Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Αίσιμα και αδήριτα (ΙΗ΄)

Ούτις

● Η Αννούλα του βορρά με τα αγγλικά της και το πιάνο της

Φαίνεται η υπουργός α-παιδευσίας και δια βίου αφασίας έχει τόση μεγάλη εμπιστοσύνη στην ελληνική δημόσια παιδεία, της οποίας προΐσταται, ώστε:
α) το μοναχογιό της τον έχει σε πρωτοκλασάτο ιδιωτικό σχολείο, φοιτώντας σε τμήμα που χορηγεί τίτλο μη συμμετοχής σε πανελλαδικές εξετάσεις, γιατί αμέσως θα φύγει για ελιτίστικο πανεπιστήμιο του εξωτερικού, και
β) σε μυστική σύσκεψη για την παιδεία είχε συνομιλητές κάθε φυλής “σοφούς” εκτός από τη δική της φυλή.
Ίσως οι δικοί μας απαίδευτοι δεν γνώριζαν αγγλικά και πιάνο στο επίπεδο της ξινής Αννούλας, που βάλθηκε να μας αλλάξει τη μητρική μας γλώσσα. Τα ελληνικά είναι γλώσσα βουκολική, των άξεστων ευρωλιγούρηδων ιθαγενών αυτής της χώρας, που από τη μια μεριά θέλει να κυβερνήσει- αυτό το σαράκι να γίνει πρωθυπουργός θα της τρώει τα σωθικά- κι από την άλλη πασχίζει να την ξεπουλήσει. Σιγά τους ιθαγενείς που ζουν στη γη των αρχαίων “σοφών”… Έτσι από την πρώτη δημοτικού τα παιδιά μας θα διδάσκονται τη γλώσσα των “σερ” και των μορφωμένων, τα εγγλέζικα. Ζήλεψε την προφορά της αλόγας Ντόρας- την έχετε ακούσει στην τηλεόραση όπου τρίζει το γυαλί όταν μιλάει το εγγλέζικο- και θέλει όλα τα ελληνάκια να γίνουν αμερικανάκια. Προφανώς αμερικανάκια θα γίνουν, καθώς μας αφελληνίζουν, αλλά υπηρέτες των αμερικάνων καουμπόϋδων, που θα έρθουν σαν τους Τεξανούς με τα σπιρούνια τους να εκμεταλλευτούν τα πετρέλαια του Αιγαίου. Εκεί στη λέσχη Μίλντερμπεργκ, που πήγαινε για καφέ ή τσάϊ με τσιζκέικ, αυτά σχεδίαζαν με τα μεγάλα αφεντικά. Και η Αννούλα το έτρωγε όλο το φαγητό της, θέλω να πω μάθαινε ό,τι της σερβίριζαν, για να δείξει ότι είναι υπάκουο κορίτσι στους παγκόσμιους κυβερνήτες. Όλοι εκεί σχεδιάζουν το μέλλον μας. Εμείς οι αμαθείς είμαστε ανάξιοι να διαχειριστούμε την τύχη μας και γι’ αυτό- να τους έχει ο Θεός καλά- κάνουν σύναξη κάθε χρόνο αυτοί που ξέρουν και αποφασίζουν για εμάς, που δεν ξέρουμε.
Η Αννούλα του βορρά, δηλαδή της Ευρώπης του βορρά, των πολιτισμένων αγγλοσαξόνων και κελτών, όχι του νότου, που μυρίζουν γυφτίλα, είναι υπουργός της παγκοσμιοποιημένης παιδείας- φτου! να φτύσουμε τον κόρφο μας, όχι της εθνικής, αφού κατά τα σαΐνια, που έχει μαζέψει γύρω της, δεν υπάρχει ελληνικό έθνος, ένας αχταρμάς τουρκόσπορων, αρβανιτικο-βουλγαρο-σλαβο-βλαχο-μπάσταρδων είμαστε- και έχει σαν όραμα να μας εξευγενίσει. Γι’ αυτό τέλος η δωρεάν παιδεία. Έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες. Θα σπουδάζουν όσοι έχουν. Οι φτωχοί θα γίνουν λαντζέρηδες και σκουπιδιάρηδες στους νέους αφέντες, όπου οι πολιτικοί θα μας πουλήσουν. Για το καλό μας!!!
Για να μπορέσει να υλοποιήσει το όραμά της συμφώνησε στη μείωση κατά 40% των λειτουργικών εξόδων των σχολείων, ενώ προχωρεί εντός των ημερών δήθεν σε διαβούλευση για τη μείωση των σχολείων, και είναι ειλημμένη η απόφαση να μειωθεί στο 50% ο αριθμός των σχολείων. Την εποχή που άλλα κράτη επενδύουν στην παιδεία και στις επιστήμες, εμείς κάνουμε οικονομία χτυπώντας την παιδεία και την έρευνα στα πανεπιστήμια. Θα προωθήσουμε όμως τη νεολαία στα τυχερά παιγνίδια εγκαθιστώντας σε κάθε γειτονιά κουλοχέρηδες και σε κάθε πόλη καζίνο. Έτσι θα έχουν κέρδη πολλά και εισόδημα μεγάλο!

Η συνέχεια >>> VAGIAblog

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ "Ούτις" τέτοιο νάζι που έχει η Άννα στο σκίτσο δεν είχε ούτε η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τη μαθητική ποδιά στο έργο " Το Ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο". Καλά τα γράφεις εσύ, αλλά πριν πάρει το κουβαδάκι της θα μας αδειάσει όλους.

Ανώνυμος είπε...

Ο ρόλος της κ. Διαμαντοπούλου είναι ξεκάθαρος: εκτουρκισμός της Θράκης. Διαβάστε: http://kostasxan.blogspot.com/2011/02/blog-post_5358.html