Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Ο εγκλωβισμός μας μέσα στα “Τείχη”…

[[ δαμ-ων ]]

Καθώς περνάει ο χρόνος και διαλύεται η αχλής των πολιτικών ψευδών, ξεκαθαρίζει ότι ο πολιτικός κόσμος μας χρησιμοποίησε σαν πιόνια σε ένα ανίερο παγκόσμιο πολιτικό παιγνίδι. Η Ελλάδα έγινε η σκακιέρα και οι πολίτες της τα πιόνια για να μπορέσουν οι στριμωγμένες μετά την κρίση του 2008 διεθνείς τράπεζες να πάρουν τα πάνω τους και το αμερικάνικο δολάριο να αποκτήσει την πρότερη ισχύ του. Το ευρώ είχε αρχίσει να το εκτοπίζει από το διεθνές εμπόριο. Η οικονομική ελίτ με έδρα τη νέα Βαβυλώνα της ηθικής διαφθοράς, τις ΗΠΑ, εκπόνησαν ένα σχέδιο, χρησιμοποιώντας ως πειραματόζωο την πατρίδα μας. Ένα μικρό και ασήμαντο κράτος ήμασταν γι’ αυτούς, ένα “αναλώσιμο είδος”. Όλοι ήξεραν, όλοι διέβλεπαν πως οδηγούμασταν στην κόλαση. Αλλά το συμφέρον τους έκλεινε το στόμα να μας προειδοποιήσουν. Τους κάλυπτε κάθε ηθική υπόσταση. Τους έδινε το προνόμιο να ασελγήσουν πάνω στο σώμα της Ελλάδας. Τα ανθρωπόμορφα τέρατα στερούνται ανθρωπιάς και αισθημάτων. Το ένστικτο του κέρδους εξάλειψε κάθε ανθρώπινη ευαισθησία και την αντικατέστησε με τα ζωώδη ένστικτα της ύαινας.
Οι Έλληνες χρησιμοποιήθηκαν ως ποντικοί στα οικονομικά εργαστήρια. Τα αποτελέσματα του πειράματος μπορεί να αποβούν σωτήρια για την διάσωση του ΔΝΤ, για της εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, για το ξερίζωμα της ανθρώπινης συνείδησης και την μετατροπή των πειραματόζωων με πειθήνια πλάσματα εφοδιασμένα με την κάρτα του πολίτη. Θα ξεκινήσουμε το οδοιπορικό της σκέψης μας με ένα ποίημα του Κώστα Καβάφη, με τίτλο “Τα Τείχη”: « Χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ
μεγάλα κ’ υψηλά τριγύρω μου έκτισαν τείχη.
Και κάθομαι και απελπίζομαι τώρα εδώ.
Άλλο δεν σκέπτομαι: τον νουν μου τρώγει αυτή η τύχη•
διότι πράγματα πολλά έξω να κάμω είχον.
A όταν έκτιζαν τα τείχη πώς να μην προσέξω.
Aλλά δεν άκουσα ποτέ κρότον κτιστών ή ήχον.
Aνεπαισθήτως μ’ έκλεισαν από τον κόσμον έξω.»
Οι πολιτικοί μας χωρίς περίσκεψη, χωρίς λύπη για την καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας και τη βύθιση του λαού μας στην ανέχεια και την υποδούλωσή του στους παγκόσμιους κατακτητές των δανείων, χωρίς αιδώ που παραχώρησαν κυριαρχικά δικαιώματα σε άλλους και παρέδωσαν σε ξένα κέντρα τη διακυβέρνηση της χώρας, μεγάλα και ψηλά έκτισαν τείχη εγκλωβίζοντας την πατρίδα μας σε κάτεργα δεκαετιών ευτελισμού, ανυποληψίας και οπισθοδρόμησης. Μέσα σ’ αυτά τα τείχη της διεθνούς απομόνωσης πραγματοποιείται το πείραμα, που αν πετύχει, θα εφαρμοστεί και σε άλλες χώρες. Ήδη ήρθε η σειρά της Ιρλανδίας και θα έρθει της Πορτογαλίας.

Η συνέχεια >> VAGIAblog

Δεν υπάρχουν σχόλια: