Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Οι δρόμοι των Βαγίων έχουν ονόματα !!! ... στο Google



Από το Google βρήκαμε ότι αρκετοί δρόμοι των Βαγίων έχουν ονόματα. Για να δείτε κλίκ ... ΕΔΩ










4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ονοματοδοσία των δρόμων στα Βάγια είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα, που πρέπει να αντιμετωπισθεί άμεσα. Έπρεπε να το αντιμετωπίσει ο πρώτος Δήμαρχος, γιατί είναι ανεπίτρεπτο σε Δήμο να μην υπάρχουν οδοί και τα σπίτια να έχουν αριθμηθεί. Πέρασαν 3 δήμαρχοι από τότε και κανέναν δεν άγγισε το θέμα.
Πολλές φορές αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της ταυτονυμίας, να έχουν δηλ. δύο ή πολύ περισσότεροι το ίδιο επίθετο και το ίδιο όνομα. Συμπτωματικά κάποιοι έχουν και το ίδιο όνομα πατέρα και μητέρας ( σπάνιο μεν, αλλά αυτό συμβαίνει σ’ εμένα ). Έτσι στην αλληλογραφία γίνεται το « τοις επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα ». Χάνονται επιστολές και λογαριασμοί ή λήγουν γιατί πάνε στους μη σωστούς παραλήπτες.
Προτείνω στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να θέσουν θέμα ονοματοδοσίας των δρόμων μας. Να συγκροτήσουν μια ομάδα, που να αποτελείται από δημοτ. Συμβούλους, το μηχανικό του Δήμου και επιστήμονες του τόπου- δόξα τω Θεώ, έχουμε αρκετούς δασκάλους, καθηγητές, πολιτικούς μηχανικούς, οικονομολόγους κ.λ.π., που γνωρίζουν την τοπική ιστορία- με σκοπό να προχωρήσουν στην ονομασία όλων των δρόμων. Θα ‘λεγα να βρεθεί- σε κάποιο υπόγειο θα είναι μουχλιασμένο- κάποιο παλιό τοπογραφικό, όπου είχαν σημειωθεί τα ονόματα των δρόμων πριν από πολλά χρόνια, όταν ήμασταν κοινότητα.
Ο αγαπητός διαχειριστής του blog, έχει αναρτήσει έναν παλιό χάρτη με τα ονόματα κάποιων δρόμων. Να γίνουν οι συμπληρώσεις και οι τροποποιήσεις των ονομάτων, ώστε σύντομα να έχουμε πλήρεις διευθύνσεις στα Βάγια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΘΑ ΤΟΝ ΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΩΡΓΗ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Τα Βαγια με 4500 χιλ κατοικους θα ειναι απο τους λιγους Δημους της χωρας που δεν εχει οδονυμια.Ας ελπισουμε να ενδιαφερθουν απο τον Δημο και να αποκτησουμε δρομους με ονοματα και σπιτια με αριθμους.....Ας κανουν κατι ουσιαστικο για το χωριο.

Ανώνυμος είπε...

οι ονομασιες των δρομων μας μαρανανε.δεν βλεπετε οτι εδω και δυο βδομαδες τα βαγια δεν εχουν γιατρο.πανε κι ερχονται τα γεροντακια και γιατρο δεν βρισκουν.θελω να συναντησω αυτη την καιτη την αντιδημαρχοπου ερχοταν στα σπιτια μας και μας ελεγε προεκλογικα οτι θαχουμε καθε μερα γιατρο και μαλιστα δυο γιατρους.σαν δεν ντρεπονται.μονο πιτες ξερουν νακοβουν και να κουνανε τον κολο τους στα πανηγυρια.αντε να χαθειτε.