Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημήτρη-Παναγιώτη Μπατσούλη

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, δημότες του νέου δήμου Θηβαίων,

Nιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά για την στήριξη σας. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του πρώτου γύρου μου δίνει κουράγιο να προσπαθήσω περισσότερο για ένα καλύτερο δήμο, για όλους μας. Ως υποψήφιος για πρώτη φορά στην ζωή μου, λαμβάνω το μήνυμα οτι θα πρέπει να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Δεσμεύομαι να τιμήσω την ψήφο σας, θα σας ήθελα και πάλι κοντά μου, ως δημοτικός σύμβουλος του νέου δήμου Θηβαίων, έτσι ώστε απο κοινού να εντοπίσουμε και να λύσουμε τα προβλήματα του τόπου μας.
Παράλληλα θα ήθελα να καλέσω όλους όσους μας ψήφισαν ή όχι στο Α' γύρο, να στηρίξουν τον συνδυασμό Σύγχρονος Δήμος του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Σβίγγου, προκειμένου να υλοποιήσουμε όλα όσα προαναγγείλαμε και δεσμευτήκαμε προεκλογικά,

με εκτίμηση,
Δημήτρης – Παναγιώτης Μπατσούλης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΓΙΩΝ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

Τάκης Μάρκου είπε...

Δημήτρη, συγχαρητήρια για την εκλογή σου.
Στους νέους ανθρώπους στηρίζουμε τις ελπίδες μας και σας λέμε: Νέοι προχωρήστε. Ήμασταν και είμαστε δίπλα σας για να σας στηρίζουμε και να σας συμβουλεύουμε. Να ακούτε τη γνώμη αυτών που έχουν την πείρα της ζωής και από έπαρση ή νεανική αλαζονεία να μην κάνετε ότι τα ξέρετε όλα. Ο Σωκράτης, παρ' όλη τη σοφία του, έλεγε πως δε ξέρει τίποτα και γερνάει διδασκόμενος συνέχεια.
Θέλουμε από εσάς να είσαστε αγνοί, ηθικοί και κοντά στον πολλαπλά δοκιμαζόμενο πολίτη. Καλή συνέχεια…

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΚΗ Κ ΑΝΤΩΝΗ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ.
ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ.