Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Απάντηση του Λυκειάρχη Βαγίων σε ανάρτηση

Απαντώντας σε σχόλιο σας με τιτλο "τι συνέβη στο Λύκειο Βαγίων" σας ενημερώνουμε τα εξής. Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα περί ηλεκτρονικής αντιγραφής. Πράγματι κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες και αυτό μας οδήγησε σε μεγαλύτερη επαγρύπνηση.
Κανείς όμως δεν συνελήφθη ενω οι επιτηρητές του σχολείου μας ήταν ιδιαίτερα σχολαστικοί και ικανότατοι. Θεωρήσαμε υποχρέωση μας να ενημερώσουμε και εσάς και τους αναγνώστες σας για ότι συνέβη και να τονίσουμε οτι δημιουργήθηκε θόρυβος χωρίς όμως ουσιαστικό περιεχόμενο.
Παράλληλα θέλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι κανένας υποψήφιος δεν "μεταφέρεται" αλλά ο νόμος του παρέχει το δικαίωμα να υποβάλει την αίτηση του σε όποιο σχολείο θέλει.

ΤΣΙΑΜΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΑΓΙΩΝ
ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΚΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

3 σχόλια:

Γονέας είπε...

Κύριε Λυκειάρχη
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να φαίνεται τίμια, αλλά και να είναι. Το ερώτημα που πλανάται στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα των Βαγίων είναι γιατί δεν ήρθαν στο λύκειο, όπου είστε διευθυντής, ο Πέπας, ο Γκίκας, Ο Χατζηπετρής, αλλά ο Χαλβατζής και η Κουτσοδήμου. Τυχαίο; Δε νομίζω. Την απάντηση, που σίγουρα δε θα δώσετε εσείς, θα τη δώσει το 11888;
Επειδή εμείς οι Βαγαίοι είμαστε κουτοπόνηροι και ρουφιάνοι και η φαντασία μας οργιάζει έπρεπε να αποφύγετε αυτή τη νομότυπη "μεταφορά" όπως ο διάολος το λιβάνι. Η θρασύς ομορφονιά δημοτική σύμβουλος ήταν προκλητική, απ' ότι μου είπε η κόρη μου.
Πολλά, μη τυχαία, γεγονότα, μας έχουν πείσει για τη σκοπιμότητα της "μετακίνησης" της απόφοιτης ΙΕΚ.
Φανταστείτε να έδινε το παιδί σας εξετάσεις και με δόλο να του έκλεβαν τη θέση.
Οι επιτηρητές, πράγματι, έκαναν άψογα το καθήκον τους. Η επιτροπή το έκανε; Δημιούργησε συνθήκες αδιάβλητες; Στη συνείδησή μας ΟΧΙ.
Η απάντησή σας δεν μας έπεισε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΑΜΑΛΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ... ΓΕΛΑΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΑΣ.
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΓΑΛΑΜΕ .ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΛΒΑΤΖΗ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

BAΓΑΙΟΣ είπε...

ΡΕ ΤΣΑΜΑΛΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ .....
ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ. ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ. ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΓΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΤ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.