Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

To Ισλάμ θα καταπιεί την Ελλάδα, όπως μια φάλαινα μερικές εκατοντάδες ψαράκια σε λίγα δευτερόλεπτα

Ο αντιρατσιστικός νόμος θα είναι σε λίγο καιρό γεγονός και μαζί με αυτόν ο καθένας θα μπορεί να κατηγορήσει τον οποιοδήποτε για το παραμικρό. Η άποψη, όποια κι αν είναι αυτή, ποινικοποιείται.

του Στρατή Μαζίδη..
Όμως όσο και αν κάποιοι εθελοτυφλούν, αυτό που έρχεται δεν αλλάζει. Το ισλάμ θα μας καταπιεί και θα μας επιστρέψει στα χρόνια της τουρκοκρατίας. Όχι μόνο εμάς, όλη την Ευρώπη.
Στα Γαλλία η συζήτηση αυτή έχει ανοίξει για τα καλά καθώς το μουσουλμανικό στοιχείο αυξάνεται δυναμικά. Στο Βέλγιο ο κόσμος ανησυχεί.
Οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι, αυτοί που απολαμβάνουν τις χαρές του δημοκρατικού πολιτεύματος, αυτού που τους επέτρεψε να εγκατασταθούν στις ευρωπαϊκές χώρες, να επιβιώσουν και να αποκτήσουν δικαιώματα, δηλώνουν ότι σαφέστατα εφόσον πάρουν τον έλεγχο θα επιβάλλουν τη Σαρία. Τέλος.
Πώς θα πάρουν τον έλεγχο; Όχι με χατζάρια και κουμπούρια όπως πριν 550 χρόνια. Με υπομονή και αναμονή. Αυτοί αυξάνονται και εμείς γερνάμε. Μοιραία σε λίγα χρόνια θα πάρουν τον έλεγχο.
Ποιος θα φανταζόταν πριν 15 χρόνια στην Ελλάδα να γεμίζει η Ομόνοια με πακιστανούς κι έναν ηγέτη τους να απειλεί με τζιχάντ;
Ποιος θα περίμενε περπατώντας στον Πειραιά να πέσει πάνω σε ανθρώπους που αυτομαστιγώνονται;

Δεν υπάρχουν σχόλια: