Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Δήμος Θηβαίων: "Αυτοδιοικητική Ενότητα "

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μέσα στα πλαίσια των προγραμματισμένων επισκέψεων της ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ σε φορείς και Συλλόγους, σήμερα 22/10/2010, ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σταμάτης Χαλβατζής συνοδευόμενος από μέλη του Συνδυασμού, επισκέφθηκαν το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ και το Nοσοκομείο της Θήβας, όπου συνάντησαν τους εργαζόμενους και συζήτησαν μαζί τους τα προβλήματα των συγκεκριμένων χώρων.
Η σύμπτωση της παρουσίας στον χώρο του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ γονέων των ΑΜΕΑ και υπηρεσιακών παραγόντων, βοήθησε στην πληρέστερη ενημέρωσή μας και ουδόλως επείχε θέση υποκατάστασης κανενός άλλου θεσμικού φορέα.
Η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και αποπροσανατολισμού που επιχειρείται από συγκεκριμένο χώρο, προκειμένου να καλυφθεί η έλλειψη οποιασδήποτε πρόνοιας για την ευαίσθητη αυτή κοινωνική ομάδα έως τα σήμερα από τους καθ’ ύλην αρμόδιους, μας αφήνει ψυχρά αδιάφορους και προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και τους συμπολίτες μας, οι οποίοι με το αλάθητο αισθητήριό τους σίγουρα θα στείλουν στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου... «κάθε κατεργάρη στον πάγκο του».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η καταγγελία του Σβίγγου λέει και άλλα: απάντησε ο χαλβατζής ως...δήμαρχος στο τηλέφωνο;;;;

Σχολιαστής είπε...

Πέντε μέρες πριν την κατάθεση των συνδυασμών, ο συμπατριώτης μας κ. Αγγέλου Δημήτρης έδωσε στη δημοσιότητα την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ανακοίνωση Θηβαϊκής Συμπολιτείας Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Συνδυασμός και θα κατατεθεί στις 17/10. Διαψεύσθηκαν για μια ακόμα φορά οι Κασσάνδρες και τα φερέφωνα, που έλεγαν καθημερινά γιατί έτσι τους βόλευε ότι δεν πρόκειται να γίνει συνδυασμός, γιατί ήθελαν να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα και των αφεντικών τους. Καλούμαι όλους τους πολίτες και τους φορείς που αγαπούν αυτόν τον τόπο να συμπορευθούν για την μεγάλη ανατροπή. Για το τέλος εποχής της αδιαφάνειας της αναξιοκρατίας και της πελατειακής σχέσης. Όλοι μαζί να αντισταθούμε στα επιχειρηματικά συμφέροντα που θέλουν να μετατρέψουν τον Καλλικρατικό δήμο σε εργοστάσια ενέργειας, καίγοντας ακόμη και την λυματολάσπη της Ψυττάλειας φέρνοντας και τα βιομηχανικά απόβλητα όλης της Ελλάδας στην Θήβα, υποβαθμίζοντας εκ νέου τον Μεγάλο Καλλικρατικό Δήμο, μετατρέποντας τον σε σκουπιδοτενεκέ της Αττικής.
Καλούμε όλους τους πολίτες του Νέου Καλλιτρατικού Δήμου υποψιασμένους και μη να συμπορευθούν δυναμικά με τον συνδυασμό της ελπίδας για μια ΝΕΑ ΚΑΘΑΡΗ ΘΗΒΑ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ.»
Παρουσίασε σαν δεδομένο την ολοκλήρωση του συνδυασμού του, λέγοντας ψέματα σε αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν. Το μέγεθος του ψεύδους αποδεικνύεται από το γεγονός, ακόμη και με τη συνένωση των δυνάμεων Χαλβατζή- Αγγέλου, να σχηματίσουν πλήρες ψηφοδέλτιο.
Οι Κασσάνδρες όχι μόνο διαψεύστηκαν, αλλά απεναντίας επαληθεύτηκαν πανηγυρικά γιατί γνώριζαν την ποιότητα του ατόμου που πούλησε ακόμη και τον πλέον πιστό του ακόλουθο, τον άνθρωπο που πίστεψε στον Μίμη, τον συμπαθέστατο Γιώργο. Κανείς, από όσους αμφέβαλαν για την κατάληξη της απέλπιδας προσπάθειας του Μίμη να κατεβάσει δικό του συνδυασμό, δεν ήταν φερέφωνο κι ούτε είχε προσωπικό συμφέρον. Πολύ περισσότερο δεν είχε αφεντικό. Απλά διέβλεπε με νηφαλιότητα και ορθή πολιτική σκέψη, ότι ο από βακχική μανία καταληφθείς συμπατριώτης μας θα κατέληγε σε πολιτικό Βατερλώ. Ο πρώην κοινοτάρχης μας, και ουδέποτε δήμαρχος, δεν μπορεί να μιλάει για εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων, όταν αποτελεί το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της ιδιοτέλειας και του φιλοτομαρισμού. Ούτε, επίσης, μπορεί να μιλάει για αδιαφάνεια και αναξιοκρατία, γιατί έχουν τεθεί τόσα ερωτήματα για τις θέσεις που κατέχει με γενναία αποζημίωση, χωρίς να μπει στον κόπο να δώσει εξηγήσεις.
Επειδή ήμασταν υποψιασμένοι για την κατάληξη όλων των παρασκηνιακών του ενεργειών και την κατάληξης αυτών, ουδέποτε πειστήκαμε για τις αγαθές του προθέσεις. Λυπούμαστε, μόνο, που δεν φρόντισε για την υστεροφημία του.

Σχολιαστής είπε...

Μικρή διόρθωση: να μη σχηματίσουν πλήρες πλήρες ψηφοδέλτιο