Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Έσπειραν τον τρόμο στον Ορχομενό

Σοκαρισμένη έμεινε η κοινωνία του Ορχομενού μετά τη μαφιόζικη επίθεση που δέχτηκε από δεκαμελή ομάδα που απαρτιζόταν από υπαλλήλους της εταιρείας φύλαξης «MEΓΑΣ SECURITY-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ».
Η ιστορία ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 4 Απριλίου, όταν δύο νεαροί, κάτοικοι του χωριού Κάστρο Ορχομενού, πληροφορήθηκαν για μια διάρρηξη που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε εξέλιξη σε σπίτι συχωριανού τους.
Οι νεαροί ενημέρωσαν αμέσως τηλεφωνικά τον υπεύθυνο φύλαξης ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης που ήταν σε βάρδια για τα σπίτια του Κάστρου, καθώς πολλοί κάτοικοι του χωριού, είχαν αναθέσει την ασφάλειά τους στη συγκεκριμένη εταιρεία Security, ιδιοκτησίας Αλέξανδρου Λεμπέση.
Κατά την τηλεφωνική όμως αυτή επικοινωνία ξεκίνησε μια έντονη λογομαχία με αφετηρία τις διαμαρτυρίες του ενός νεαρού προς τον υπάλληλο βάρδιας αλλά και κάποιες «απορίες» που ο ίδιος εξέφρασε περί της «συχνότητας» των περιστατικών, οι οποίες από την άλλη μεριά εκλήφθησαν ως υποννοούμενα για ενδεχόμενη σύνδεση των δραστών με την ίδια την εταιρεία φύλαξης.


Η συνέχεια >>> zougla.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: