Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων

Σας κοινοποιούμε την υπ’ αριθ. πρωτ. 16561/17-6-2011 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων, η θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Παλαιό Δημαρχείο-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) την 22 του μηνός ΙΟΥΝΙΟΥ 2011, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 20:00 σε τακτική συνεδρίαση για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης, για ενημέρωσή σας:

1. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση της χρήσης στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση ΔΗ.Κ.Ε.Θ. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 259 παρ. 6 του Ν.3463/06 ΚΔΚ, των παρακάτω Δημοτικών κτιρίων για τη στέγαση των αντίστοιχων μονάδων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» : α) αίθουσας στο κτίριο της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών στο Καπαρέλλι, β) αίθουσας στο κτίριο του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος της Δημοτικής Ενότητας Βαγίων και γ) αίθουσας στο κτίριο του Δημοτικού καταστήματος της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης στη Δομβραίνα.

7. Υποβολή πρότασης συγχρηματοδότησης του έργου με τίτλο : «Υδροδότηση ΔΕ Βαγίων Δήμου Θηβαίων από τη γεώτρηση Αγ. Σωτήρας», στη πρόσκληση 2.10 στο πλαίσιο του ΕΠ «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Άξονα Προτεραιότητας 2 : «Προστασία και Διαχείριση Υδατικών Πόρων» και Κωδικό Θεματικής Προτεραιότητας 45: «Διαχείριση και διανομή νερού (πόσιμο νερό)».

Ολα τα θέματα >>> VAGIABlog

Δεν υπάρχουν σχόλια: