Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Αγχος ... Οικονομική Κρίση

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΝΕ.
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ κ ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ "ΠΑΣΟΚΟΙ"


ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

1. Του Σταμάτη Χαλβατζή του Ηλία, 2. Σπυρίδωνος Ακριβάκη του Γεωργίου, 3. Κων/νου Βόλη του Θεοδώρου, 4. Ιωάννη Γουρνή του Αντωνίου, 5.Στυλιανού Μπεκρή του Στεφάνου, 6. Βασιλείου Τσιάμαλου του Χρήστου, 7. Αναστασίου Φρούσιου του Δημητρίου, κάτοικοι άπαντες του Νέου Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων.
Προς τον Γραμματέα του Εθνικού
Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ
κ. Μιχάλη Καχριμάκη
Κοιν: 1. Βουλευτές ΠΑΣΟΚ Νομού Βοιωτίας
2. Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας
3. Μέλη Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας



Έχοντας παρέλθει χρονικό διάστημα περίπου δέκα ημερών από την επαίσχυντη και προκλητική ανακοίνωση περί διαγραφής μελών από την Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Θήβας, διαπιστώνουμε ότι καμία ενέργεια δεν έχει γίνει από πλευράς των υπερκείμενων οργάνων του Κόμματος για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των Μελών και της νόμιμης λειτουργίας του εν λόγω οργάνου, από ανεύθυνους και παράτυπους χειρισμούς, εγκάθετων και κατευθυνόμενων «Γκαιμπελίσκων».
Η παρουσία και συμμετοχή όλων ημών που τελούμε υπό διαγραφή, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Θήβας, στους κοινωνικούς αγώνες, καθώς και η καθημερινή μας δράση σύμφωνα με τις ιδέες και τις αρχές διακήρυξης της «3ης του Σεπτέμβρη», μας εντάσσουν στην μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία της βάσης του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, που χωρίς περγαμηνές και διακρίσεις παλεύουμε για ισονομία, κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη. Από αυτό κανείς εγκάθετος δεν μπορεί να μας διαγράψει και να μας απομακρύνει.
Βεβαίως η εν λόγω ενέργεια έρχεται σαν συνέχεια μίας σειράς εσφαλμένων επιλογών και αποφάσεων, όλων αυτών που ελέγχουν και καθοδηγούνται τοπικά κομματικά δρώμενα. Με στόχο την επικράτηση προσωπικών πολιτικών συμφερόντων και ποδηγέτησης της ελεύθερης και σοσιαλιστικής σκέψης των συντρόφων της βάσης.
Αυτές οι προσωπικές επιλογές οδήγησαν στην μεγάλη ήττα της παράταξης στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές στον Δήμο Θηβαίων, αφού πρώτα ανάγκασαν πολλούς συνεπείς και “επαναστατημένους” συντρόφους να αντιδράσουμε στην επιβολή λύσεων και προσώπων, που στο πρόσφατο παρελθόν συμμάχησαν με δυνάμεις της συντήρησης και ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, εις βάρος της πόλης και της ποιότητας της ζωής μας.
Εάν κάποιοι με τις επιχειρούμενες διαγραφές έχουν ως στόχο να μας φοβίσουν και να μας φιμώσουν, τους διαμηνύουμε ότι «πλανώνται πλάνην οικτρά».
Η αδέσμευτη σκέψη μας και η ελεύθερη έκφραση της, όπως απαιτεί η συνείδηση της σοσιαλιστικής μας ιδεολογίας, θα συνεχίσει να καταδικάζει και να καταγγέλλει τις λογικές που αδυνατούν να αφουγκραστούν την ίδια την κοινωνία και περιχαρακώνονται σε στεγανά, αφήνοντας να επικρατήσουν οι κραυγές και όχι η λογική, για το συμφέρον των πολιτών και του τόπου μας.
Τα Μέλη και οι Φίλοι του Κινήματος που άλλαξε τα πολιτικά και κοινωνικά πράγματα στην Ελλάδα, δίνοντας λόγο και φωνή σε όλους τους πολίτες της πατρίδας μας, έχουν γνώση και κρίση για να απαντήσουν απέναντι στην αυθαιρεσία και τον «Βοναπαρτισμό» κάποιων καιροσκόπων «συντρόφων» μας.
Επιβεβλημένο είναι πριν οι καιροσκόποι και οι εντεταλμένοι τους, πλήξουν ανεπανόρθωτα το περί ¨δικαίου αίσθημα» των χιλιάδων μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ στην πόλη μας, να αναλάβετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, δίνοντας τέλος σε μια περίοδο παρακμής και ιδιοτελούς συμπεριφοράς, εκ μέρους αυτών που καθόριζαν και καθορίσουν ακόμα και τώρα τις εξελίξεις στην Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Θήβας, ερήμην των χιλιάδων μελών της.
Ως μέλη και συνοδοιπόροι αυτής της μεγάλης πολιτικής παράταξης, είμαστε πρόθυμοι να συνδράμουμε με οποιοδήποτε τρόπο κρίνεται σκόπιμο, σε αυτήν την προσπάθεια.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Η αντίδραση και η συμπεριφορά των ανθρωπαρίων που υπογράφουν την επίμαχη επιστολή-καταγγελία, είναι τόσο αναιδής, θρασεία και εξοργιστικά αλήτικη, που και μόνο γι' αυτήν πρέπει να διαγραφούν.
Οι ανεύθυνοι έμποροι της πιο ακραίας και αποκρουστικής φιλοτομαρίστικης πολιτικής, ξεχνώντας τις συσκέψεις τους κρυφές και φανερές, τις αποφάσεις τους, τις συμφωνίες που κρατούσαν ή έφτυναν, για να γλείψουν μετά από λίγο εκεί που έφτυσαν, που έβρισαν και κατηγόρησαν όπου έβρισκαν μόλις ξεβολεύτηκαν από την καρέκλα τους, που προσπαθούσαν να εξαπατήσουν τους ψηφοφόρους θεωρώντας τους εύκολη λεία στη εξυπναδίστικη της μπίθας επιχειρηματολογία τους, που δεν σεβάστηκαν ούτε το κόμα που τους ανέδειξε, τους έθρεψε και τους τρέφει ακόμη, βγήκαν και ζητάνε και τα ρέστα!!!.
Λοιπόν κατά τα έργα σας, την καταγέλαστη και ταυτόχρονα θλιβερή, κατάπτυστη και εκτρωματική νοοτροπία σας, δηλώνω ότι είναι τόση η οργή και η αηδία που νιώθω, ώστε σας χαρίζω όσα εμέσματα με κάνατε να ξεράσω.
Ακόμη και η πάμπλουτη Ελληνική γλώσσα, δεν έχει τους κατάλληλους για το τομάρι σας χαρακτηρισμούς. Άϊ σιχτίρ τενεκέδες.