Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

Η Τέλεια Συνομωσία !!!



Του Δημήτρη Τασιού, Ομότιμου Καθηγητού EMΠ

Φανταστείτε την εξής καταπληκτική συνωμοσία της Καθεστηκυίας: Έχει πείσει τους μαθητές και φοιτητές ότι ο καλύτερος τρόπος να τη πολεμήσουν είναι οι Καταλήψεις. Αυτή όμως στέλνει τα παιδιά της στα Ιδιωτικά σχολεία, τα οποία μένουν ανοιχτά και έτσι αυτά αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις για το Πανεπιστήμιο. Οι καταληψίες απλώς περνούν τη τάξη. Μετά, στέλνει τα παιδιά της στο Εξωτερικό όπου μορφώνονται σωστά, ενώ οι καταληψίες παίρνουν απλώς ένα πτυχίο.

Τα παιδιά της γυρίζουν στην Ελλάδα και με τη σωστή μόρφωση καταλαμβάνουν τις καλά αμειβόμενες θέσεις, ενώ οι πρώην καταληψίες κυνηγούν τα 700 Ευρώ. Μα ποιο νοσηρό μυαλό οργάνωσε αυτή τη καταπληκτική συνωμοσία?


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλά. κ εγώ είμαι αστροναύτης. μα ποιο νοσηρό μυαλό θα πάει να σπουδάσει έξω και θα γυρίσει πίσω να ξεκινήσει από τα 700€. το 90% των παιδιών που σπουδάζουν έξω ΜΕΝΟΥΝ έξω, και αυτό γιατι βλέπουν τις συνθήκες έξω εν συκγκρίση με το ελλαδιστάν.το υπόλοιπο 10% γυρνάει γιατί σπουδάζει σε χώρες πρών ανατολικού μπλόκ ή γιατί έχει να αναλάβει κάποια επιχείρηση του "μπαμπά"
ασε ρε φιλε με τισ συννομωσίες σου κ εσυ...

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ένας από "αυτούς" που είχαν το προνόμιο (εγώ θα το ονόμαζα ευκαιρία) να σπουδάσω στο εξωτερικό, κι αν λάβω υπόψη τον ρατσισμό που είχα να αντιμετωπίσω από τους ομοεθνείς μου κατά την επιστροφή στα πάτρια εδάφη(βλ. εργοδότες, συμπολίτες, συνομήλικους κλπ.), δεν θα με κατέτασα στους υποστηρικτές της "συνομωσίας" σας. Αν αλλάξουμε την νοοτροπία μας σαν λαός, αρχίζοντας από το να σταματήσουμε επιτέλους να βλέπουμε εχθρούς έξω από τον προσωπικό μας ιστό αλλά να ασχοληθούμε με το τι μπορούμε να κάνουμε ΕΜΕΙΣ για να καλυτερέψουμε την κατάσταση,την ζωή μας, την Ελλάδα μας, τότε να δειτε σαμποτάζ που θα κάνουμε στην Καθεστηκυία...
Με εκτίμηση, Θωμάς Τ.