Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

«Αυτοδιοικητική Ενότητα»

Υποψήφιος Δήμαρχος : Σταμάτης Η. Χαλβατζής

Συνδημότισσες, Συνδημότες του νέου Δήμου Θηβαίων, σας καλώ να ξεκινήσουμε όλοι μαζί μια καινούργια προσπάθεια για τον τόπο μας.
Τά νέα δεδομένα πού διαμορφώνει για τον Δήμο μας ο αυτοδιοικητικός χάρτης του Καλλικράτη, μας υποχρεώνουν να συνεργασθούμε χωρίς προκαταλήψεις, αποκλεισμούς και ηγεμονικές συμπεριφορές, διαμορφώνοντας τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους μας και ένα Δήμο ισχυρό, οικονομικά και Διοικητικά, στην υπηρεσία του Πολίτη.
Η δύσκολη δημοσιονομική κατάσταση της Πατρίδας μας κάνει το πείραμα του Καλλικράτη επισφαλές και δημιουργεί προβληματισμούς καί αγωνία σε όλους μας για τίς ελλείψεις στις υποδομές και στους πόρους πού απαιτούνται για την επιτυχημένη πορεία του.
Η προσπάθεια αντιμετώπισης αυτής της δημοσιονομικής κρίσης, με επίθεση στα λαϊκά εισοδήματα των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των μικρομεσαίων, δημιουργεί συνθήκες οικονομικής ανέχειας, οδηγεί σε κοινωνικές ρήξεις και αναστέλλει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης και προόδου στην κοινωνία μας.
Μέσα σε αυτήν την πραγματικά δύσκολη συγκυρία, πρέπει καί αξίζει να αγωνισθούμε για τήν συγκρότηση ενός ενιαίου Δήμου, κύτταρο δημιουργίας και συμμετοχικότητας, ένα Δήμο πού θα σχεδιάζει το μέλλον με όραμα και θα υλοποιεί τις δεσμεύσεις του.
Για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας, χρειαζόμαστε την στήριξή σας, έτσι ώστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ενεργοποιήσουμε τις αρετές και τις δυνατότητες του καθ’ ενός, προς όφελος του γενικότερου συμφέροντος.

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΜΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΜΟΝΟ ΑΝ ΗΓΕΙΤΟ Ο ΑΓΓΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ Β ΔΙΕΤΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΛΠΙΔΕΣ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΗΒΑΙΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΡΤΥ.ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΣ ΒΓΗΚΑΝ.ΤΩΡΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΒΙΓΓΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΤΑ ΒΑΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 3000 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΛΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΟΝΟ 800 !!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε που πας ρε καραμητρο σταματη χαλβατζη ?

Ανώνυμος είπε...

O AΓΓΕΛΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΘΗΒΑΣ.ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΞΕΡΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΑΓΑΙΟΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ.ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ-ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ-ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΡΕ ΚΟΥΤΟ ΒΑΓΓΑΙΟΙ ? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ.ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΣΑΣ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΓΙΑ.ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ.ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΣ ΜΑς ΛςΙΠΕΙ. ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι για να πρέπει κάποιος "αυτοδιοίκηση" θα πρέπει αν μη τι άλλο να γνωρίζει και ορθογραφία. "Ενότητα" κ. Χαλβατζή και όχι "Ενώτητα"

ΒΑΓΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ είπε...

Ανώνυμε (2:33 μ.μ.) δεν είμαστε κουτοί οι Βαγαίοι, απλά δεν ξεχνάμε. Φίλε ανώνυμε που μας αποκαλείς κουτούς, ο κ. Αγγέλου ήταν και είναι καμένο χαρτί για τα Βάγια απο πολύ παλιά (Θυμάσε συνεργασίες με δεξιούς Βαγαίικους συνδιασμούς). Μερικοί δεν ήθελαν να το πιστεύσουν. Πες μας τι έκανε ο κ. Αγγέλου για το θέμα του Νερού (που εχει εξασθενές) και το θέμα της διαστεύρωσης (πολλα ατυχήματα και θανάτους) ... ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, αν και χρηματισε αντινομάρχης.

Φίλε, ετσι και ετσι θα ειμαστε στο περιθώριο όπως έγινε ο Καλλικράτης. Εχουμε μόνο 3.000 ψήφους.

Θα βρεθούνε άτομα για τα Βάγια.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΒΑΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ 2 ΦΟΡΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΕΞΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΒΑΓΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

O Χαλβατζής, ανερχόμενος εκ της Δεξιάς παράταξης στο ΠΑΣΟΚ (!!!) θα συνεργαστεί με Σκούμα και Κουρκούτη. Σταμάτη δεν είναι κακό να θέλεις να γίνεις Δήμαρχος. Το κακό είναι ότι θα συνεργαστείς με κάποιους που ο λαός της Θήβας τους έστειλε στο πολιτικό ξεροπήγαδο!
Μήπως και εσύ είσαι μόνο για την εξουσία;

Ανώνυμος είπε...

2.33 Να μας λειπει τετοια τιμη!!!Μακρυα...

ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ είπε...

Ανώνυμε φιλόλογε 2.47 μμ

Αλλο ενότητα άλλο ένωση

δες αυτό αν θέλεις >>> http://www.enosikentroon.gr/

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ;ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΧΕ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;Η ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Καλό Επικοινωνιακό τρικ είναι το όνομα του συνδιασμού

Ανώνυμος είπε...

ES UN ANGEL Mimis política griega 0 DIAPREPIS QUE TIENE MUCHO QUE OFRECER EN EL MUNICIPIO DE Vagia Kallis
SER EL APOYO DE TODA LA DEDICACIÓN APOFASEIS.EKEINOS la vida en la política
DOCE AÑOS Y LO QUE OFRECE AL SEÑOR Vagia AFTODIOIKITIKOS les toma de plazas de los pueblos EN EL MUNICIPIO DE LOS PARQUES DE CAMPOS, ASFALTODROMOUS, FOLK, las redes de abastecimiento de agua, AGUAS RESIDUALES, Centro Cultural y muchos otros.
También se ofrece en POLA PARA Viotia NOMARCHIAKOS SYMVOULOS.STIN AS DE DESARROLLO CULTURAL DE NUESTRO SITIO
¿HA SIDO UN LOTE DE FINANCIACIÓN DE LA POSICIÓN DE QUE EL SERVICIO casa. Ningún santo, PERO NO EN EL LUGAR SANTO TOU.MIKROPREPEIS CHORIATES VAGAIOI.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΜΑΤΗ,ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ,ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ .ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ)???ΚΑΙ ΑΝΤΕ ,ΑΣ ΥΠΟ8ΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕΣ......ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ Ο ΣΥΝ?ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μαλλον σχολιαζει και ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ.
ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ . Ρε που μπλεξαμε ?
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΠΑΤΕΡΟ . ο Δον ΜΙΜΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ
ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ.ΡΕ ΟΥΣΤ.

Ανώνυμος είπε...

mpo mpo mpo mpo,tsi psouan nani.
ska fare ment evogle.per xekoyra

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ... Τ Ε Λ Ο Σ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣ- ΓΡΗΓΟΡΗΣ. ΑΜ ΠΩΣΣΣΣΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΜΑΤΗ,ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΗΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ(ΒΛΕΠΕ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο Σταμάτης υπήρξε απόλυτα επιτυχημένος σαν πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ.Κατάφερε να οργανώσει το ως τότε μπάχαλο,διαχειρίστηκε το πρόβλημα του νερού με το εξασθενές χρώμιο με σοβαρότητα και ψυχραιμία και χάριν της οξυδέρκειας και της ενεργητικότητας του έχουμε σήμερα το πιο σύγχρονο διυλιστήριο στη Θήβα.Υποχρεώθηκε να παραιτηθει,γιατι ανέβαιναν οι "μετοχές" του οσο παρέμενε πρόεδρος εκεί και ήθελε κι άλλος να καρπωθεί τα "κερδη"...(γι'αυτο άλλωστε τον διαδέχθηκε...)

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΕ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΓΙΑ ΜΑΘΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΣΕ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΙΜ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ.ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Α ΩΣ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Οι εργαζομενοι στην ΔΕΥΑΘ ξερουν την αληθεια. Δεν κανεις καλα τη δουλεια σου, τζαμπα πληρωνεσαι σαν λασπολογος. Τα ψεμματα σου ειναι χοντροειδη και δεν πιανουν. Εχουμε κριση και μνημη. Που νομιζεις οτι απευθυνεσαι?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΣΠΡΩΞΙΜΟ? ΤΕΜΠΕΛΗΣ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ ΤΕΛΙΚΑ? Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

TON EVALE NA ASXOLHTHEI ME TA S***A KAI TO NERO POU HTAN KI AYTO SAN S***A ELPIZONTAS OTI THA TA VREI MPASTOYNIA... XAFNIKA TOU EGINAN ELKYSTIKA KAI TA DYO...