ησουν Δημαρχος.Οταν δικαιωνεσαι ειναι αργα για σενα.Βεβαια εγω ειμαι ενας απο αυτους που πιστευουν οτι εκανες εργα και επειδη ειμαι φιλαθλος,οπου βρεθω και οπου σταθω λεω οτι ησουν ο πρωτος Δημαρχος που εφτιαξες το γηπεδο μας αλλα και γηπεδο 5 Χ 5.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ τι εγινε ρε παιδια;Καταπιε τη γλωσσα του;Τουβαλλε πιπερι στη γλωσσα ο Τσαραμπαρης;Η ξαναπηγε στο Δημοτικο Σχολειο;

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε ρομαντικέ αμετανόητε πολύ σωστή ενέργεια η αναφορά σου στα βρώμικα παιχνίδια εξουσίας των Δημοτικών μας βαθμοφόρων εν ενεργεία ή εν αποστρατεία.Πρόλαβες να δηλώσεις όμως οτι κάποιοι θα σε κατηγορήσουν για μεροληψία.Μόνος σου επομένως ξεκαθάρισες οτι στο κείμενο μεροληπτείς!Να σου θυμίσω.Πολύ σωστή η ανάλυση για τις παλινδρομήσεις του Αγγέλου,την υπερφίαλη αντιμετώπιση στους "αντιπάλους"και την αγνόηση των αποφάσεων της Τοπικής.Ποιά ήταν η απάντηση του Δούση;Το προσπέρασες γρήγορα με τη φράση "...συνέβη οτι συνέβη".Τι συνέβη δηλαδή;Να το αποκαλύψω εγώ αφού εσύ το κρύβεις:Ο Δούσης την επόμενη Κυριακή στήριξε τον Μπατσούλη για να μην εκλεγεί ο Αγγέλου.Ετσι εκλέχτηκε ο πρώτος δεξιός Δήμαρχος στα Βάγια και βρέθηκαν στο δρόμο να πανηγυρίζουν φασιστοειδή και απομεινάρια του παλιού δεξιού παρακράτους.ΘΥΜΑΣΑΙ;
Tις "ικανότητες" του νέου Δήμαρχου τις θυμάσαι;Ούτε ο ίδιος δεν πίστευε οτι εκλέχθηκε και το δήλωνε δημόσια!Ούτε ήξερε που βρισκόταν και τι δικαιώματα και υποχρεώσεις είχε.Τα κατοχυρωμένα 200 εκατ.δραχμές για το Δήμο Βαγίων αφού δεν ήξερε τι να τα κάνει τα άφησε στο Σχηματάρι.Ο Δήμαρχος Σχηματαρίου τον "ευχαρίστησε" ειρωνικότατα Δημόσια, στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ αν δεν κάνω λάθος,για το "δώρο" του και ο χαζοχαρούμενος κορδωνότανε!!!
Με τα κονδύλια αυτά θα είχε τελειώσει ο Βιολογικός και θα περίσευαν πολλά για άλλα έργα.
Ετσι πορευτήκαμε τα τέσσερα χρόνια
με τον Μπατσούλη να κάθεται έξω από το γραφείο του Νομάρχη Σταμούλη περιμένοντας να μπεί κανένας γνωστός επειδή ο ίδιος δεν είχε το θάρρος ούτε να χτυπήσει την πόρτα!!!Με πολύ αργούς ρυθμούς άρχισε να μαθαίνει και πρώτα απο όλα την κουτάλα.Βλέπεις στο χώρο του Δήμου δεν έλλειψαν ποτέ τέτοιοι δάσκαλοι.Αυτή ήταν η πρώτη τετραετία προσφοράς στα Βάγια της παρέας Δούση-Μπατσούλη (1994-1998)Σαν τον Σαμψών αποφάσισε "αποθανέτω" το χωριό μου αφού δεν έγινα Δήμαρχος!
Το σκηνικό επαναλήφθηκε την επόμενη 1998-2002 με την επανεκλογή του Μπατσούλη γιατί έτσι ήθελε ο Δούσης.Θυσιαστήκανε 8 χρόνια για την πρόοδο των Βαγίων για να ικανοποιηθεί ο Δούσης.Να σου θυμίσω τη ρεμούλα όπου ο σημερινός μεσίτης αποδείχτηκε άξιος συνεχιστής των προκατόχων;Απο που να αρχίσεις και που να τελειώσεις.Ενα πολύ μικρό αλλά πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα δίνω και βάλε την φαντασία σου και συ και όποιος άλλος θέλει να καλπάσει:Υπήρξε τιμολόγιο για τόσο οινόπνευμα (όχι ποτά,οινόπνευμα) που έφτανε να απολυμάνεις όλους τους Βαγαίους και τα σπίτια μαζί!!!Δεν χρειάζεται νομίζω να πούμε ούτε για τις πομόνες του Βαρικού ούτε για το νέο Νεκροταφείο...ούτε.....
Αυτά ήταν τα αποτελέσματα της βεντέτας Αγγέλου-Δούση και των αποφάσεων του τελευταίου το '94 καιτο '98.
Μετά ήρθε επιτέλους το πολυπόθητο αξίωμα.Πανηγυρική εκλογή τη δεύτερη Κυριακή το 2002 με 75%!!!
Οταν όμως έχεις μεγαλώσει με τέτοια παιχνίδια σε τέτοιο περιβάλλον συνεχίζεις λόγω αδράνειας στο ίδιο μοτίβο.Τα τιμολόγια-φούσκες απο διάφορες επιχειρήσεις,τα φέσια σε Βαγαίους μικροεπαγγελματίες (κάπου τα έχει αναφέρει και το τρυποκάρυδο νομίζω)και η συνέχεια του νέου Νεκροταφείου.Το κλέψιμο κάθε χρόνο του πετρελαίου απο την αποθήκη του Δήμου,δεν είναι εφεύρεση Τσαραμπάρη.Ο τωρινός θίασος απλά το βρήκε και το συνέχισε!Γιατί ξεχνάς και την επιμονή του να φέρει τις φυλακές στον Ασπρόκαμπο;
Eπέμενε με όλους αντίθετος!Αν τελικά οι φυλακές δεν ήρθανε,το χρωστάμε στην μικρή απόσταση της Υλίκης απο τη θέση εγκατάστασης.
Μήπως θυμάσαι οτι για ενάμισυ χρόνο πίναμε νερό αχλωρίωτο και έκρυβε τις αναλύσεις που δείχνανε κολοβακτιρίδια;
Ο Μπατσούλης "αγόρασε" το χωράφι για το νέο Νεκροταφείο και ο Δούσης το "μάντρωσε".Στέκεται εκει χρόνια χέρσο επειδή λείπουνε οι μελέτες που έπρεπε να γίνουνε προτού ακόμα αγοραστεί.Το ξέρανε και προχωρήσανε;Κουτοπονηριές φτηνές.Δεν το ξέρανε;Ανίκανοι.
Δώδεκα χρόνια οι δυό τους ανίκανοι και αδιάφοροι δεν καταφέρανε ούτε τον βιολογικό να βάλουν σε λειτουργία!
Καταφέρανε μόνο να κάνουν απαραίτητο και αναντικατάστατο τον
Μηχανικό του Δήμου.Βλέπεις αυτός ξέρει όλους τους δρόμους που οδηγούνε στη ρεμούλα.Αυτός που κατα τον ασυνάρτητο Δημοτικό εγγυάται την εντιμότητα στα Δημοτικά έργα!!!Η ύαινα εγγυάται την ακεραιότητα του πτώματος που την βάλανε να φυλάει!!!
Εργα και ημέρες τέτοιες που το 2006
έφτυσε αίμα να κλείσει συνδυασμό.
Αυτό δεν σου λέει τίποτα για τoυς ψηφοφόρους των Βαγίων;
Η συνέχεια γνωστή.O Aγγέλου και η παρέα του τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα,καταδικάζοντας αυτός τώρα τα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ Βάγια στην τρίτη δεξιά Δημαρχεία,τσίρκο κυριολεκτικά που δεν το βάζει ανθρώπινος νούς.Τώρα τρέχει να δείξει πρόσωπο αγωνιστή.Κάτι καταφέρνει.Σε σένα φτάνει;Εγώ προ σωπικά δεν μπορώ να ξεχάσω τους πανηγυρισμούς των παλαιοδεξιών κοματαρχών το '94 και τα 8 χρόνια Μπατσούλη ούτε βέβαια τις ίντριγκες του Αγγέλου και της παρέας του που έφεραν τον Τσαραμπάρη.
Αφού λοιπόν προτρέπεις τους συντρόφους,"...να αναζητήσουμε ευθύνες για την εκλογή Δεξιών Δημάρχων...",σου ανέφερα αυτούς που
σκόπιμα ξέχασες.Οχι τίποτα άλλο αλλά επειδή υπάρχουν και νέα παιδιά που δεν ξέρουν αλλά την αλήθεια πρέπει να την μαθαίνουν απο όλες τις πλευρές.Και κάτι ακόμα
πιό σοβαρό:Αν δεν συνεργαστούμε όλοι μαζί(οι δημοκρατικές παρατάξεις εννοώ)οι ραδιουργίες του Αγγέλου και του Δούση θα ξαναβγάλουν Δήμαρχο Τσαραμπάρη.
Εδώ συμφωνώ με την πρόταση του ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥ: Να αποσυρθούν όλοι οι παλιότεροι είτε έχουν εκλεγεί είτε απέτυχαν και να βοηθήσουμε νέους.Προσωπικά όσα και να μου σύρουνε για την γνώμη μου, πιστεύω οτι είναι η μόνη προοπτική γιά τα Βάγια ιδιαίτερα αν σταθούμε όλοι δίπλα τους παραμερίζοντας το ατομικό κέρδος.
Μπορούμε να το καταφέρουμε έστω και αν "μερικοί"δυσαρεστηθούνε.
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΎΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ
ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ
ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 2.44
ΛΕΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΖΙΖΑΝΙΑ.
ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΛΟΙΠΟΝ
ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΦΟΥΣΚΕΣ ΕΠΙ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΔΟΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ . ΑΘΛΙΕ.
ΦΕΣΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.ΚΑΝΕΝΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΔΟΥΣΗ.ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ.ΑΘΛΙΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΧΙΣΗ ΜΥΑΛΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΚΛΕΒΑΝ ΕΠΙ ΜΠΑΤΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΑΓΓΕΛΟΥ.ΕΠΙ ΔΟΥΣΗ ΠΟΤΕ.ΑΘΛΙΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ,ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ.ΑΣΧΕΤΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΧΛΩΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΜΥΡΙΖΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΛΩΡΙΟΜΕΝΟ.

ΑΡΑ ΦΙΛΕ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΔΟΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΤΟΤΕ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ.ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΘΛΙΕ
ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .
ΤΟΝ ΜΙΜΗ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ , ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Προδοσίας το Ανάγνωσμα.

ΠΑΤΣΕΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΛΟΥΡΔΟ
ΜΠΑΛΟΥΡΔΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΣΕ
ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ .
ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ?

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ?

Η Ο ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΘΟΔΩΡΗ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ. ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ -ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ ΨΗΦΙΣΑ ΛΕΥΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΤΗΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΣΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΙΑΚΟΥΛΑΡΑΣ [ΣΑΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΦΥΓΑΝΕ ΣΑΝ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝΕ] ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΥΝΟΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ [ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΔΕΣ ]ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΔΟΥΣΗ. ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΣΤΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΟΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΙΩΘΕ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΑΚΡΗ,
ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε υβριστή 3.27.
Απάντησα στον ρομαντικό σύντροφο που μας κάλεσε να αναρωτηθούμε ποιοί φταίνε για την εκλογή δεξιών Δημάρχων.Μετά τις διαψεύσεις χωρίς στοιχεία για τα φέσια και τα μαϊμού
τιμολόγια (ρώτα στην αγορά και θα μάθεις),δήλωσες πως δεν σε ενδιαφέρει τι έκανε τις δεύτερες Κυρικές ο Δούσης.Αφού λοιπόν δεν σε στενοχωρούν οι δεξιοί θίασοι,υποθέτω οτι αν και τυφλός οπαδός του "δημοκράτη"Δούση, δεν διαφέρεις και πολύ απο απομεινάρι
του δεξιού παρακράτους των Βαγίων.
Στο απολογιστικό κομάτι του "έργου"
του αρχηγού σου βέβαια,ο "εμπνευσμένος" λόγος σου δεν διαφέρει απο τούς αντίστοιχους
απολογισμούς του Δημοτικού.
Δημοκράτης δεν είσαι πάντως αφού δεν σε άγγιξε η πρότασή μου και
"λυσσάς" μόνο για τα αξιώματα του Δούση,αδιαφορώντας για το χωριό σου.Μάλλον θα το πούλαγες και σύ
όπως κι αυτός.
Μήπως τελικά είσαι ο Δούσης???
Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το 1994 συντροφοι ,παρευρεθηκα κι εγω στην συνελευση της Τ.Ο.ΠΑΣΟΚ ΒΑΓΙΩΝ. Η ανακοινωση που ειχε αναρτηθει ,καλουσε εμας τα εγγεγραμενα μελη του ΠΑΣΟΚ ΒΑΓΙΩΝ,να προσελθουμε σε συνελευση της ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΑΓΙΩΝ ,με θεμα,εκλογη υποψηφιου για ΝΟΜΑΡΧΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ και εκλογη υποψηφιου για ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΑΓΙΩΝ. Κατα την συνεδριαση πριν μιλησει οποιοσδηποτε το λογο ελαβε ο συντροφος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ο οποιος μας ειπε αρχιζοντας την ομιλια του οτι εχει αποφασισει να διεκδηκησει την υποψηφιοτητα του ΝΟΜΑΡΧΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΝ Η ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Μας καλεσε σε συστρατευση ,ζητωντας τη βοηθεια μας,και μας επιστησε την προσοχη ,οτι ηταν σημαντικο για το χωριο μας να ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ .Τελειωνοντας την ομιλια του μας ειπε οτι οσον αφορα την ΥΠΟΦΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΑΓΙΩΝ προτεινε να αναδειχθει κατοπιν, ψηφοφοριας ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ,ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΜΕΛΗ, ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΑΓΙΩΝ. Εδω τελειωσε την ομιλια του ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΥΔΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΑΓΙΩΝ. Προσωπικα εγω δεν περιμενα τετοια ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΛΜΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΜΟΥ. Αμμεσα το λογο δεν πηρε κανεις ,παρα διμηουργηθηκαν μικροσηζητησεις μεταξυ μας ο δε ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ. Το λογο πηρε ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΑΓΙΩΝ και ειπε αν υπαρχει αλλος για υποψηφιος ΝΟΜΑΡΧΗΣ. Δεν βρεθηκε κανεις, και συνεχιζοντας ο γραμματεας ειπε οτι δεχεται υποψηφιοτητες για ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΑΓΙΩΝ. Βρεθηκαν 3 συντροφοι ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ,ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΟΥΣΗΣ ,ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ. Ακολουθησε μυστικη ψηφοφορια με καλπη ξεχωριστα για τα 2 επιπεδα αυτοδιοικησης και τα αποτελεσματα ησαν: με πλειοψηφια ολων των μελων για ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ. Για ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΟΥΣΗΣ ΜΕ 42 ΨΗΦΟΥΣ. ΟΙ ΔΕ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΕΛΑΒΕ 12 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ 8 ΨΗΦΟΥΣ. Ολα τα μελη συνχαρηκαμε τους 2 ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ο δε ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ κατευθυνθηκε προς το βημα συμπαρασυροντας τον ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΟΥΣΗ κοντα του και αγκαλιασμενοι χαιρετηθηκαν ,ευχομενοι ο ενας στον αλλον ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Ολα αυτα με παρατεταμενα χειροκροτηματα απο τα μελη, και κατοπιν το λογο πηρε ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ και ζητησε ομοφωνα να στηριξουμε τις 2 υποψηφιοτητες και ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΖΗΤΗΣΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΜΕ ,ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΟΥΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ . Μετα το λογο πηρε ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΟΥΣΗΣ ο οποιος μας ευχαριστησε για την εκλογη του ,ως υποψηφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,και μας ζητησε να πλαισιωσουμε το ψηφοδελτιο ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΝΙΚΗ. Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΑΓΙΩΝ κατοπιν πηρε το λογο και μας ειπε οτι μπορουμε να ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟ ,ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΟΥΣΗ. Καπου εκει τελειωσε η συνελευση της ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΑΓΙΩΝ και ανελαβε να προωθησει τα αποτελεσματα της συζητησης ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.*************************************************************Ολα αυτα (και αναφερομαι σε συντροφους ΠΑΣΟΚ ) ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ 1994********************************************************************** θα επανελθω στην αναφορα μου σ'αυτο το θεμα μεχρι και το αποτελεσμα της 2ης Κυριακης*************************** ###ΜΕΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΒΑΓΙΩΝ###.

Ανώνυμος είπε...

ξεκουμπιστειτε απο δω ρε πρασιρουφιανοι./
Αποκαλύπτεστε σιγά σιγά με τις αθλιες συμφωνίες σας.
Μοιράζατε μεταξύ σας θέσεις και αξιώματα και τώρα ζητάτε αξιοκρατία απο την Ν.Δ.
Εκεί στο πάτω θα μείνετε για πολύ ακόμη.Ξεκατινιαστείτε όμως αλλού.Αποκαλυφτήκατε πλέον.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΗΣ 2.44 ΚΑΙ 4.27 ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ;ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ;ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΑΡΚΟΥ;ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ,Η Ο ΙΔΙΟΣ Η ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ,ΑΜΙΛΗΤΟ,ΑΚΟΥΝΗΤΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΑΚΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΗ.ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ.Ο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΕ.ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ ΜΟΝΙΜΑ.ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΜΠΑΤΣΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣ ΣΕ ΔΕΞΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΔΕΞΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΟΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΠΑΤΣΟΥΛΗ-ΔΟΥΣΗ;Ο ΔΟΥΣΗΣ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΩΜΑ ΣΕ ΔΕΞΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΜΗ ΕΧΟΥΝ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ.ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΞΙΩΝ ΜΕ ΠΑΣΟΚ(ΠΑΣΟΚ ΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΒΑΙΑ).ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ;ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΞΙΟΣ ΑΥΤΟ ΧΡΕΩΣΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΠΑΠΑ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΜΙΜΗ.ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΟΝΔΡΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ;ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ Ο ΔΟΥΣΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΤΑΝ Ο ΜΙΜΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΙΜΗΣ ΜΕ ΠΑΓΑΠΟΝΤΙΕΣ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΔΟΥΣΗ.ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙ ΔΟΥΣΗ;ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ.ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΤΕ.ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΤΕ.ΑΦΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ.ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΦΟΥΣΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ;ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΦΕΣΙΑ ΜΙΛΑΣ;ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ;ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙ ΜΙΜΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ;ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΙΛΑΤΕ;Ο ΔΟΥΣΗΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ.ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ;ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΘΕΙΡΕΤΕ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ;ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.Ο ΣΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ.ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΧΛΩΡΙΩΤΟ ΝΕΡΟ ΜΙΛΑΤΕ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΧΛΩΡΙΟ;ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΧΛΩΡΙΟ ΕΦΕΡΕ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ Ο ΜΙΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΤΕ;ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΛΗΦΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ;ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ;ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ.ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΔΟΥΣΗΣ.ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ;ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ 0,01 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ Η ΤΑ 22 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ;ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ Η ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ .ΤΙ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ Ο ΔΟΥΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ;ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ ΧΤΥΠΑΤΕ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΑΤΕ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΣΗ.ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΟΥΣΗΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟΝ.Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΣΑΚΑΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΝ ΔΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗΣ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΤΑ ΒΑΓΙΑ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΩΝΑΣΤΕ.ΠΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΝΑΣ;ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΣΙΑΣΙΣΤΙΚΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ,ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΑΧΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ,ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΑΛΛΟΙ.Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΒΑΓΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

6.38
σε συγχαίρω για την ανάλυση σου

Ανώνυμος είπε...

Οι πιο βαθιές μαχαιριές είναι οι συντροφικές!
Φίλοι μου, έχετε καταλάβει τι χορό ξεκινήσατε και που πάτε; Το χορό του Ζαλόγγου και πηγαίνετε κατ' ευθείαν στον γκρεμό!
Δεν σας αποκαλώ συντρόφους, γιατί η λέξη σύντροφος σημαίνει ομογάλακτος, αυτός που ζει μαζί με τον άλλον, αυτός που έχει τις ίδιες ιδέες και συνήθειες, αυτός που είναι συνυφασμένος με κάποιον και δεν τον αποχωρίζεται. Πού την είδατε την συντροφικότητα εσείς και αποκαλείσθε σύντροφοι; Όταν βρισκόσαστε αντιμέτωποι και κατασπαράζετε ο ένας τις σάρκες του άλλου; Η έννοια της συντροφικότητας μας είδε και έντρομη το έβαλε στα πόδια...
Ναι, να μαθευτεί η αλήθεια, αλλά να μη ξεφτυλίζουμε και την έννοια της αλήθειας. Η αλήθεια είναι μία. Δεν μπορεί ο καθένας να την κόβει στα μέτρα του και να λέει η αλήθεια η δική μου. Η αλήθεια είναι σαν το διαμάντι. Και να λερωθεί δεν χάνει την αξία του. Μόλις το καθαρίζεις και πάλι λαμπιρίζει…
Σε αυτούς που την εκτιμούν και την αναζητούν κάνω το παρακάτω αφιέρωμα:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Η Πυθαγόρεια φιλοσοφία, η κατ’ εξοχή μεταφυσική φιλοσοφία, στηρίζεται στην αναζήτηση της αλήθειας. Όμως τι είναι αλήθεια; (*1). Την απάντηση δίνει ο πρώην καθηγητής φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιος Σακελλαρίου : « Η αλήθεια είναι κριτήριον και κανών, συνεπής προς εαυτήν, ελευθέρα δε, ως ενέχουσα εν εαυτή την αυθεντίαν, περιφρονούσα πάσαν αντίρρησιν έξωθεν, πιστευτή δε καθισταμένη δια την εαυτής αξίαν και την εμπιστοσύνην, ήν έχει τις προς τον ταύτην κηρύττοντα ».
Στα λεξικά διαβάζουμε πως αλήθεια είναι η ακρίβεια, δηλαδή το μη ψευδές, το μη πλαστό και κατά τον Αριστοτέλη « το λέγειν το ον είναι και το μη ον είναι ». Ακόμη, αυτό που πράγματι κι αντικειμενικά υπάρχει, η πραγματικότητα. Φιλοσοφικά, σήμερα, αλήθεια είναι η συμφωνία της γνώσης προς τον εαυτό της και τους λογικούς κανόνες, επίσης η συμφωνία της γνώσης με το περιεχόμενο ή το πραγματικό αντικείμενο αυτής. Από τον Δημόκριτο έχει διασωθεί η ρήση: « Ετεή δε ουδέν οίδμεν, εν βυθώ γαρ η αληθείη ». Τέλος, στον ελευθεροτεκτονισμό η αλήθεια (*2) είναι θεία ιδιότητα, στην οποία στηρίζεται κάθε αρετή του τέκτονα.
Για τους αρχαίους Έλληνες η αλήθεια συνδεόταν με το θεό του φωτός, τον Απόλλωνα. Ο Πλούταρχος μας αναφέρει: « επεί τοίνυν φιλοσοφία μεν περί αλήθειαν εστίν, αληθείας δε φως απόδειξις, αποδείξεως δε αρχή το συνημμένον, εικότως η τούτο συνέχουσα και ποιούσα δύναμις υπό σοφών ανδρών τω μάλιστα την αλήθειαν ηγαπηκότι θεώ καθιερώθη.» [ Μετάφρ.: Επειδή, λοιπόν, η φιλοσοφία σχετίζεται με την αλήθεια και φως της αλήθειας είναι η απόδειξη και αρχή της απόδειξης είναι ο υποθετικός λόγος, είναι εύλογο που η δύναμη, η οποία συνέχει και παράγει τον υποθετικό λόγο, αφιερώθηκε από άνδρες σοφούς στο θεό που προπάντων αγαπά την αλήθεια ( τον Απόλλωνα ).]
( Πλούταρχου “Περί του Ει του εν Δελφοίς”, 387 Α-Β )
Τη μυστηριακή σημασία της αλήθειας μπορούμε να πληροφορηθούμε από το ακόλουθο κείμενο:
« Είναι ο Πατέρας, είναι η Πηγή που κάνει να ξεπροβάλλει η σιγή…Είναι η Εννεάδα που εξήλθε εκ του Πατρός, που είναι άναρχος, που μόνος υπήρξε ο δικός του Πατέρας και η δική του Μητέρα, αυτός του οποίου τα δώδεκα βάθη περιβάλλει το Πλήρωμα. Το πρώτο βάθος είναι η Πανπηγή, από την οποία εξήλθαν όλες οι πηγές. Το δεύτερο βάθος είναι η Πανσοφία, από την οποία εξήλθαν όλες οι σοφίες…Το δωδέκατο βάθος είναι η Αλήθεια, απ’ όπου εξήλθε κάθε αλήθεια: Είναι η Αλήθεια που κάλυψε τους πάντες, είναι η εικόνα του Πατρός, είναι το τέλος όλων των πραγμάτων, είναι η μητέρα όλων των αιώνων, είναι αυτή που περιβάλλει όλα τα βάθη, είναι η ακατάγνωστη Μονάδα και που δεν την γνωρίζει κανείς, δεν έχει χαρακτήρα και μέσα της υπάρχουν όλοι οι χαρακτήρες, είναι η ευλογημένη εις τους αιώνας των αιώνων. Είναι ο άφατος, ο ασύλληπτος, ακατανόητος, αμετάβλητος Πατέρας. Είναι αυτός προς τον οποίον ομοίασαν όλα τα πράγματα ως προς την υπόσταση…».
Ας ακούσουμε και τον βαθυστόχαστο Ν. Καζατζάκη: « Τι θα πει αλήθεια; Τι θα πει ψευτιά; Αλήθεια είναι ό,τι δίνει φτερά στον άνθρωπο, ό,τι γεννάει μεγάλα έργα και μεγάλες ψυχές και μας σηκώνει ένα μπόι απάνω από τη γης. ψευτιά ό,τι ψαλιδίζει τα φτερά του ανθρώπου »
Στο Υδροχοϊκό Ευαγγέλιο συναντούμε το παρακάτω εδάφιο σχετικά με την αλήθεια:
<< Ο Λαμάας ρώτησε, « Εβραίε δάσκαλέ μου, τι είναι η Αλήθεια;»
Και ο Ιησούς απάντησε: « Η αλήθεια είναι το μόνο πράγμα που δεν αλλάζει. Σ’ όλο τον κόσμο υπάρχουν δύο πράγματα, το ένα είναι η Αλήθεια, το άλλο η ψευτιά. Κι αλήθεια είναι αυτό που είναι, και ψευτιά είναι ό,τι φαινομενικά είναι. Τώρα, αλήθεια είναι οτιδήποτε, και δεν έχει αιτία, κι όμως είναι η αιτία για κάθε πράγμα. Η ψευτιά δεν είναι τίποτε, κι όμως είναι η εκδήλωση του οτιδήποτε. Οτιδήποτε έχει γίνει θα ξαναγίνει, αυτό που έχει αρχή πρέπει να τελειώσει. Όλα τα πράγματα, που μπορούμε να δούμε με τα ανθρώπινα μάτια μας, είναι εκδηλώσεις του οτιδήποτε, είναι τίποτε, κι έτσι, πρέπει να παρέλθουν. Τα πράγματα που βλέπουμε δεν είναι παρά αντανακλάσεις που απλώς εμφανίζονται, ενώ οι αιθέρες δονούνται έτσι κι έτσι, κι όταν οι συνθήκες αλλάζουν αυτά εξαφανίζονται. Η Θεία Πνοή είναι αλήθεια, είναι εκείνο το οποίο υπήρχε κι υπάρχει και θα υπάρχει πάντα. Δεν μπορεί ν’ αλλάξει ή να παρέλθει ».
Ο Λαμάας είπε: « Καλά απάντησες. Τώρα, τι είναι άνθρωπος; »
Κι ο Ιησούς απάντησε: « Ο άνθρωπος είναι η αλήθεια και το ψέμα παράξενα αναμειγμένα. Ο άνθρωπος είναι η Πνοή που έγινε σάρκα. Έτσι η αλήθεια και το ψέμα συναντώνται σ’ αυτόν, και τότε παλεύουν, και το τίποτα υποχωρεί, καθώς ο άνθρωπος σαν αλήθεια εδρεύει.» >> ( Υδροχοϊκό
Ευαγγέλιο, κεφ. 22, 2- 13 )
Σ’ ένα Γνωστικό κείμενο, “το βιβλίο του Θωμά”, διαβάζουμε:<< Είπε ο Σωτήρας, « -Αδελφέ Θωμά, όσο παραμένεις στον κόσμο, άκουσέ με κι εγώ θα σου αποκαλύψω όλα εκείνα που απασχολούν τη νου σου. Επειδή έχει λεχθεί ότι είσαι δίδυμός μου και αληθινός μου σύντροφος, ερεύνησε τον εαυτό σου ώστε να μπορέσεις να κατανοήσεις ποιος είσαι, με ποιο τρόπο υπάρχεις και τι θα γίνεις. Εφόσον αποκαλείσαι αδελφός μου, δεν ταιριάζει να έχεις άγνοια για τον εαυτό σου. Και γνωρίζω ότι καταλαβαίνεις, γιατί ήδη έχεις κατανοήσει πως είμαι η γνώση της αλήθειας…Όποιος αναζητά την αλήθεια στην αληθινή σοφία, δίνει στον εαυτό του φτερά, με τα οποία μπορεί να πετάξει μακριά από τη λαγνεία που καίει το πνεύμα των ανθρώπων…Μακάριος είναι ο σοφός άνθρωπος που αναζήτησε την αλήθεια και όταν την βρήκε αναπαύτηκε για πάντα σ΄ αυτή και δεν φοβόταν καθόλου εκείνους που επεδίωκαν να τον διαταράξουν…» >>
Ας θυμηθούμε και τα λόγια του Ιησού, όπως έχουν καταγραφεί στα ευαγγέλια: « εγώ ειμί η οδός και η αλήθεια και η ζωή. ουδείς έρχεται προς τον πατέρα ει μη δι’ εμού.» ( Κατά Ιωάννην, ιδ’, 6 ). Επίσης, « και γνώσεσθαι την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς » ( Κατά Ιωάννην, η’, 32 )
Ο Ειρηναίος αφηγείται ότι ο ευαγ. Μάρκος ισχυριζόταν πως η θεία αλήθεια του είχε αποκαλυφθεί γυμνή « είχε κατεβεί επάνω του με γυναικεία μορφή (*3), από ένα αόρατο και άφατο χώρο, διότι ο κόσμος δεν θα είχε ανεχθεί να παρουσιαστεί με ανδρική μορφή ». Σύμφωνα με τον Ειρηναίο, ο Μάρκος έλεγε ότι του είχε αποκαλυφθεί μέσα από γράμματα και αριθμούς, πως κάθε μέρος του κορμιού της ήταν στολισμένο με ένα από τα 24 γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου και πως είχε ψελλίσει το μυστικό όνομα “Ιησούς Χριστός”. « όταν δε έλθει εκείνος, το Πνεύμα της αληθείας, οδηγήσει υμάς εις πάσαν την αλήθειαν. Ου γαρ λαλήσει αφ’ εαυτού, αλλ’ όσα αν ακούσει λαλήσει, και τα ερχόμενα αναγγελεί υμίν » ( Ιωαν. ιστ’ 13 ).
Ο Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής μας λέει: « Ο Κύριος ανέφερε το ποτήρι πριν το βάπτισμα, επειδή η αρετή είναι για την αλήθεια και όχι η αλήθεια για την αρετή. Γι’ αυτό εκείνος που πράττει την αρετή για την αλήθεια, είναι άτρωτος από τα βέλη της κενοδοξίας. Εκείνος όμως που ασκεί την αλήθεια ένεκα της αρετής, έχει σύνοικο της κενοδοξίας την οίηση. Αλήθεια, λέει, είναι η θεία γνώση· αρετή, οι αγώνες για χάρη της αλήθειας εκείνων που την επιθυμούν. Εκείνος λοιπόν που για χάρη της γνώσεως υποφέρει κόπους, δεν κενοδοξεί, γιατί γνωρίζει ότι από τη φύση της η αλήθεια δεν αποτελεί κατόρθωμα κόπων· επειδή εκ φύσεως το πρώτο δεν περιορίζεται από τα δεύτερα. Εκείνος όμως που εμφανίζεται να έχει γνώση επειδή αγωνίστηκε γι’ αυτήν, είναι οπωσδήποτε κενόδοξος γιατί νομίζει ότι έλαβε τα στεφάνια πριν από τους ιδρώτες, μη γνωρίζοντας ότι οι κόποι είναι για τα στεφάνια, αλλά όχι τα στεφάνια για τους κόπους. Γιατί εκ φύσεως παύει να ενεργείται κάθε μέθοδος, όταν ο σκοπός της κατορθωθεί ή νομιστεί ότι κατορθώθηκε.» Και σε κάποιο άλλο σημείο μας επισημαίνει ότι: « Η οδός της αλήθειας είναι η αγάπη. Δίνοντας στον εαυτό Του αυτό το όνομα ο Λόγος του Θεού, παρουσιάζει στο Θεό και Πατέρα εκείνους που βαδίζουν αυτή την οδό καθαρούς από κάθε κακία.» ( Φιλοκαλία, τομ. Β’ )
Ο Πυθαγόρας προβάλλοντας διάφορα κριτήρια αλήθειας διακηρύσσει ότι «μία είναι η αλήθεια και αν είναι αλήθεια, είναι πάντοτε συνεπής προς τον εαυτό της και καθολική στην εφαρμογή της». Αυτό το απόφθεγμα σημαίνει ότι το καθετί στην αλήθεια προσαρμόζεται σε κάθε άλλο με απόλυτη ακρίβεια και η αλήθεια βρίσκεται στα έργα, στις πράξεις. « ο δε ποιών την αλήθειαν έρχεται προς το φως, ίνα φανερωθεί αυτού τα έργα, ότι εν Θεώ εστιν ειργασμένα » ( Ιωαν. γ’ 21 ). Επομένως ο Θεός, χωρίς φωνή, αλλά με τα έργα Του αποκαλύπτεται στον σοφό (*4 ). Ο Κόσμος διακηρύσσει την αλήθειά Του και φέρει τη σφραγίδα Του, γιατί η αλήθειά Του εγγράφεται στον Κόσμο κι όχι στα ανθρώπινα βιβλία, ενώ οι φυσικοί νόμοι καταμαρτυρούν την ύπαρξή Του.
Ο αποκρυφιστής Papus εξηγώντας τον ερμητικό Σμαράγδινο Πίνακα, αποδίδει γεωμετρικά την αλήθεια στους τρεις κόσμους, σχηματίζοντας ένα ισόπλευρο τρίγωνο, στο οποίο η βάση παριστάνει τη “φυσική αλήθεια” και οι άλλες δύο πλευρές την “ηθική” και “τη νοητική αλήθεια”.
Ο Πλάτωνας δίνοντας την ερμηνεία διαφόρων λέξεων, για την αλήθεια αναφέρει : « Η δ’ “αλήθεια” και τούτο τοις ‘αλλοις έοικε προσειρήσθαι τούτω τω ρήματι, τη “αληθεία”, ως θεία ούσα άλη ». [ Μετάφρ.: Ως προς το όνομα αλήθεια, και αυτό μοιάζει με τα άλλα ονόματα και φαίνεται να είναι σύνθετο, γιατί φαίνεται ότι εκφράζεται μ’ αυτή τη λέξη, δηλ. την αλήθεια, η θεία κίνηση του όντος, ότι δηλ. είναι θεία άλη ( αιτία κίνησης, ορμή ).] ( Πλάτωνα “Κρατύλος”, 421 b )
Έτσι ως “θεία άλη” η αλήθεια βρίσκεται σε συνεχή κίνηση, γιατί άλη= κίνηση, περιπλάνηση, περιφορά, όπως κινούνται όλα τα υλικά σώματα, από το ηλεκτρόνιο και το άτομο μέχρι τους πλανήτες και τα άστρα, ακόμη και τους γαλαξίες. Άρα δεν υπάρχει στατικότητα στην αλήθεια, αλλά κινητικότητα, ροή, η αλήθεια μετατοπίζεται προς ανώτερες ιδέες, ανώτερη αντίληψη περί του θείου. Και αυτή την ορμή να εκπορθήσει η αλήθεια την άγνοια, την ψευδή αίσθηση των πραγμάτων, την προκαλεί το θείο ( θεία άλη ) (*5). Συνεπώς η αλήθεια συνδέεται με το φως ( Απόλλωνα ). Η λήθη/Ληθώ/Λητώ είναι η θνητή μητέρα του θεού, που γονιμοποιήθηκε από τον Δία- Διάνοια κι έφερε στον κόσμο τον Απόλλωνα- Φως. Η α-λήθεια στερεί την λήθη, χαρακτηριστικό του παροδικού, του πεπερασμένου, του θνητού, και προκαλεί συνεχή ( αεί ) μνήμη, που είναι παντοτινή, αθάνατη. Συνεπώς η αλήθεια ( α- λήθη ) αναφέρεται σε κάθε τι που δεν πέφτουν πάνω του τα πέπλα της λήθης, της λησμονιάς. Άρα σε κάθε τι που παραμένει στο φως της πραγματικότητας ή της γνώσης.
Η ερευνήτρια κι ερμηνεύτρια του αρχαίου ελληνικού λόγου Αλτάνη κάνει έναν αναγραμματισμό:
Αλήθεια= α+ληθ+αεί, και δίνει την ερμηνεία: « η λέξις αλήθεια, εμπεριέχουσα την ρίζαν –ληθ-, της οποίας προηγείται το στερητικόν α-, αναιρεί την σημασίαν της αποκρύψεως, της μη αποκαλύψεως. Η λέξις λήθη παράγεται εκ του ρήματος λανθάνω. Λανθάνω σημαίνει ότι εν γνώσει μου αποκρύπτω τι, δεν κοινοποιώ εκείνο, το οποίον ώφειλα να καταστήσω γνωστόν, αποσιωπώ, παραλείπω, αντιπαρέρχονοα, παραμελώ. Αλήθεια συνεπώς είναι η αποκάλυψις δια του λόγου:
α. της καθαράς και αυθορμήτου σκέψεως του ομιλούντος
β. η καθ’ εαυτού πραγματικότης της ουσίας του πράγματος, της εννοίας ή του γεγονότος »
Το φως της αλήθειας μας κάνει ικανούς να αντιληφθούμε το αγαθό. Ο Πλάτωνας μας λέει: « Τα δ’ ούν εμοί φαινόμενα ούτω φαίνεται, εν τω γνωστώ τελευταία η του αγαθού ιδέα και μόγις οράσθαι, οφθείσα δε συλλογιστέα είναι ως άρα πάσι πάντων αύτη ορθών τε και καλών αιτία, έν τε ορατώ φως και τον τούτου κύριο τεκούσα, εν τε νοητώ αυτή κυρία αλήθειαν και νουν παρασχομένη, και ότι δει ταύτην ιδείν τον μέλλοντα εμφρόνως πράξειν ή ιδία ή δημοσία » [ Μετάφρ. : Οπωσδήποτε για μένα έτσι φαίνονται πως είναι αυτά, πως μέσα στο νοητό κόσμο τελευταία που παρουσιάζεται είναι η ιδέα του αγαθού, μόλις και μετά βίας ορατή. Όταν όμως τη δει κανείς, δεν μπορεί να μη συμπεράνει πως αυτή είναι γενικώς η αιτία του κάθε καλού και ωραίου, πως αυτή είναι που γέννησε και μέσα στον ορατό κόσμο το φως και τον κύριο του φωτός, και μέσα στο νοητό κόσμο αυτή είναι η δέσποινα που χαρίζει την αλήθεια και το νου, και ότι σ’ αυτήν πρέπει να αποβλέπει όποιος το έχει σκοπό με φρόνηση να κυβερνηθεί και στον ιδιωτικό του και στο δημόσιο βίο ]. ( Πλάτωνος “Πολιτεία”, 517 b-c ).
Υπάρχει ένα απόκρυφο Ευαγγέλιο, που αποκαλείται “Ευαγγέλιο της Αλήθειας”, το οποίο απεικονίζει το Αγ. Πνεύμα ως πνοή Θεού, και οραματίζεται τον Πατέρα να φυσά και να δημιουργείται όλο το σύμπαν των όντων ( « τα τέκνα Του είναι η ευωδιαστή ανάσα Του »), και στη συνέχεια τα τραβά όλα στη αγκαλιά της θείας πηγής τους. Νουθετεί αυτούς, που « ανακαλύπτουν το Θεό εντός τους, και τον εαυτό τους εντός του Θεού » να μετατρέψουν τη γνώση σε δράση:
« Πείτε την αλήθεια σε όσους τη ζητάνε.
Και μιλήστε για κατανόηση σε εκείνους που έχουν αμαρτήσει από λάθος.
Δυναμώστε τα πόδια όσων έχουν σκοντάψει.
Απλώστε τα χέρια στους ασθενείς.
Δώστε τροφή στους πεινασμένους.
Ξεκουράστε τους αποκαμωμένους.
Και σηκώστε όσους θέλουν να σηκωθούν »
Για τον Χριστιανό μία είναι η υπέρτατη αλήθεια: ότι η ανθρώπινη ζωή από την αρχή ως το τέλος είναι όλη από το Θεό. Το πιο ωραίο, πιο τέλειο και καταφανές πρότυπο ζωής είναι η ίδια η ζωή του Θεανθρώπου Χριστού. Με την αλήθειά Του ο Ιησούς αγιάζει τους ανθρώπους και τους ενώνει σε μία αδιαίρετη και αιώνια θεανθρώπινη ενότητα, σε ενότητα μα Αυτόν και με όλη την Αγία Τριάδα. Σ’ αυτό τον κόσμο της ατέλειας οι άνθρωποι αγιάζονται μόνο με τη θεία Αλήθεια. Μπορούν να το πετύχουν όταν τη δεχθούν και την οικειοποιηθούν κι όταν στη συνέχεια ζούν, σκέφτονται, ενεργούν και κατακλιστούν απ’ αυτήν. Η βίωση της Θείας Αλήθειας δημιουργεί μέσα τους την έμπειρη επίγνωση και τη ζωντανή αίσθηση, ότι δεν είναι απ’ αυτόν τον κόσμο, αλλά από τον κόσμο του Θεού, από τη Θεία Αλήθεια. « Εκ του κόσμου ουκ εισί, καθώς εγώ εκ του κόσμου ουκ ειμί. Αγίασον αυτούς εν τη αληθεία σου• ο λόγος ο σος αλήθειά εστι.» ( Ιωάννης, ιζ’ 16-17) λέει ο Ιησούς καθώς απευθύνεται στον Πατέρα Του. Όσοι πιστεύουν το λόγο Του αισθάνονται ότι είναι από τον ίδιο το Χριστό γιατί Εκείνος είπε για τον Εαυτό Του: « εγώ ειμί η αλήθεια».
Ο Άγιος Γρηγόριος ο Σιναϊτης λέει: « Εκείνος που ζητεί να εμβαθύνει στους λόγους των εντολών, χωρίς να εργάζεται τις εντολές, κι επιθυμεί να το πετύχει με την ανάγνωση και τη μάθηση, είναι όμοιος μ’ εκείνον που φαντάζεται αντί για την αλήθεια, τη σκιά της. Γιατί στους λόγους της αλήθειας μετέχουν μόνο εκείνοι που είναι μέτοχοι της αλήθειας. Εκείνοι που δεν μετέχουν στην αλήθεια κι είναι αμύητοι σ’ αυτήν, ζητούν ωστόσο τους λόγους της κοσμικής σοφίας που αποδείχτηκε μωρία. Αυτούς ο Απόστολος τους ονόμασε ψυχικούς, [« ούτοί εισίν οι αποδιορίζοντες, ψυχικοί, Πνεύμα μη έχοντες ( επιστολή Ιούδα, 19)] καθώς δεν έχουν το Πνεύμα, κι ας υπερηφανεύονται ότι κατέχουν την αλήθεια.» ( Φιλοκαλία, τομ. Δ’)
Σε όλες τις εποχές η θεία Πρόνοια έχει μεριμνήσει να έχουμε πρόσβαση προς την πηγή της αλήθειας (*6 ). Όλες οι θρησκευτικές διδασκαλίες οδηγούν σ’ αυτήν. Οι θρησκείες είναι δρόμοι που μας οδηγούν στον ίδιο Θεό. Ο Θεός του Ορθόδοξου δεν είναι καλύτερος απ’ αυτόν του Καθολικού, ούτε του Ιουδαίου απ’ Αυτόν του Μουσουλμάνου. Σ’ ένα Ινδοϊστικό κείμενο ο Θεός λέει: « όλοι οι δρόμοι οδηγούν σ’ Εμένα, γιατί όλοι οι δρόμοι είναι δικοί Μου »! Κι ο δρόμος του Δωδεκάθεου και ο δρόμος των μονοθεϊστικών Μυστηρίων των αρχαίων Ελλήνων, στον ίδιο Θεό οδηγούσαν. Δεν μπορούμε ως Έλληνες, κι εδώ αναφερόμαστε σ’ αυτούς που μας παρουσιάζονται ως “θεϊκότεροι του Θεού”, να κατηγορούμε τους προγόνους μας ως παγανιστές και ειδωλολάτρες, και να εξυμνούμε τους πριν την έλευση του Χριστού Ισραηλίτες, γιατί πίστευαν στον αληθινό Θεό ( ποιόν Θεό; τον εκδικητικό, ζηλιάρη, αιμοδιψή και μεροληπτικό Ιεχωβά;). Ας συγκρίνουμε τις ιδέες περί ηθικής και αρετής και που είχαν τοποθετήσει τον άνθρωπο οι “μακριά από το Θεό” πρόγονοί μας με τις αντίστοιχες ιδέες και την τοποθέτηση των “εκλεκτών του Θεού” Ισραηλιτών…H Σοφία που εκφράζει τη σχέση με το Θεό, οι κανόνες του δρόμου, που οδηγούν τα περιπλανώμενα βήματά μας στην “επιστροφή στον οίκο του Πατρός” μας και η διδασκαλία, που μας φέρνει την αποκάλυψη του θελήματός Του, υπήρξαν πάντα τα ίδια κατά τη διαδρομή σε όλους τους αιώνες. Και είναι ταυτόσημα μ’ εκείνα που δίδαξε ο Χριστός. « Μη νομίσητε ότι ήλθον καταλύσαι τον νόμον ή τους προφήτας. Ουν ήλθον καταλύσαι, αλλά πληρώσαι. Αμήν γαρ λέγω υμίν, έως αν παρέλθη ο ουρανός και η γη, ιώτα ή μία κεραία ου μη παρέλθη από του νόμου έως πάντα γένηται » ( Ματθ. ε’ 17-18 ). Αυτό το σώμα των εσωτερικών αληθειών και αυτός ο πλούτος της θείας γνώσης υπήρξαν από αμνημονεύτων χρόνων. Είναι η αλήθεια που και ο Χριστός αποκάλυψε. Αλλά ο Ίδιος έκανε κάτι περισσότερο απ’ αυτό, αποκάλυψε με τον Εαυτό Του και με τη ζωή Του, τι μπορούσε να κάνει για τον άνθρωπο αυτή η σοφία και η γνώση (*7). Απέδειξε με τον Εαυτό Του την πλήρη έκφραση της θεότητος και έπειτα παράγγειλε στους μαθητές Του, αλλά και στον καθένα μας: « πορεύου και σύ και ποίει ομοίως »
Θα κλείσουμε αυτό το ανάπτυγμα με το ποίημα του Κωστή Παλαμά “Η Αλήθεια”:
Αλήθεια, δίψα των σοφών παντοτεινή, για σένα
τα πλήθη δεν ταράζονται και ζούνε ξεγνοιασμένα
και λίγοι βγάζουν μια φωνή λαχτάρας: - Φανερώσου,
ανέβ’ από τα Τάρταρα, κατέβ’ από τ΄αστέρια.
Αλήθεια, ιδές! Γονατιστοί σου απλώνουμε τα χέρια
δεν έχουμ’ άλλο πιο βαθύ καημόν απ’ τον καημό σου.

Μας φαίνεται πως άλλοτε σε ξεχασμένη χώρα
καθάρια σ’ αντικρύζαμε, σ’ αγγίζαμε, και τώρα
για σε γυρνώντας ψάχνουμε στου κόσμου το σκοτάδι
παρόμοια με τη Δήμητρα, με τη θεϊκή μητέρα,
που μαυροφόρα έτρεχ’ εδώ κι εκεί νύχτα και μέρα
κι εγύρευε την κόρη της κλεμμένη από τον Άδη.

Και πάντα ελπίζουμε σ΄εσέ πως θα μας βγάλει ο δρόμος,
καμιά φορά μας έρχεται πως είσ’ εμπρός μας. Όμως
όλα τα μάτια κι ας θωρούν, όλα δεν βλέπουν ίσια.
Και τόσον είσαι αχνόπλαστη, τέτοια σε κρύβει σκέπη,
που λες, θαμπώνεται κανείς και βλέπει και δε βλέπει
στο πρόσωπό σου τ’ άγγιχτο την ομορφιά περίσσια.
……………………………………………………………
Ό,τι κι αν είσαι, ο πόνος σου μας καίει και μας παιδεύει…
Μην είσαι τ’ άστρο τ’ άφταστο που ακόμα ταξιδεύει,
που ακόμα δεν κατέβηκεν εδώ στη γη το φως του;
Ο μαύρος άνθρωπος τρελά, χωρίς να σε γνωρίζει,
σε θέλει, και με της ψυχής τα μάτια σ’ αντικρύζει
κι όμοια σε πλάττει με το νου κι όμοια σε φέρνει εμπρός του.
…………………………………………………………………
Αλήθεια, δίψα των σοφών, ονειρευτή παρθένα,
Που και ποτέ οι στενόμυαλοι δε λαχταρούν για σένα,
Κι όνειρ’ αν έχουν, δε θωρούν εσένα στα όνειρά τους,
Για μένα είσαι η Ομορφιά! Και μόνη αυτή που νοιώθω
Και μόνη αυτή που κυνηγώ μ’ έναν αιώνιο πόθο
Σε στίχους αιθερόπλαστους, νου και καρδιά γεμάτους.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
(*1). Την ίδια ερώτηση έκανε κι ο Πόντιος Πιλάτος προς τον Ιησού, όταν το ιερατείο των Ιουδαίων οδήγησαν τον Κύριο προς αυτόν για να τον δικάσει. « Είπεν αυτώ ο Πιλάτος. Ουκούν βασιλεύς ει σύ; Απεκρίθη Ιησούς, συ λέγεις ότι βασιλεύς ειμί εγώ. Εγώ εις τούτο γεγέννημαι και εις τούτο ελήλυθα εις τον κόσμον, ίνα μαρτυρήσω τη αληθεία. Πας ο ων εκ της αληθείας ακούει μου της φωνής. Λέγει αυτώ ο Πιλάτος. Τι εστιν αλήθεια; Και τούτο ειπών πάλιν εξήλθε προς τους Ιουδαίους…» ( Ιωαν. ιη’ 37-38)
Απάντηση δεν έχουμε από τον Ιησού σ’ αυτή την βασική ερώτηση! Γιατί; Μήπως γιατί η αλήθεια εξαρτάται από το βαθμό της εξέλιξής μας;

(*2). Απόσπασμα από το περιοδικό ( πνευματικής αναζήτησης και κοινωνικού προβληματισμού ) “Οδοδείκτες”, τεύχος 28: « …οι πραγματικοί Τέκτονες μάχονται ενάντια στα ελαττώματα και τα κακά πάθη, ενώ ταυτόχρονα αφιερώνονται στο Μεγάλο Έργο της νοητικής χειραφετήσεως ή του Ναού της Αλήθειας, προκειμένου οι άνθρωποι που πιστεύουν στο Θεό, να μπορούν να τον λατρεύουν και, πάνω απ’ όλα, να τον σέβονται » ( Τυπικό του VIII βαθμού, Ιππότης του Ξίφους ή της Ανατολής, από τον Αρχαίο και Αρχέγονο Ανατολικό Τύπο των Μισραήμ και Μέμφις )

(*3). Με αναγραμματισμό έχουμε: αλήθεια---θήλεια+ α (αρχή )

(*4). « εις γενεάν και γενεάν η αλήθειά σου. εθεμελίωσας την γην και διαμένει » ( Ψαλμ. ριή 90 )

(*5). Είπε ο Ιησούς, « Αν σας ρωτήσουν, “Από πού ήρθατε;”, απαντήστε, “Ήρθαμε από το Φως, από το μέρος όπου το Φως γεννιέται μόνο του κι εκδηλώθηκε μέσα από την εικόνα σας”. Αν σας ρωτήσουν “Ποιο είναι το σημείο του Πατέρα σας μέσα σας;” Απαντήστε “Είναι κίνηση και ανάπαυση” » ( Aπόκρυφ. Ευαγγέλ. Θωμά, εδαφ.50 )

(*6). « Εισέλθετε δια της στενής πύλης. Ότι πλατεία η πύλη και ευρύχωρος η οδός η απάγουσα εις την απώλειαν, και πολλοί εισίν οι ευρίσκοντες αυτήν! Τι στενή και τεθλιμμένη η απάγουσα εις την ζωήν, και ολίγοι οι ευρίσκοντες αυτήν!» ( Ματθ. ζ’ 13-14 ).

(*7). « Αμήν αμήν λέγω υμίν, ο πιστεύων εις εμέ, τα έργα ά εγώ ποιώ κακείνος ποιήσει, και μείζονα τούτων ποιήσει, ότι εγώ προς τον πατέρα μου πορεύομαι » ( Ιωαν. ιδ’ 12 )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ Η ΧΟΝΤΡΗ.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ Ο ΔΑΜΩΝ ΜΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΦΛΥΑΡΙΕς ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Άρα είμαστε πραγματικά χωριό-θαύμα που τα έχει όλα. Τώρα γίναμε και γνώστες καταστάσεων που ήταν μυστικές ή κτήμα μόνο των ολίγων.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 8.53.
Η γλώσσα σου απόδωσε την πραγματικότητα. Τελειώσατε την παράσταση...
Ήταν μια παράσταση, που μας προκάλεσε θυμηδία (αλήθεια, μήπως σου βάζω δύσκολες λέξεις και πάθεις κανένα εγκεφαλικό;). Μια παράσταση από ερασιτέχνη σκηνοθέτη και μη πειστικούς ηθοποιούς, σε ένα κακό σκηνικό, που θελήσατε να το παρουσιάσετε επικό, αλλά με ατυχή επιλογή σκηνογράφου.
Θα σας πρότεινα να ήταν μονόλογος, για να δώσετε τη δική σας εκδοχή, αλλά, δυστυχώς, κάνατε παράσταση πολλών πράξεων, όπου παρεμβλήθηκαν και κάποιοι παρασιτικοί θεατές, με αποτέλεσμα να χαθεί σε ορισμένα σημεία η ψυχραιμία σας...Πολύ κακό αυτό για έναν θίασο… Αν θέλετε να ακούσετε κάποιον που ξέρει από εικαστικά, στο επόμενο έργο που θα ανεβάσατε στη σκηνή να είσαστε περισσότερο προσεχτικοί, ψύχραιμοι κι όχι εριστικοί
Μου έμεινε η απορία: ήταν επιθεώρηση ή δράμα; Γιατί στη μνήμη μας θα μείνει σαν μια κακοπαιγμένη δραματική κωμωδία.
Η μουσική υπόκρουση δεν ηχούσε αρμονικά στα αυτιά μας ενώ ο χορός, αποτελούμενος από ρομαντικούς ή μη ρομαντικούς συντρόφους, κάπου μπέρδευε τα λόγια του...
Μου έκανε αλγεινή εντύπωση η διαμαρτυρία ενός θεατή, του οποίου για ιδιοτελείς σκοπούς χρησιμοποιήσατε το όνομα- τον λέγανε, μωρέ, αν θυμάμαι πρέπει να τον έλεγαν Θυμόσοφο- για να στηρίξετε την υπόθεση του έργου σας- της αδικίας σας, λέω, από εξωγενείς παράγοντες. Τον αναγκάσατε να φύγει, λέγοντας πως σας χαρίζει το όνομα, αφού είσαστε τόσο φτωχοί…, κι αυτός θα πάει στον παπά να τον βαφτίσει βρίσκοντας άλλο όνομα… Καλά, σε σας στέρεψε η φαντασία; Αλλά ξέχασα, όλη η δυναμικότητά σας εξαντλήθηκε στο σενάριο.
Επίσης δεν μου άρεσε που κάποιοι ηθοποιοί κατέβαιναν στην πλατεία κι έκαναν τους κλακαδόρους θεατές. Είπαμε να τους σφυρίξουμε, αλλά σκεφτήκαμε πως το αρμονικό μας σφύριγμα μπορεί να έσπαγε το φράγμα της δυσαρμονικότητάς σας, και το αποφύγαμε.
Ομολογώ πως όταν μετά από τόσες κουραστικές πράξεις και σκηνές, άνοιξε η αυλαία κι άναψαν τα φώτα, νιώσαμε ανακούφιση. Προς στιγμήν σκεφτήκαμε να ζητήσουμε τα λεφτά μας πίσω, αλλά πρυτάνευσε η λογική, γιατί ήρθε στο νου μας πως δυο χρόνια είσαστε περιοδεύων θίασος, χωρίς κεντρική σκηνή. Σας χαρίζουμε τα λεφτά μας ελπίζοντας να βρείτε καλύτερο σκηνοθέτη. Βέβαια, κάποιοι φώναξαν: « είσαστε όλες ένα μάτσο βιόλες », αλλά οι λογικοί θεατές τους επανέφεραν στην τάξη…

…..Ήταν μια σύντομη κριτική από τον Κωστογεωργουσόπουλο…

Ανώνυμος είπε...

Κυριες και Κυριοι νεοκοποι αιθεροβαμονες στοχαστες,οψιμοι εραστες της πολιτικης,ανουσιοι φιλοσοφημενοι κηρυκες της ομφαλοσκοπιας,που βοσκατε τοσα χρονια;που ειχατε κουρνιαξει;μηπως στις φωλιες του ζεστου χρηματος της παρα-παιδειας, απομυζωντας τους κοπους των φτωχων συμπολιτων σας,αρμεγοντας τα πενιχρα τους εισοδηματα ,για να φουσκωσετε τα δικα σας πορτοφολια;Ποια ειναι η αμισθι κοινωνικη σας προσφορα;Τωρα αιφνης ανακαλυψατε την ΑΜΕΡΙΚΗ και καταγραψατε ολα τα προβληματα του τοπου σας ,με ιστορικη μαλιστα αναδρομη και κριτικη;Που ειχατε λουφαξει τοσα χρονια λουμπεν προλεταριοι;Μετα την δικτατορια,απο το 1974 μεχρι σημερα ανακυκλωνονται οντως τα ιδια προσωπα.Αλλα με ανωθεν η εξωθεν επιβολη και αλλα με αυτοφυη παρορμηση και πρωτοβουλια.Που ειστε εσεις πλειας των επιστημονων των Βαγιων;Που ειστε εσεις γεννια του καναπεως;Γιατι αφησατε αυτους τους αναξιους,οπως ισχυριζεστε,να διοικουν μαζι με τους αλλους και εσας;Τωρα ανακαλυψατε οτι εδω ειναι η χωρα οπου ανθει φαιδρα πορτοκαλεα;Γιατι αφησατε αυτους να βγαζουν καθε φορα το φιδι απο την τρυπα ;Ποιος ο ρολος σας;Ποια η συμμετοχη σας;Ποσα χρονια περιμενετε να ωριμασει το φρουτο για να πεσει απο το δενδρο;Εσεις οι συζευγμενοι συνουσιαζεστε μετα των συζυγων η μετα αλλων νεανισκων η κορασιδων η ως συνηθως αυνανιζεσθε,οπως και τωρα;

Ανώνυμος είπε...

Στα πλαίσια της έκστασής σου, φιλόσοφε της πλάκας και του αυνανισμού, ξέχασες να δεις την απουσία του εαυτού σου. Γιατί ενώ μίλησες για τους άλλους, λέξη δεν είπες για τη δική σου απουσία. Ακόμη και παρουσία να ήταν, να αξιολογήσεις τις δυσάρεστες επιπτώσεις στο χωριό μας. Κι ενώ έχεις καρφωμένο παλούκι στο μάτι σου, βλέπεις τις οδοντογλυφίδες των άλλων.
Φτωχά στη φαντασία και τρέμοντα από φόβο ανθρωπάκια, ανασφαλή και ανερμάτιστα, σαν μαινόμενοι ταύροι σε γυαλοπωλείο, μετατρέψατε το blog σε οχετό. Πήρατε έναν οδοστροτήρα και τα ισοπεδώνετε όλα, προβάλοντας τον εαυτό σας ως οι σύγχρονοι ήρωες. Παραβλέπετε, γιατί δε σας συμφέρει και το πούλημα στη δεξιά για 12 χρόνια της πόλης μας. Οι δικοί σας βρώμικοι υπολογισμοί και πόλεμοι ευθύνονται. Και το θεωρείτε κοινωνική προσφορά! Τότε να σας δώσουμε το βραβείο των ανοιχτών παλαμών.
Βρωμόστομοι και ανήθικοι μπροστά στο κυνήγι της εξουσίας. Η εξουσιομανία σας έχει τυφλώσει και οδεύετε στην ανυποληψία.
Ο καθένας βγάζει προς τα έξω αυτά που έχει ο μπαξές του. Δεν μπορεί να βγάζει μπρόκολα κι αυτός να πουλάει λαχανάκια Βρυξελών. Τα θέματα συνουσιασμού και αυνανισμού σας ενδιαφέρουν και συζητάτε, αυτά και παρουσιάζετε προς τα έξω χωρίς ντροπή. Αν είχατε ίχνος τσίπας δεν θα επιτρέπατε στον εαυτό σας να πάρετε αυτή την πολιτική κατρακύλα. Ξεκινήσατε μια κίνηση που πιστεύατε πως θα σας βγει σε καλό. Εκτός από τους αδαείς όπου ρίχνετε τα δίχτυα σας, υπάρχουν και κάποιοι που δε μασάνε.
Μόνοι σας βάζετε την πολιτική σας ταφόπετρα. Σε μας απομένει να σας μνημονεύουμε σαν πολιτικό αντιπαράδειγμα, ώστε οι νέοι να γνωρίζουν ότι ο άκρατος πολιτικός μεγαλοϊδεασμός μπορεί να αποτελεί και πολιτική αυτοκτονία.
Επειδή είσαστε υποκείμενα ανάξια λόγου, θα σας αφήσουμε στον "ντερζισμό" σας. (Ντερζισμός, από τη λέξη ντερζής= κακομύρης, άνθρωπος για λύπηση)
Τα σενάρια εξαπάτησης του κόσμου δεν θα περάσουν.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΛΥΠΗ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙΣ ΛΑΣΠΟΜΑΧΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΗΡΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΗ. ΚΥΡΙΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΠΑΙΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ. ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΘΕΑΘΗΝΑΙ" ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΑΝ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ Ο Κ.ΔΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΤΟ "ΜΗ ΓΝΩΤΩ Η ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΠΟΙΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ". ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΟΙΨΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ Ο ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΑΥΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΛΟΜΒΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ. ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΚΙΝΗΤΡΑ.
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα με όλους αυτούς τους σχολιασμούς επαληθεύεται καποιος που είπε οτι :
ο Τσαραμπάρης πάλι δήμαρχος θα είνα στις επόμενες εκλογές.

ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΓΕΛΑΝΕ.ΕΓΩ ,ΑΠΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ,ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΒΛΕΠΩ.ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ.ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ Η ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ.ΕΠΙΜΕΝΩ.ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ.ΕΔΩ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ , ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΟ ΡΟΛΟ,ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ Κ.ΘΕΟΔΩΡΟ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΣΑ ΩΡΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΟΞΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ,ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ;ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ,ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ,ΠΡΟΣΩΠΟΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΠΙΖΗΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μη εμπλεκομενε φιλοσοφε εχω μια απορια,μπορεις να μου την λυσεις ;και σαν φιλοσοφος και καλλιεργημενος αν εχεις την ευγενεια να γραψεις και το δικο σου ονοματακι;Γιατι θυμιζεις στον Δουση το ευαγγελικο ρητο'μη γνωτω η αριστερα σου τι ποιει η δεξια σου;'Μηπως πρωτα πρεπει να απευθυνεις στον εαυτο σου και στους ομογαλακτους αντιστροφως το ερωτημα'γνωριζει η αριστερα σου τι μαλακιες κανει η δεξια σου;'

Ανώνυμος είπε...

Προς τον(την)φίλο(η) από Αθήνα- προάστεια.
Δεν συμπεριλαμβάνω τον εαυτό μου σε αυτούς που γράφουν ωραία άρθρα, αλλά επειδή γράφω κάποια άρθρα- αναλύσεις, θα σε παραπέμψω σε διάφορα σχόλια με το όνομα που υπογράφω παραπάνω. Αναφέρομαι όχι μόνο στα εκατόν τόσα αυτής της ανάρτησης, που ανακάτεψε τόσο πολύ τα μέλη και φίλους- συντρόφους ενός κόμματος, αλλά και σε άλλα, άλλων αναρτήσεων. Αν διακρίνεις, έστω και υπαινικτικά, τη διάθεση για υπόθαλψη της τακτικής των ύβρεων, δικαίως να τα βάλεις μαζί μου. Αναρωτήσου για λίγο μόνον αν συμβαίνει το αντίθετο.
Υπάρχει λογική στην αντιπαράθεση των οπαδών Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού; Στα μαχαιρώματα; Άλλη τόση υπάρχει και στην αντιπαράθεση των φατριών στα Βάγια.
Λάθος τακτική και λάθος ώρα. «Περί πολλά τυρβάζομε, ενός δ’ έστι χρεία»

Ανώνυμος είπε...

Οσοι ειναι ΠΑΣΟΚ ας δουν το παραπανω σχολιο 5.46 (το οποιο αναφερει οτι θα εχει και συνεχεια),που περιγραφει γεγονοτα που διαδραματιστηκαν το 1994 ,μεταξυ 62 συγχωριανων μας μελων του ΠΑΣΟΚ Βαγιων. Μπορουν να ζητησουν διευκρινησεις,απο οποιονδηποτε,των 62 μελων,αν οντως ,ετσι εγιναν τα διαδικαστικα του ΠΑΣΟΚ ΒΑΓΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Αθηνα-προαστεια. Το βλογκ το διαβάζουν όλοι. Μερικοί τυπώνουν τα σχόλια και τα δίνουν σε αυτούς που δεν έχουν πρόσβαση στο ιντερνέτ. Να εισε σίγουρος ότι και αυτοί γράφουν ανώνυμα. Το ο,τι δεν γράφουν επώνυμα αυτό είναι άξιον έρευνας. Διότι αυτοί είναι ή ήταν εκλεγμένοι και πρέπει να τα λένε επώνυμα. Αλλά δεν το κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΜΩΝ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.ΝΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ,ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ,ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΙΣΩΣ,ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ ΣΥΜΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ.ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΣΟΚ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΚΡΥΣΤΑΛΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ.ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΜΕ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ Η ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ.ΦΙΛΕ ΔΑΜΩΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΦΑΚΚΑ ,ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟ ΔΗΛΑΔΗ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ,Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΤΑΞΙΑΣ,ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΜΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΔΕΕΙ Η ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΒΑΓΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙΣ,ΥΠΟΘΕΤΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΩΤΕΡΟΣ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;ΤΙΠΟΤΑ.ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΣΚΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Ο ΜΙΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΩΣΗ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOGGS .ΔΕΝ ΡΙΧΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ Σ' ΑΥΤΟΝ ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΡΥΜΑΓΔΟ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΙΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΛΥΣΕΙΣ.ΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ;ΟΧΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΞΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ,ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ,ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΑΝ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΒΛΕΠΩ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ.ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ;ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτά που γράφτηκαν εδώ είναι έτσι, τότε το επίσημο ΠΑΣΟΚ πρέπει να κάνει κάτι. Αυτοί που οδήγησαν τα ΒΑΓΙΑ στα χάλια που είναι σήμερα πρέπει να πάρουν το δρόμο της εξόδου απο ΟΛΑ τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Ε! οχι και να το θεσουμε σαν κριτηριο το ποιος γραφει και ποιος δεν γραφει και μαλιστα ανωνυμα εδω μεσα;Εξ αλλου μονο δυο εχουν υπογραψει εδω μεσα.Ο Θεοδωρος Παπαϊωαννου και ο Γρηγορης Δουσης.Δεν εχουμε δει,αλλο κειμενο με υπογραφη.Τι θα κανουμε δηλαδη, την Πυθια η τον Καλχα για να μαντεψουμε η να ερμηνευσουμε τα λεγομενα, σοβαρα η οχι ,του καθενος και της καθεμιας με υπονοουμενα και οπως συμφερει τον καθενα μας;Και μιας και εχει χυθει πολυ μελανη γι' αυτη την πολυπαθη δημοκρατια μας,ετσι επιτασσει αραγε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ και Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ,να γραφει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του,να βριζει και να λασπολογει καινα μην εχει καμια συνεπεια;Η τουλαχιστον να μη ξερει ο αλλος μεποιον εχει να κανει ;για να του απαντησει βρε αδελφε;Τι σοϊ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ειναι αυτη.Μηπως Αμερικανικης τεχνολογιας και προελευσης;Βρε ποσο ωραια τα λετε ολοι σας κατω απο τις κουκουλες;Τοτε γιατι κατηγορειτε καποιους,γερμανοτσολιαδες και κουκουλοφορους;Μηπως ειναι το ιδιο ακριβως σε πιο εξελιγμενη τεχνολογικα και ηλεκτρονικα μορφη;Δεν ειμαστε δα και καμμια μεγαλη πολη.Για ολους αυτους που γραφετε εδω μεσα,εχετε απειρες ευκαιριες να τους συναντησετε και να τους τα πειτε καταμουτρα,ακομη και να τους φτυσετε,για να ξεσπασετε τα απωθημενα σας και να απελευθερωθειτε απο τα συμπλεγματα της αυτοφυτης ανθρωπινης εξουσιας κατα το γραφικο εκεινο,αν ημουν εγω πρωθυπουργος για μια μερα να δεις πως θα αλλαζα την Ελλαδα!Συνεχιστε λοιπον γενναιοι μου να θαβετε και να ξεθαβετε,μεχρι να αλλαξει η νομοθεσια ή η τεχνολογια,να αποκαλυφθειτε και τοτε να δουμε ποσα απιδια χωραει ο σακκος.Αυτο το λεω και για τους εγγραμματους και για τους αγραμματους και για τους καλλιεργημενους και για τους ακαλλιεργητους και για τους ποτιστικους και για τους ξερικους.Γιατι σε διαφορετικη περιπτωση το φανταζεστε τι θα γινοταν αν τολμουσατε και γραφατε τα ονοματα σας ή τα λεγατε αυτα κατα προσωπο στο καφενειο;Δεν νομιζω οτι θα υπηρχαν τα Βαγια,θα ειχαν εξαφανιστει απο τον χαρτη απο τις πραγματικες βεντετες και οχι απο τους ψευτοηρωϊσμους σας του γλυκου νερου.Επομενως σε αυτο το bloggs βασιλευει και μερα με τη μερα θεριευει ο Φ Α Σ Ι Σ Μ Ο Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ/Η 5.46 ΚΑΙ 4.39 ,ημουν παρων στη συγκεντρωση του πασοκ το 1994.Εχεις δικιο,εκανες απολυτη περιγραφη'ετσι εγινε αυτη τη μερα.Το μονο που ξεχασες,δεν ξερω αν εσυ μας ακολουθησες,ειναι οτι μετα το περας της συγκεντρωσης ,κατευθυνθηκαμε καμια 25νταρια μελη σε ταβερνα του χωριου μας μαζι με τον μιμη και τον γρηγορη,και να μην σου τα πολυλογω ,φτιαξαμε το σκελετο του ψηφοδελτιου του γρηγορη,στο οποιο και εμενα προτεινε ο μιμης να ειμαι υποψηφιος.Τωρα τι ακουγεται απο ανθρωπους που δεν ησαν παρων ειναι αλλη ιστορια.Η αληθεια ειναι και δεν μπορω προσωπικα να την αρνηθω, οτι ο ιδιος,ο μιμης εκεινο το βραδυ εφτιαξε ψηφοδελτιο του γρηγορη και μετα απο λιγες βδομαδες το χρησιμοποιησε ο ιδιος για να κατεβει,για δημαρχος.Ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι, ανακυκλώνονται τα ίδια και τα ίδια. Μοιάζουμε με το χαμστεράκι στον τροχό,που περπατάει- περπατάει και δε φτάνει πουθενά.
Να σταματήσει εδώ αυτή σελίδα, γκρίζα μεν, χρήσιμη για τον ιστορικό του μέλλοντος. Κάνω έκληση να μη ξαναγράψουμε.
Επιτρέψτε μου να βάλω εδώ ένα
ΤΕΛΟΣ
και να μην το υπερβείτε.
---------------ΤΕΛΟΣ-------------

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ,ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ,ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ,ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟΣ,ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΜΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΡΙΧΝΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ.ΜΗ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ.ΤΟΣΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.ΜΗ ΠΑΓΙΔΕΥΟΣΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΡΙΜΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΕΛΕΟΣ.ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΛΙΜΑ.ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΑΘΑΤΕ;ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΦΕΤΟΣ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.Η ΑΓΟΑ ΑΔΕΙΑΣΕ.ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΡΗΜΩΣΑΝ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΜΙΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΙΜΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΤΑ ΒΑΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ.ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΠΟΙΟΣ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ;Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

-----------Η αληθεια ειναι και δεν μπορω προσωπικα να την αρνηθω, οτι ο ιδιος,ο μιμης εκεινο το βραδυ εφτιαξε ψηφοδελτιο του γρηγορη και μετα απο λιγες βδομαδες το χρησιμοποιησε ο ιδιος για να κατεβει,για δημαρχος.Ευχαριστω.---------------------------------------
ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΑΓΙΩΝ ΤΟ 1994 ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΟΜΑΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΜΙΜΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑ ΑΥΘΕΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΝΤΟΜΙΝΟ ΛΑΘΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ειπαμε! ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΟΧΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΕ.ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣΜΕ ΜΥΑΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ολα αυτα θα ειχαν τελειωσει αν στις τελευταιες δημοτικες εκλογες ειχαν συνεργαστει ο Βουδουρης με τον Δουση.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ, ΡΕ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!!!!!!
ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΒΟΥΔΟΥΡΗ;ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ;ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΣΕΛΛΙΟ ΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΔΥΣΕΑ ΧΑΤΖΗΝΑ.ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Εισαι κακοηθης.Αντε να χαθεις τσογλανι.

Ανώνυμος είπε...

Ο κυριος ΔΑΜΩΝ αποφευγει, καθε ιστορικη πηγη, που αναφερεται στον ΜΙΜΗ ΑΓΓΕΛΟΥ, που γλαφυρα περιγραφει τα γεγονοτα ως εγιναν χωρις υπαινιγμους και ασχημιες λογου (ανωνυμος 5,46).Απο την αλλη του αρεσει να περιγραφει ομορφες ιστοριες του τοπου μας.Τα συμπερασματα κυριοι του μπλοκ δικα σας.

Ανώνυμος είπε...

E ρε συγχρονη ηλεκτρονικη τεχνολογια!Αφου βαρεθηκατε,γιατι διαβαζετε;Μου φαινεται σας τρωει ο ηλεκτρονικος κωλαρακος σας.Ε ρε εσπασε ολα τα ρεκορ αυτη η σελιδα.!

Ανώνυμος είπε...

.... ...... θα σε στεναχωρησω και δεν θελω να σου χαλασω το Σαββατοβραδο.Αλλα εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους σαν επιστημονας οτι ''το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου''.

Ανώνυμος είπε...

Συγχισθηκα για λιγο με αυτον τον κακοηθη,αλλα επιμενω.Αν ειχαν συνεργασθει Βουδουρης-Δουσης τα πραγματα σημερα στα Βαγια θα ηταν πολυ διαφορετικα.Δεν ξερω αν υπαρχουν περιθωρια για να γινει αυτο στις επομενες δημοτικες εκλογες.Εξαλλου δεν νομιζω οτι εχουν κατι που να τους χωριζει.Να κλεισουν τα αυτια στους απ' εξω και να αρχισουν να το συζητανε απο τωρα.

Ανώνυμος είπε...

Ρομαντικε καλα αναφερεσε, αλλα ο Βουδουρης δεν κανει,ειναι μονοκοματος.

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΜΑΝΤΙΚΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ! ΤΙ ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑΨΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.
ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΕΓΩ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΤΟ ΚΑΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΡΩΠΟΥΣ,ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΑ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΛΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 7.17 μίλα καθαρα, τι εχεις να πεις για το σχόλιο 5.46 ,εκτος αν δεν ανηκεις στο ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Εμπρός κύριοι σχολιαστε το σχολιο 12-Δεκεμβρη-5.46 πως το ακουτε.Εγω σημερα το πρωι ρωτησα στην παρεα που πιναμε καφε και καποιος μου το επιβαιβαιωσε.Κι εχασα πασα ιδεα για προσωπα και πραγματα που διαστρεβλωναν τα γεγονοτα τυφλωμενοι απο προσωπικα συμφεροντα.(ΚΑΣΝΕΣΑΙΟΣ)

Παπαϊωάννου Θεόδωρος είπε...

Άν και αισθάνομαι απέχθεια απ΄αυτά που απο περιέργεια και μόνο διάβασα στα πεταχτά μόλις τώρα, έχω να πώ τα εξής: Λέτε με καθυστέρηση 15 έως 20 χρόνια όλα αυτά πού αμέσως είχα επισημάνει και ως εκ τούτου επαληθεύομαι μέχρι κεραίας. Αναγνωρίζω ότι ήταν λάθος η αποστασιοποίησή μου απ΄τα γενικώτερα πέρα της 'πισίνας των Βαγίων' πολιτκά δρώμενα γιά πολλά χρόνια, χωρίς όμως να πάψω να είμαι και 'πολιτικό ζώο'με οξεία όσφρηση. Ο χαρακτηρισμός των Βαγίων ως 'πισίνα' δεν αποτελεί υποτιμητικό χαρακτηρισμό αφού προσυπογράφω τη ρήση του τότε Αρχιεπισκόπου & Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι'το μέγεθος του ρόλουδεν εξαρτάται απο το μέγεθος της σκηνής' . Αποζημιώθηκα όμως γιατί στο διάστημα αυτό έφτιαξα οικογένεια και διάδοχη κατάσταση με δυνατότητες να διεκδικήσειστο άμεσο μέλλον πανεπιστημιακή καριέρα . Ασφαλώς μπορεί και πρέπει απ΄το παρελθόν να αντλεί κανείς διδάγματα , αλλά η έμμονη και πεισματική προσκόλληση σ΄αυτό είναι φονέας του παρόντος και νεκροθάφτης του μέλλοντος . Έγραψα σε άλλη σύντομη σχολιαστική παρέμβασή μου χθές αναφορικά με το φυτοζωόν σήμερα Ειρηνοδικείο μας που εποφθαλμιά ο γειτονικός πλήν όμως επί των ημερών μου φίλτατος Δήμος Θεσπιέων, ότι θα πρέπει να απογαλακτισθούμε από την 'ρετρό' πολιτική γιατί άλλα είναι τα τωρινά διακυβεύματα. Κλείστε λοιπόν εδώ και τώρα τον ψυχοφθόρο αυτό ανώνυμο διάλογο. Ανοίξτε υπεύθυνη , επώνυμη και συμμετοχική διαλεκτική αντιπαράθεση γιά τα σημερινά προβλήματα της κοινωνίας και του τόπου. Βάλτε τον πήχη ψηλά και να είσθε βέβαιοι ότι θα προκύψουν οι άλτεις/άλτριες που θα περάσουν τον πήχη. Τέτοιους/ες έχει ανάγκη ο τόπος πέρα από τους εφήμερους τακτικισμούς, τους παρασκηνιακούς τυχοδιωκτισμούς και τις βδελυρές ίντριγκες που περιγράφετε.
Άν σας ανέβηκαν στην πλάτη-όπως ο βεδουίνος στην καμήλα- οφείλεται στο ότι και σεις κάποτε σκύψατε...
Με θλίβει γιατί παίζετε " ΕΝ ΟΥ ΠΑΙΚΤΟΙΣ".
Εύχομαι,ελπίζω,προσδοκώ να ακούσετε την προτροπή μου.

Ανώνυμος είπε...

Θα κάνω μια παρέμβαση. Είναι ιεροσυλία να θεωρείτε πως ο δαμ-ων ανήκει στο περιβάλλον του Αγγέλου. Ο εν λόγω πολιτικοντιρντίλης αντινομάρχης( για όσους ξέρουν από ντιρντίλες σβούρες) τον βλέπει κι αλλάζει πεζοδρόμιο. Με τον πιο καλλητό φίλο του Αγγέλου αν είναι παρέα ο δαμ-ων, ο Αγγέλου δεν τολμάει να καθήσει στην ίδια παρέα.
Μη δημιουργείτε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ήταν και είναι από τους αγνούς ιδεολόγους του ΠΑΣΟΚ, με άποψη και ελεύθερο λόγο που δεν χαρίζεται σε κανέναν όταν υποστηρίζει το πρέπον.
Την ιστορία του ΠΑΣΟΚ στα Βάγια την ξέρει από από το 1974 που δημιουργήθηκε ο πρώτος πυρήνας στα Βάγια, όπως ξέρει όλα τα φανερά και μη φανερά πράγματα στα Βάγια. Όσο κι αν τον προκαλέσετε δεν θα μιλήσει. Μιλάει όταν κρίνει ο ίδιος πως πρέπει να μιλήσει.
Φίλε δαμ-ων με συγχωρείς για την περέμβαση, αλλά σε προκαλέσανε πολλές φορές, λέγοντας κάποιοι πως ανήκεις στην ομάδα Αγγέλου.
{ ένας φίλος του }

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕ.ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.ΠΕΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΪΔΕΥΕΙΣ.ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΣ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑ.ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ.ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ.

Ανώνυμος είπε...

Το 1994 ενω ο ΑΓΓΕΛΟΥ προωθουσε και κατοπιν υπεκλεπτε την υποψηφιοτητα του Δημαρχου Βαγιων απο τον ΔΟΥΣΗ ,με τις γνωστες μετεπειτα εξελιξεις για το χωρο του ΠΑΣΟΚ, ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Θ. εθετε υποψηφιοτητα μαζι με τον τεως Δημαρχο ΜΠΑΤΣΟΥΛΗ σε συνελευση της ΝΔ στο καφενειο του συγχωρεμενου Τακη Τζουναρα . Στην οποια συνελευση κατα την ψηφοφορια στην οποια συμετειχε και ο κ.ΦΑΚΚΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ,αναδειχθηκε πρωτος σε ψηφους ο ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ Δ. κι ελαβε το χρησμα του υποψηφιου Δημαρχου της ΝΔ Βαγιων. Αυτα απο πλευρας ΝΔ για να συμβαδιζουν χρονικα τα ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ στην πολιτικη ζωη των Βαγιων.^^^μελος ΝΔ Βαγιων^^^

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΘΟΔ. ΗΘΕΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ 1994 ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟΥΛΗ ; ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΜΑΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟ 94 ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΘΟΔΩΡΗ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Θ. και ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ μουγκα.Αραγε τι συμβαινει;

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΣ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ (ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ Θ.-Ν.Δ.1994) Η΄ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ (ΑΓΓΕΛΟΥ Μ.-ΠΑΣΟΚ 1994). ΓΙΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΟΡΤΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ.ΕΔΩ ΤΟ ΕΥΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΑΣΗ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΜΜΕΤΟΧΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΦΤΩΧΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕ ΑΝΩΝΥΜΕ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΉΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΚΑΝ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗ Τ.Ο. ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΣΗΜΑΙΜΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.
Η Τ.Ο. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΈΝΑ ΦΥΤΩΡΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΑΡΙΣΠΑΣΤΑ Η Τ.Ο. ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΠΑΣΟΚ-ΤΖΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΙΤΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν κοινοποιούνται τα σχόλια στον Δήμο Βαγίων ?

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε καθαρό Νερό.

Αυτό κανέναν δεν απασχολεί.
Νοιάζεστε μόνο για τα εσωκομματικά σας.
Επιστήμονες και μή.Ολοι ίδιοι ειστε.
Κανένας δεν έχει το θάρρος να υψώσει το ανάστημα του και να πάει διαμαρτυρηθεί στον Δήμαρχο.
Μόνο ένας ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 4.37, τι νομίζεις πως κάνει η Πρωτοβουλία, που έχει αρκετούς επιστήμονες; Ανάδειξε το θέμα σε κυρίαρχο στα Βάγια, έκανε ενημέρωση του κόσμου, έφερε επιστήμονα- καθηγητή για μετρήσεις, κάνει προτάσεις και αίτηση συζήτησης στο Δήμο. Μέχρι το Συνήγορο του Πολίτη έφτασε. Και έπεται συνέχεια. Όσοι είναι στην Πρωτοβουλία δεν εμπλέκονται στον πόλεμο των πολιτικοδεινοσαύρων Αγγέλου- Δούση.
Τους έχει προσπεράσει και προχωράει μπροστά. Αυτοί οι δυο ας φάνε τη σκόνη της Πρωτοβουλίας.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΟΥΓΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!! ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΞΕΘΥΜΑΝΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

οι πρωταγωνιστες του 1994 εξαφανιστηκαν οταν εγινε η πραγματικη αποκαλυψη των πολιτικων γεγονοτων .ολο το διαστημα μεχρι και σημερα διαστρευλνωναν την αληθεια , διμηουργουσαν εντυπωσεις ,και καταφερναν να επιζουν πολιτικα. το θεμα δεν ειναι ομως να δικαιωθουν ορισμενοι που κακοχαρακτηριστηκαν τοτε αλλα να διμηουργηθουν νεα κυτταρα και να βλαστησουν στην μικρη μας κοινωνια προφυλασσομενοι απο ανηθικους πολιτικους.

Ανώνυμος είπε...

Από ανωνυμία σχίζετε όλοι εσείς οι Βαγαίοι.
Είναι σαν να μιλάει ένας μουγγός σε έναν κουφό.
Αν έχουμε τα απαραίτητα ... να μιλήσουμε με ονόματα.
Αλλιώς μοιάζουμε με μια αρένα όπου διεξάγονται κοκορομαχίες με έπαθλο την εξαθλίωση και την κακομοιριά.
Τώρα, το σύνηθες αντεπιχείρημα, ότι από την σκόνη βγαίνει κάτι, ναι είναι ένα επιχείρημα, αλλά τόσο μικρό όσο η γη μέσα στο σύμπαν.
Τέλος αγαπητοί φίλοι, αν θέλουμε να κάνουμε πολιτική, μάλλον πρέπει να τρέξουμε να συμμετάσχουμε στους αγώνες που γίνονται περίπου κάθε τετραετία. Αν τώρα δεν μας αρέσει αυτό, ας αλλάξουμε πλανήτη.
Θα είναι πολύ καλύτερα και θα ήμαστε πολύ καλύτερα από τον τωρινό ξεπεσμό που έχει ενσκήψει στο Δήμο Θεσπιέων και που κατευθύνεται προς τα μας.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ............ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τελευταίε σχολιαστή, κάνε τη μεγάλη αποκάλυψη. Ολοκλήρωσέ την. Αυτό που έκανες είναι σαν τυν πυγολαμπίδα στο σκοτάδι. Δε φέγγει.