Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Οι “Λύκοι” βρίσκονται ήδη μέσα στη “στάνη” της φτωχής μας Πολιτείας…

[[ δαμ-ων ]

«Συνωμοσίες, πραξικοπήματα και νομίσματα»: είναι ο τίτλος ενός άρθρου στους New York Times, όπου ξεκάθαρα τονίζεται: «Στην Ελλάδα και την Ιταλία έγινε … πραξικόπημα, με σκοπό την προστασία του …ευρώ.»
Η Ευρώπη των λαών θυσιάστηκε στο βωμό της κερδοσκοπίας! Πάνω από τους ανθρώπους οι αγορές και τα κέρδη των τραπεζών! Κυνικά το δήλωσε η ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ Νίκη Τζαβέλα: «Τουλάχιστον η Ελλάδα αν καεί, να καεί για να υπάρξει μία συνοχή, και μία πραγματικά ενωμένη Ευρώπη»! Φυσικά δεν εννοούσε την Ευρώπη των λαών, αλλά την Ευρώπη των κερδοσκόπων και των οικονομικών δολοφόνων!
Το πραξικόπημα το ενορχήστρωσε η λεγόμενη “Ομάδα της Φρανκφούρτης”. Το πραξικόπημα διαπράχθηκε (σαν έγκλημα) μπροστά στα μάτια μας, το πρόβαλλαν όλα τα κανάλια και το υποστήριξαν τα ακριβοπληρωμένα γλοιώδη παπαγαλάκια, χωρίς να κουνηθεί κανείς από τους πολίτες…
Οι κάτοικοι της Ιταλίας και της Ελλάδας είδαν τις δημοκρατικά- στην Ελλάδα μέσα από πολλά ψέματα- εκλεγμένες κυβερνήσεις τους να ανατρέπονται υπό την πίεση των αγορών, των γραφειοκρατών της Ε. Ε. και των ηγετών του γαλλογερμανικού άξονα, των Μερκελοσαρκοζί. Μα κι αυτοί πιόνια είναι στην σκακιέρα των αφανών παικτών… Η Δημοκρατία μπορεί να είναι ωραία θεωρητικά, αλλά σε περίοδο κρίσης είναι οι διορισμένοι τεχνοκράτες, που κατ’ εντολή των μεγάλων και πολλάκις αόρατων αφεντικών, εκείνοι που καθορίζουν τις κινήσεις στην οικονομοπολιτική σκακιέρα . Η εθνική κυριαρχία είναι επίσης μια όμορφη ιδέα, αλλά η επιβίωση του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος και τα κέρδη των πολυεθνικών προηγούνται έχουν πρωταρχικότερη σημασία από τη ζωή των απλών πολιτών . Η εθνική κυριαρχία μπορεί να θυσιαστεί στο βωμό του κέρδους και της σταθερότητας των αγορών. Η σταθερότητα δεν έχει σημασία αν επιτευχθεί σε βάρος της δημοκρατίας. Η δημοκρατία είναι μια ωραία λέξη, που την διατύπωσαν κατά την αρχαιότητα στην αθηναϊκή πολιτεία και χρησιμοποιείται σήμερα σαν όριο της ουτοπίας, αλλά είναι καλή μόνο για να κοσμεί τα λεξικά. Η πραγματική εξουσία, σε ό,τι αφορά τη λήψη των αποφάσεων, έχει ήδη περάσει σε έναν κλειστό κύκλο εξουσίας, που συγκροτείται από τη γερμανίδα Μέρκελ, το γάλλο Σαρκοζί και μια χούφτα τραπεζίτες και ευρωκράτες, οι οποίοι διαχειρίζονται από τον Οκτώβριο την ευρωπαϊκή κρίση.
Ο Αντρέας Παπανδρέου είχε πει για τους χωρίς συναίσθημα και ανθρωπιά διαμορφωτές των αριθμών: «Ο τεχνοκράτης δεν έχει συνείδηση, δεν έχει τοποθέτηση μέσα στην κοινωνική δομή. Είναι πληρωμένο χέρι. Είναι όπως πληρώνεις κάποιον για να κάνει μια δολοφονία, πληρώνεις τον τεχνοκράτη να... σου βγάλει τη δουλειά. Λοιπόν “τεχνοκράτης” δεν είναι ουδέτερη λέξη.» Μια κυβέρνηση, αποτελούμενη από τεχνοκράτες, με έναν διορισμένο- υπάλληλο τεχνοκράτη πρωθυπουργό, πώς μπορεί να λάβει μέτρα υπέρ του ελληνικού λαού; Οι πληρωμένοι δολοφόνοι είναι του λαού μας. Οι αιματοβαμμένοι λύκοι από το αίμα των αθώων προβάτων.

Η συνέχεια >>> VAGIAblog

Δεν υπάρχουν σχόλια: