Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Η απόφαση του Δήμου Θεσπιών για την επιστροφή των «Ελγινείων» ... από τα Βάγια









16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΕΣΠΙΩΝ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΒΑΓΙΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς πού προλάβατε να αλλάξετε τα σκαναρισμένα έντυπα. Προσέξτε λίγο ρε συντρόφια. Αντιπροσωπία αυτοκινήτων το κάνατε μαζί με το ρουφιάνο του Δήμου Θεσπιών.

Ανώνυμος είπε...

9.19 ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ;ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ;

Ανώνυμος είπε...

κΚΟΥΡΟΥΝΗ ΕΛΓΕΙΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ [ΛΟΓΩ ΕΟΡΤΩΝ] ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ,ΑΦΘΟΝΟ ΕΞΑΣΘΕΝΕΣ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΣΠΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΓΙΝΕΙΩΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ (ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΓΙΑΠΙ) ΣΕ "ΙΔΡΥΜΑ ΚΗΡΥΚΟΥ-ΚΟΥΡΟΥΝΗ"
-ΓΡΑΨΑΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΞΕΧΑΣΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΟΥΝΗ ΗΡΘΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΛΟΓΟΔΙΑΡΡΟΙΑ.
ΕΠΑΙΖΕ ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ 2 ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑ ΧΩΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΘΗΒΑΙΟΙ,
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ,ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ,δΗΜΑΡΧΕ ΜΕ δΕΛΤΑ ΜΙΚΡΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2.ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ, ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 9 ΣΥΜΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 17(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ) ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΓΙΝΕΙΩΝ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣΑΤΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ!
ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ,ΑΝΕΡΓΙΑ,ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ,ΔΗΜΟΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ , ΜΟΛΥΝΣΗ ΥΔΡΟΦΟΡΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ,ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΤΕΝΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ (ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΗΚΟΦΑΛΑΚΕΙΑ) ΞΑΝΑ ΤΡΑΜΑΡΑ ΣΑΣ!
ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΑΓΙΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΣΙΓΓΟΥΝΙΕΣ ΣΕ ΕΣΑΣ δΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 9. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΘΕΣΠΙΩΝ.
(ΕΝΕΡΓΟΣ ΒΑΓΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΟΥΡΟΥΝΗ συμφωνω με το σχολιο του ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και ισως μιλαει πολυ ηπια.Θα ηθελα να σας ρωτησω αυτο ειναι το εργο που αφηνεται στον ΔΗΜΟ ΘΕΣΠΙΩΝ ως υστεροφημια,την αντιπαραθεση μεταξυ των δυο ΔΗΜΩΝ;Αυτο ηταν το μεγαλο σας ονειρο ;Ποσο φτωχο αληθεια!!!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ ΑΥΤΟ.


ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΤΣΙ

< Μ Ο Λ Ω Ν Λ Α Β Ε >

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΠΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...
ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΞΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΠΙΩΝ ΚΟΥΡΟΥNH,ΠΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΚΗΡΥΚΟ [καλα αυτος ποιος ειναι; ]

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΚΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΠΙΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΜΕ ΑΡΜΑΤΩΣΙΕΣ.
ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ.
-ΩΡΑ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΓΕΡΟ
-ΚΑΛΩΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
-ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ
(ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΜΕΝΟ)

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΙΟΙ.[Ο ΠΕΛΩΝΗΣ ΕΙΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ]
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΚΑΣΚΑΒΕΛΙ,ΝΙΧΩΡΙ,ΠΑΛΙΟΠΑΝΑΓΙΑ,ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Σωστά μιλάς ενεργέ πολίτη. Αυτά να τα ακούσει ο Δημοτικός που μας λέει προδότες. Θα μας τρελάνει ο άνθρωπος.
Έχιδνα

Ανώνυμος είπε...

Αιτηση Γρηγοριου Μελ.Δουση Δημοτικου Συμβουλου Βαγιων Βαγια,5-12-2008 Π Ρ Ο Σ
1)Δημαρχο Βαγιων
2)Προεδρο Δημοτικου Συμβουλιου Βαγιων
Βαγια
Πριν απο λιγη ωρα(10.30 π.μ.),ενημερωθηκα απο δημοσιευμα τοπικης εφημεριδας,οτι το Δημοτικο Συμβουλιο του Δημου Θεσπιεων στη συνεδριαση του,στις 13 του μηνος Νοεμβριου,ετους 2008,με την υπ αριθμ.176/2008 ομοφωνη αποφαση του,''απαιτει την λειτουργια και επιστροφη του Ειρηνοδικειου,του Υποθηκοφυλακειου και του Συμβολαιογραφειου στις Θεσπιες'',υπηρεσιες που ηδη λειτουργουν αρκετα χρονια στα Βαγια,χωρις ποτε να δημιουργηθει κανενα απολυτως προβλημα και θεμα.Η πρωτη μου αμεση αντιδραση ηταν,να επικοινωνησω τηλεφωνικα με τον Δημαρχο Θεσπιων και να του εκθεσω τις αποψεις και τις αντιρρησεις μου.
Πιστευω οτι πρεπει να αντιδρασουμε αμεσα σαν Δημοτικο Συμβουλιο και για το σκοπο αυτο ζητω την αμεση συγκληση του,προκειμενου να συζητηθει το θεμα με αμμεση συμμετοχη φορεων και δημοτων του Δημου μας,ουτως ωστε να ληφθουν αποφασεις και προγραμματιστουν παραπερα ενεργειες.
Ο Αιτων
Γρηγοριος Μελ.Δουσης

Συνημμενα διαβιβαζω και την αποφαση.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΗ.Ο ΑΛΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ;Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΗΒΑΙΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

Η αίτηση του Γρηγόρη και της παράταξής του είναι σε σωστή κετεύθυνση. Συμφωνώ και εξηγούμαι:
Μπορεί κατά καιρούς να σας τσιγκλήσαμε, γιατί αδρανήσατε, αλλά τώρα σας επικροτούμε για την ενέργειά σας και είμαστε μαζί σας. Ενεργήσατε όπως έπρεπε σαν αντιπολίτευση και σας το αναγνωρίζουμε. Επομένως δεν σας αντιπολιτευόμαστε. Σας θέλουμε πιο σπιρτόζους και με περισσότερα αντανακλαστικά. Κι όχι καρμίρηδες...

Ανώνυμος είπε...

παιδια, περα απο την πλακα ,πρεπει για αλλη μια φορα, να συστρατευθουμε μαζι με εκεινους ,που πραγματικα ενδιαφερονται για τον τοπο μας και το εχουν δειξει εμπρακτα.ενταξει ,δεν σημαινει οτι οσοι ασχολουνται με τα κοινα οτι ειναι σε ολατους τελειοι η αλανθαστοι. δεν αρκει μονο να προσπαθουν και να εκφραζουν την διαφορετικοτητα μεσα απο τα θεσμοθετημενα οργανα της δημοκρατιας μας ,αλλα καλο ειναι και για εκεινους και για εμας ,να μας ενημερωνουν καπου καπου για τις ενεργειες τους.και βεβαια, δεν ειμαστε απο αυτους που μηδενιζουν τα παντα και δεν αναγνωριζουν μεσα απο την σωστη κριτικη και τις σωστες ενεργειες.τι να κανουμε ομως ,μεσα απο την ελευθερια της σκεψης και του λογου,αλλα ακομη και μεσα απο την ανωνυμια ,ξεπροβαλλουν και αρκετοι κακεντρεχεις η προβοκατορες που εχουν αλλες επιδιωξεις.περα απο την φιλολογια ,καλο ειναι για αλλη μια φορα να συσπειρωθουμε και να διεκδικησουμε λυσεις στα προβληματα και κυριως στο θεμα του νερου.επιτρεψτε μου να καταθεσω την δικη μου αποψη και να πω οτι, τουλαχιστον απο πλευρας μειζονος αντιπολιτευσης, υπαρχουν σαφη και απτα δειγματα τετοιας διαθεσης συνεργασιας,αρκει ολοι μαζι να αξιοποιησουμε ολες τις κοινες προσπαθειες.μονο με σοβαροτητα και υπευθυνοτητα και με ειλικρινη διαλογο θα χτισουμε κατι αλλο για τον τοπο μας,για να αφησουμε και καποιες παρακαταθηκες για τα παιδια μας.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΓΑΙΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΚΛΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΔΟΥΣΗ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ.ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.ΜΗ ΤΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΙΝΕΛΛΙΑ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΝΑΙ ΙΣΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΑΡΧΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.