Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Δεν υπάρχουν ασήμαντοι άνθρωποι…

[[ δαμ- ων ]]

Μερικές φορές, φαίνεται, ο εγωισμός μιας μερίδας ανθρώπων ξεπερνάει τα γήινα δεδομένα, γιατί θέλουν να παίξουν το ρόλο του Θεού. Θαρρούν ότι μπορούν να γίνουν θεοί στη θέση του Θεού. Η τυφλότητα του εγωισμού τους δεν τους επιτρέπει να αντιληφθούν πως ο Δημιουργός έχει θέσει αξεπέραστους νόμους, τους οποίους η μικρότητα του ανθρώπου, όποια πρόσκαιρη εξουσία κι αν έχει αποκτήσει, δεν μπορεί να υποκαταστήσει με ανθρώπινες εγωκεντρικές επινοήσεις. Γιατί στο Θείο Σχέδιο, η θεία μέριμνα κι Αγάπη, με άπειρη σοφία, έχει προβλέψει όλα να έχουν μια θέση, όσο ευτελή κι αν φαίνονται στα κοντόθωρα, με εγωιστικές παρωπίδες, μάτια μας.
Έτσι η Νέα Τάξη, αποτελούμενη κυρίως από εβραϊκής καταγωγής άτομα, εφαρμόζει όσα την προτρέπει ο φοβερός Γιαχβέ, που παρουσιάζει το “ιερό” τους βιβλίο, το οποίο πάντοτε προσαρμόζουν στα μέτρα τους. Το «και απολείτε πάντας τους κατοικούντας την γην και κατοικήσετε εν αυτή» (Αριθμοί, ΛΓ΄, 53), που φέρεται να είπε ο Γιαχβέ στον Μωυσή, το εφαρμόζουν και σήμερα, ενώ επιδιώκουν να αποτελούν το φόβητρο των λαών κατά το: «και όψονταί σε πάντα τα έθνη της γης, ότι το όνομα Κυρίου επικέκληταί σοι, και φοβηθήσονταί σε» (Δευτερονόμιον, ΚΗ΄, 10) για να επιβληθούν σε όλη την οικουμένη. Το ραβινικό βιβλίο “Ταλμούδ” έχει υπερτονίσει αυτή την επεκτατική τακτική, προτρέποντας: «Όλα τα υπάρχοντα των άλλων εθνών ανήκουν στο Εβραϊκόν Έθνος, το οποίο επομένως δικαιούται να τα αρπάξει, χωρίς οποιουσδήποτε δισταγμούς. Ένας ορθόδοξος Εβραίος δεν είναι υποχρεωμένος να τηρεί τις ηθικές αρχές, ως προς τους ανθρώπους των άλλων φυλών. Αυτός μπορεί να ενεργήσει αντίθετα προς τις αρχές της ηθικής, εφόσον αυτό ωφελεί αυτόν και τους Εβραίους γενικά» (Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348). Υπερτονίζουν την ανωτερότητα του Εβραϊκού έθνους, ενώ παράλληλα υποβαθμίζουν τη θέση των άλλων εθνών: «Οι Εβραίοι είναι ανθρώπινα όντα, αλλά τα έθνη του κόσμου δεν είναι ανθρώπινα όντα, αλλά κτήνη» (Baba Mccia 114, 6)
Ανατριχιάσαμε με όσα πληροφορηθήκαμε πριν λίγες μέρες να είπε η αμερικανίδα υπουργός εξωτερικών Χίλαρυ Κλίντον κατά την 15η επέτειο της Διεθνούς Διάσκεψης για τον Πληθυσμό και την Ανάπτυξη, όπου ανακοίνωσε την έναρξη ενός νέου προγράμματος, που σύμφωνα με την Κλίντον θα γίνει πλέον το επίκεντρο της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής. Το νέο αυτό πρόγραμμα είναι γνωστό ως η “Παγκόσμια Πρωτοβουλία για την Υγεία”, και χρηματοδοτείται σε μια εποχή που η κυβέρνηση των ΗΠΑ πνίγεται στο χρέος. H Κλίντον εξάγγειλε πως 63 δισεκατομμύρια δολάρια θα δαπανηθούν από τις ΗΠΑ για την πρόληψη της εγκυμοσύνης και για τη βελτίωση του “οικογενειακού προγραμματισμού” με υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο για τα επόμενα έξι χρόνια.
Με άλλα λόγια, το νέο επίκεντρο της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ θα είναι σχετικά με την ευγονική και τον έλεγχο του πληθυσμού. Εξωτερικά, καλά ακούγεται. Υγιέστερος πληθυσμός! Ουσιαστικά, όμως, πρόκειται για έλεγχο του πληθυσμού και ουσιαστικά τη μείωσή του. Έτσι, όσα γίνονται στην πατρίδα μας με τη φορολόγηση των παιδιών, την κατάργηση των ειδικών προνομίων στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες- ακόμη και την αποτροπή απόκτησης έστω κι ενός παιδιού από τα νέα ζευγάρια με τους νέους όρους εργασίας και ζωής- είναι στα πλαίσια της άμεσης μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού.

H συνέχεια >> VAGIAblog

Δεν υπάρχουν σχόλια: