Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Συγχωνεύσεις μητροπόλεων, κατάργηση κρατικών υπηρεσιών

Προτάσεις του κ. Παπαδόπουλου

«Περίπου το 30% του σημερινού κράτους είναι περιττό. Γι’ αυτό πέρα από τις καθολικές αποκρατικοποιήσεις των δημοσίων επιχειρήσεων προτείνω όλως ενδεικτικά την άμεση κατάργηση τμημάτων πανεπιστημίων και ΤΕΙ, δημοτικών επιχειρήσεων, ατροφικών νομικών προσώπων δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, άεργων διπλωματικών αντιπροσωπειών, στρατοπέδων, συγχώνευση μητροπόλεων, κατάργηση απολιθωμένων κρατικών υπηρεσιών, αποκεντρωμένων υπηρεσιών και γενικών γραμματειών διαφόρων υπουργείων.
Περιορισμό του μεγάλου αριθμού στρατηγών, ναυάρχων, πτεράρχων και ταξιαρχών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, περιορισμό του πολυάριθμου διδακτικού προσωπικού με αύξηση των ωρών διδασκαλίας, δραστική περικοπή κατά 70% τουλάχιστον των πολυάριθμων Γενικών Διευθυντών και Διευθυντών υπουργείων και οργανισμών, δραστική μείωση του μεγάλου αριθμού των αντιπροέδρων των Ανωτάτων Δικαστηρίων και τέλος εξορθολογισμό ή κατάργηση και άλλων πολυάριθμων αφανών δημοσίων καταλυμάτων, τα οποία περιθάλπουν χρόνια τώρα τον κρατικό ανορθολογισμό».

SKAI.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια κυβερνούσε, αν πιστεύει αυτά που λέει και για να είναι εντάξει με την συνηδεισή του να γυρίσει πίσω στο λαό τους παχυλούς μισθούς του ΒΟΥΛΕΥΤΗ που έπαιρνε και να πάει να ζήσει στο ΒΑΡΙΚΌ ΣΕ ΈΝΑ ΠΑΡΆΠΗΓΜΑ .. θΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΉΣΟΥΜΕ ΕΊΜΑΣΤΕ ΝΈΟΙ... και δεν θα πληρώσουμε εμεις τις χαζομάρες όλων αυτών των γέρων

ΓΕΡΟΣ είπε...

Νέε 4.04 κανείς δεν θα σου δώσει αυτά που κατάκτησαν για πολλά χρονια οι "γεροι" (που εσυ λες). Πρέπει να τα πάρεις. Με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ γνώσεις (ΟΧΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ) και πάρα πολύ δουλειά. Μπορείς? ε τότε πάρτα, δεν μπορείς στα χωράφια του πατέρα σου.