Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Οι συκοφάντες είχαν βρεί και την "μονάδα" των πραξικοπιματιών ...

Η συνωμοσία και το πραξικόπημα σε βάρος των Ενόπλων Δυνάμεων της κυβέρνησης Γ.Παπανδρέου, την 1η Νοεμβρίου 2011, η οποία σήμερα αναπαράγεται σήμερα για άγνωστους λόγους από την εφημερίδα "Βήμα" ως υποτιθέμενο "πραξικόπημα που θα εκτελούσαν οι ΕΔ και εξ αυτού του λόγου "αποκεφαλίστηκε η στρατιωτική ηγεσία" είχε βρει και τον στρατιωτικό σχηματισμό που θα ηγείτο του ... "πραξικοπήματος".
Γιατί χωρίς τον υποτιθέμενο "ένοχο" δεν θα μπορούσε να υπάρξει "απόπειρα εγκλήματος".
Και για να γίνει αντιληπτή η έκταση του πραγματικού εγκλήματος, που εκτέλεσαν οι Γ.Παπανδρέου και Π.Μπεγλίτης σε βάρος των ΕΔ, προκειμένου να δικαιολογηθεί ο πρώτος στις Βρυξέλλες για ποιο λόγο είχε ζητήσει να γίνει δημοψήφισμα για την παραμονη ή όχι στο ευρώ, αποκαλύπτουμε ότι είχε στοχοποιηθεί και συγκεκριμένος σχηματισμός ο οποίος βάσει αυτών που κυκλοφορούσαν τα παπαγαλάκια του καθεστώτος Παπανδρέου σε Ελλάδα και εξωτερικό ήταν η επίλεκτη ΧΧΙΙΙ (23η)Ταξιαρχία των Τ/Θ, εξοπλισμένη με άρματα μάχης Leopard-2HEL!
Στις πλάτες και στις κεφαλές των εκλεκτών του ΕΣ (γιατί για να υπηρετήσεις στα LEO2HEL, πρέπει να είσαι απλά εκλεκτός) έστησαν, φυσικά εν αγνοία τους των στελεχών, μια τεράστια συνωμοσία: Ότι, άκουσον-άκουσον, ετοίμαζαν πραξικόπημα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: