Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Πρόταση του Δήμου Βαγίων για τον "Καλλικράτη"







14 σχόλια:

Σχολιαστής είπε...

Η εκπρόσωπος του κ Τσαραμπάρη δεν γνώριζε την απόφαση που πήραν ως Δ.Σ. ομόφωνα, και η οποία με σαφήνεια τόνιζε ΟΧΙ ΣΤΗ ΘΗΒΑ;
Γιατί ξέπεσε τόσο, ώστε να τους εκθέσει σαν σχολιαρόπαιδα ο δάσκαλος κ. Μεγάλος;
Μήπως ακόμη και τις αποφάσεις τους τις γράφει στις παλιές της γόβες πιστεύοντας ότι ως κάτοικοι θα κάνουμε ό,τι θέλει αυτή, τουτέστιν ό,τι της πουν από το κέντρο λήψης των αποφάσεων της Θήβας;
Αν οι αποτελούντες τη δημοτική αρχή σέβονται πρώτα τον εαυτό τους και μετά τη λαϊκή θέληση με κάθε τρόπο θα πρέπει να υλοποιήσουν την απόφαση: " ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΒΑΣ".
Ο ίδιος ο δήμαρχος ομολόγησε πως η Θήβα είναι ένας υπερχρεωμένος δήμος. Αν οι προηγούμενοι έπαιξαν παιγνίδια, τα πληρώσαμε 12 χρόνια και την μικρή μας διαπραγματευτική μας δύναμη. Αν οι τωρινοί παίζουν παιγνίδια, θα τα πληρώσουμε μέχρι να κλείσουμε εμείς τα μάτια και οι επόμενες γενιές το ίδιο.
Ειλικρίνεια και διαφάνεια. Τέλος οι υπόγειες διαδρομές με πολιτικούς καιροσκοπισμούς και τα προσωπικά συμφέροντα ή τα συμφέροντα των βουλευτών και των πολιτευτών. Πάνω απ’ όλα το συμφέρον των Βαγιωτών ( και των Κασνεσαίων ).

Ανώνυμος είπε...

Εάν εκπροσωπείτε το σύνολο του λαού των ΒΑΓΊΩΝ και πήρατε αυτή την απόφαση προφανώς είστε υπεύθυνοι και για το μέλλον του. Το κακό είναι οτι εάν αποδειχθεί λάθος εκτίμηση ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετα την απομάκρυνση εκ του ταμείου.
Αυτό το ΟΧΙ πάντως μπορούσατε να το λέγατε λίγο πιό κομψά.
Η Θήβα δεν δέχεται με το ζόρι κανέναν.
Οι κάτοικοι και των δύο περιοχών συνεργάζονται πολλά χρόνια και θα εξακολουθούν να συνεργάζονται οτι και να γίνει.
Όσο για τα χρέη όλοι οι μεγάλοι δήμοι είναι χρεωμένοι αλλά θα ξεχρεωθούν πολύ σύντομα όταν οι νέοι και μικροί δήμοι πληρώνουν τους μεγάλους δήμους για προσφερόμενες υπηρεσίες πχ ΧΥΤΑ.

ΧΩΡΙΑΤΗΣ είπε...

Ανώνυμε 10.02 μμ ποτέ ιστορικά η Θήβα δεν είχε σχέση με τα χωριά της επαρχίας Θηβών. Τώρα τι θα αλλάξει; Το νέο όνομα που θα πάρει ο νέος δήμος;

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΒΑΣ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΕΤΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ: ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΩΝ ?

Ανώνυμος είπε...

xaxaxax μάλλον το νέο όνομα υα είναι ΘΗΒΟΒΑΓΙΑΘΕΣΠΙΠΛΑΤΕΘΙΣ

ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΒΑΓΑΙΟΣ είπε...

Ας πάρουμε μια γεύση, για τον τρόπο με τον οποίο μας βλέπουν οι «φίλοι» μας οι Θεσπιείς με τη μεγάλη ιστορία, εμάς του δυστυχείς χωρίς ιστορία Βαγαίους. Είναι από Θεσπιακά blog: Νομίζουν ότι αποτελούν το κέντρο του κόσμου. Δεν όμως πήγαν πίσω στη μυθολογία να μας πουν πως ο Ηρακλής τους βατίκωσε και τις 50 βασιλοπούλες, τις κόρες του Θέσπιου, ούτε πως η μεγάλη εταίρα, η Φρύνη, ήταν από το χωριό τους. Μισή ιστορία…
1) «kaskaveleoi,paliopanagaioi,mauromataioi eisaste ekato xronia piso!!!!mia zoi tha sas gamame thelete den thelete!!!rotiste ton leonida giati pire 700 apo emas kai den pire kanenan apo esas!!lamogia oloi sas!!oust!!!!!!!!
THESPIES»
2) «Μετά από διαβουλεύσεις είδαμε να βγαίνει λευκός καπνός και με ανακούφιση μάθαμε ότι τελικά δεν θα πάμε με τους απαράδεκτους Αλιαρταίους αλλά με τους ιστορικούς συμμάχους μας Πλαταιείςι και Θίσβιους. Τα Βάγια δεν αναφέρονται, δυστυχώς ή ευτυχώς για αυτά, στην Ιστορία αλλά επέλεξαν και αυτοί την συμπόρευση μαζί μας.»

Ευτυχώς που διαλέξαμε να συμπορευτούμε μαζί τους, για να αποχτήσουμε ιστορία!!! Μεγάλη χάρη μας κάνουν που μας παίρνουν μαζί τους. Αυτοί μόνο με ιστορικούς δήμους μπορούν να συνεργαστούν! Τρομάρα τους και τρομάρα μας που αφήνουμε να διαπραγματεύεται ο ανιστόρητος Τσαραμπάρης. Που πας ρε Παναγιώτη χωρίς ιστορία και χωρίς να ξέρεις ιστορία. Θα σε κατατροπώσουν…

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλάβατε φίλοι Βαγαίοι
Οι Θηβαίοι ούτε σας διώχνουν αλλά ούτε και σας παρακαλάνε. Δική σας η απόφαση. Οπου και εαν πάτε δεν θα έχετε ουτως η αλλως τα πρωτεία και μόνοι σας αποκλείετε να είσατε. Διαλέχτε και δεχτείτε τις όποιες συνέπειες.
Οι δημοτικοί άρχοντες που πήραν βιαστικά μιά απόφαση χωρίς προηγουμένως να γνωρίζουν ποιά θα είναι η μορφή των νέων δήμων, πως θα μοιραστούν τα οικονομικά κλπ , κατά τη γνώμη μου έδειξαν ανωριμότητα για την θέση τους.
θήβα και Λιβαδειά σήμερα έχουν τις περισσότερες υποδομές κακά τα ψέμματα.
Προσωπικά αν αναγκαστικά πρέπει να με καπελώσει κάποιος θα διαλέξω αυτόν με το μικρότερο καπέλο!!!!

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 1.30μμ
α ρε τι μας κανουν οι διπλομισθιες

H ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ

Ουρ συ καλό αυτού του τσαρτ αλλά του παρακάτου ειν΄ κουρυφαίου:

Realnews - Χατζηνικολάου & Kεντρικό Dελτίο ειδήσεων ALTER TV 16-1-10

http://exeisminima.gr/blog/archives/454

http://viotia.blogspot.com/2010/01/real-news.html

http://thiva-press.blogspot.com/2010/01/real-news.html

Ανώνυμος είπε...

o κ. Καμούτσης, πρέπει να βρει την κ. Τσόνογλου, για να μας κανουν μαθήματα. εμεις δεν ξέρουμε τέτοια. αυτοί που τους ενδιαφέρει τοσο πολύ για εμας, πρέπει να τους ακούμε με ανοιχτό στόμα. Να τους δώσουμε και απο ενα βραβειο, γιατι ο Αλίαρτος τους ζητάει. Εκει δουλέυει ο κ. Καμούτσης και απο εκει είναι ο ιδιαίτερος της βουλευτού Κ. Κατσιμίχας, πρώην ιδιαίτερος του Ακριβάκη. Καταλάβατε εμεις οι αγράματοι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 4.54 ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ.

Σχολιαστής είπε...

Φίλοι, είμαστε πολύ μίζεροι!!! Όταν ένας καταθέτει την άποψή του, αμέσως προσπαθούμε να βρούμε χίλια δυο φτιαχτά κουσούρια να του προσάψουμε ή του ρίχνουμε λάσπη. Ο καθένας από μας έπιασε δουλειά όταν κυβερνούσε κάποια κυβέρνηση, είτε στον ιδιωτικό τομέα είτε στον δημόσιο. Δεν θα τον κατηγορήσουμε γιατί σαν θύμα του όλου συστήματος θέλησε να εργαστεί και να ζήσει την οικογένειά του. Ας έκαναν διαγωνισμό με πλήρη διαφάνεια να διαβάσουμε και να μη βρεθεί κανένας κακόπιστος, που στα μουλωχτά έχει κάνει του λόγου του δεκάδες λαμογιές και κλεψιές, να πει το παραμικρό. Το γα..μένο το σύστημα έτσι το θέλει. Δεν μπορούμε να χορέψουμε καρτσιλαμά, όταν τα όργανα παίζουν τσάμικο!
Στη δράση του ο καθένας συναναστρέφεται με ορισμένους ανθρώπους. Ή εργάζεται σε μια συγκεκριμένη πόλη. Αν πάρει θέση, στα πλαίσια των δημοκρατικών διαδικασιών, υπέρ μιας πρότασης, θα τον ρίξουμε στον Καιάδα; Να επικεντρωθούμε στην πρόταση και στα επιχειρήματα που έχει. Τι σημασία έχει αν ο γιατρός εργάζεται στην Αλίαρτο ή ο τάδε στη Θήβα; Εκεί μπορεί να βγάλει το ψωμί του. Εμείς να δούμε αυτό που υποστηρίζει. Αν η γιαγιάδες τους κρεμάγανε την μπουγάδα στο ίδιο σύρμα, σε τι φταίνε τα εγγόνια ή τι να απολογηθούν;
Δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας, που λέει με παρρησία τη γνώμη του, ταυτόχρονα και να αποδεικνύει πως δεν είναι ελέφαντας. Αν εσύ, όποιος και να είσαι ανώνυμε φίλε, πιστεύεις πως είναι ελέφαντας να το αποδείξεις. Να μη ρίχνεις μια στρακαστρούκα μόνο και μόνο για να βγει καπνός.
Λοιπόν, για να μη μας παρατήσουν οι άξιοι άνθρωποι, που μπορούν να παίξουν έναν σημαντικό ρόλο στις διεκδικήσεις μας στα πλαίσια του νέου διευρυμένου δήμου, στα χέρια ανάξιων ανθρώπων, να μετράμε τα λόγια μας. Διαφορετικά θα έχουμε αυτό που αξίζουμε. Είμαστε μίζεροι; Θα έχουμε μιζέρια. Είμαστε μεμψίμοιροι; Μεμψιμοιρία θα έχουμε…

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 4.54
ρε φιλάρα εσύ κατάλαβες τι θέλεις να πεις ή είπε κάτι για να ικανοποιηθείς που είδες γραμμένο το ανωνυμο ονομά σου;
Που σχοινιά και που παλούκια θα σου πω και αν το καταλάβεις καλώς.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ας ενεργοποιηθούμε και να ενδιαφερθούμε για το συμφέρον του τόπου μας. Να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία, να ξεχωρίσουμε έναν από τους πιο ικανούς για ένα καλύτερο μέλλον.

Ακάλυπτος είπε...

Φίλε 20/2/10, 1.33,αυτό που λες θέλουμε να πετύχουμε. Υπαγαγή στη Θήβα σημαίνει για μας καπέλωμα με σομπρέρο. Η προσπάθειά μας είναι τουλάχιστον να μας καπελώσουν με τραγιάσκα. Ταιριάζει περισσότερο στη φύση μας και στην καταγωγή μας.