Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Κατέθεσε ψηφοδέλτιο ο Περγαντάς

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Κλέαρχος Περγαντάς κατέθεσε σήμερα Σάββατο 16 Οκτωβρίου στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Λαμίας το Περιφερειακό ψηφοδέλτιο. Ένα ψηφοδέλτιο το οποίο απαρτίζεται από ανθρώπους ικανούς, έμπειρους, ανθρώπους οι οποίοι με ευθύνη θα δώσουν τη μεγάλη μάχη της Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Αμέσως μετά ο κ. Περγαντάς μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Θωμά Στάικο και μέλη του συνδυασμού του επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της Λαμίας όπου συνομίλησε με παραγωγούς και καταναλωτές.
Ακολούθως περπάτησε στο κέντρο της πόλης όπου συναντήθηκε με πολίτες με τους οποίους είχε άμεση επικοινωνία και συζήτησε μαζί τους προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και ζητήματα που αφορούν στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.
«Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στη Λαμία και στη Στερεά Ελλάδα αποτελεί μήνυμα νίκης πρώτης Κυριακής», δήλωσε ο κ. Περγαντάς.
Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου ημέρα εορτασμού του πολιούχου της Λαμίας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Κλέαρχος Περγαντάς θα συμμετάσχει στις εορταστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις.

lamiastar.gr, Συντάχθηκε απο τον Γιώργο Σιμόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια: