Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Την «κοπάνησε» ο πρόεδρος της Τυνησίας

Αντιμέτωπος με μια κρίση χωρίς προηγούμενο με αφορμή τις υψηλές τιμές των τροφίμων και την καλπάζουσα ανεργία και μετά από πολυήμερες αιματηρές συγκρούσεις που είχαν επεκταθεί πλέον σε όλη τη χώρα, ο πρόεδρος της Τυνησίας, Ζιν ελ Αμπιντίν Μπεν Άλι, εγκατέλειψε την Παρασκευή τη χώρα, προς άγνωστη κατεύθυνση. Πηγή της γαλλικής αστυνομίας δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής ότι αναμένει την άφιξη του τυνήσιου προέδρου σε αεροδρόμιο κοντά στο Παρίσι. Σε επαφή με τους Έλληνες που βρίσκονται στην Τυνησία -οι οποίοι δεν έχουν αναφέρει προβλήματα σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείο Εξωτερικών- είναι η πρεσβεία της Ελλάδος στην χώρα, με αφορμή την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί εκεί.

athina.984

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοντά είναι και η μέρα που θα την κοπανήσει και ο δικός μας ο ΓΑΠ. Τρεις υπουργοί του ήδη έκαναν τις αγορές τους στις ΗΠΑ. Πήραν σπίτια. Θα φύγουν όλοι μαζί όσοι έκαναν τη βρώμικη δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Στα τσακίδια και γρήγορα

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή υπάρχουν και καλύτεροι;
Οι άλλοι που θα ελθουν τι θα μας προσφέρουν περισσότερο?
Ποιοι ειναι αυτοί;

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Η ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.