Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Η λίστα Λαγκάρντ κλονίζει Κυβέρνηση και αντιπολίτευση

Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» υποστηρίζει ότι η επίσημη λίστα Λαγκάρντ περιλαμβάνει 200 ακόμα ονόματα που «καίνε» εκπροσώπους του πολιτικού συστήματος. Γράφει ότι στη λίστα περιλαμβάνονται και μέλη των οικογενειών τους και ότι τα νεότερα στοιχεία είναι ήδη ανεπίσημα στα «χέρια» του Μεγάρου Μαξίμου. Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι την πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου έγινε μυστική συνάντηση στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Βουλή μεταξύ Σαμαρά - Βενιζέλου και Σταμάτη.
Τα «Παραπολιτικά» αναφέρουν ότι στη λίστα αναφέρονται ονόματα όπως ενός αρχηγού κόμματος της αντιπολίτευσης, ενός στελέχους κόμματος της αντιπολίτευσης και ενός πρώην αρχηγού κόμματος. Γράφει ότι ενημερώθηκε αμέσως ο Γ. Παπανδρέου για το περιεχόμενο των στοιχείων που βρίσκονται στα χέρια της Κυβέρνησης.
Η εφημερίδα «Αξία» γράφει ότι στην αυθεντική λίστα Λαγκάρντ αναφέρεται και το όνομα τραπεζίτη και μελών της οικογενείας του ενώ δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, όπως γράφουν τα «Παραπολοτικά», αν θα ενημερωθεί η Βουλή, τα κόμματα, οι οικονομικοί εισαγγελείς και πως θα διασφαλιστεί το αδιάβλητο της έρευνας από τις Αρχές.
Αν είναι αλήθεια όλα αυτά, τότε εξηγείται γιατί Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος είχαν αποκρύψει τη λίστα, εξαφάνισαν την πρωτότυπη και εν τέλει παρέδωσαν αντίγραφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: