Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Το μπουρδούκλωμα Δικαστικής και Εκτελεστικής εξουσίας ή «Πεταλωτή πες αλεύρι ο Άκης σε γυρεύει»

Όχι κύριε Πεταλωτή δεν υπονοώ ότι θα ακολουθήσετε την πορεία του κ.Τζοχατζόπουλου εις την στενήν. Απλώς περιέπεσε εις την αντίληψην μου μέρος του ημερολογίου του κ. Άκη, Και για μαντέψτε σας γράφει και εσάς μέσα. Τιμή σας. Όχι για μίζες, εσείς είστε πρωταθλητής αλλού.Ποιος να το περίμενε κ. Πεταλωτή να σας αναφέρει στο περίφημο ημερολόγιο ο συναγωνιστής σας και ουσιαστικά να σας καρφώνει.
Φαντάζομαι ξέρετε τι εννοώ. Φυσικά δεν έγινε θέμα στις ειδήσεις γιατί τώρα δεν πουλάει, ούτε η δικαιοσύνη θα ασχοληθεί μαζί του.
Λέει κ. Πεταλωτή ότι εσείς ως υφυπουργός Δικαιοσύνης πιέσατε την ανακρίτρια κα. Καλού να προφυλακίσει τον γέροντα Εφραίμ (σάμπως και δεν το ξέραμε δηλαδή). Ναι αλλά τώρα υπάρχει και γραπτή μαρτυρία. Από την άλλη η κυρία Καλού ως ανεξάρτητη(;) ανακρίτρια υπάκουσε σε εσάς.
Δηλαδή τι έγινε; Η εκτελεστική εξουσία επενέβη στην δικαστική και υποχρέωσε αυτήν να εκδώσει απόφαση. Εγώ γνωρίζω ότι η δικαστική εξουσία είναι και πρέπει να είναι ανεξάρτητη, ότι κανείς δεν πρέπει να παρεμβαίνει στο έργο της και μπλα μπλα μπλα….Επίσης γνωρίζω ότι η Εκτελεστική δεν δικάζει και δεν επεμβαίνει στην Δικαστική.

Η συνέχεια >> pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: