Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

Τραγωδία στα Βάγια: Τρεις νεκροί στην άσφαλτο ...

Τραγωδία στα Βάγια Θηβών, με δύο νεκρούς μετά από σύγκρουση βυτιοφόρου με τρακτέρ, ενώ ένας ακόμη άνδρας έχασε τη ζωή του όταν πλησίασε τα δύο οχήματα για να δει τι είχε συμβεί και παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Το μακελειό σημειώθηκε στον δρόμο Λιβαδειάς - Θηβών στη διασταύρωση των Βαγίων. Το τρακτέρ που οδηγούσε ένας άνδρας από τα Βάγια, κινούνταν στον δρόμο Λιβαδειάς Θήβας, όταν για άγνωστο λόγο έπεσε πάνω του το βυτιοφόρο. Τα δύο οχήματα βγήκαν εκτός δρόμου και ακινητοποιήθηκαν στα χωράφια.
Δυστυχώς και οι δύο οδηγοί σκοτώθηκαν επί τόπου. Λίγη ώρα αργότερα όμως η τραγωδία συμπληρώθηκε καθώς διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα, έναν ακόμη άνθρωπο, από τα Βάγια επίσης, που μαθαίνοντας για το τροχαίο, έσπευσε στο σημείο για να δει τι είχε συμβεί. Ο άτυχος άνδρας παρελήφθη αμέσως από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρισκόταν εκεί για το πρώτο τροχαίο, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά.
Και τότε έγινε ένα ακόμη κακό, χωρίς ευτυχώς να χαθει και άλλη ανθρώπινη ζωή.Την ώρα που αστυνομικός έκανε ρύθμιση της κυκλοφορίας στέλνοντας τα οχήματα από παρακαμπτήριο, τον παρέσυρε αυτοκίνητο, τραυματίζοντάς τον στο πόδι και στο κεφάλι. Η κατάσταση του πάντως δεν εμπνέει ανησυχία.
Η είδηση του θανάτου δύο συμπολιτών τους έχει προκαλέσει την θλίψη των κατοίκων των Βαγίων.
Νεα >> LamiaStar

Δεν υπάρχουν σχόλια: