Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Να μη διανοηθεί ο πρωθυπουργός να πάρει νέα μέτρα ή να διορίσει επίτροπο και διοικητή ΤτΕ

Την προσφυγή στις κάλπες το συντομότερο δυνατόν, με συντεταγμένο και ομαλό τρόπο, πρότεινε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη διάρκεια της 45λεπτης συνάντησης που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Η κυβέρνηση βρίσκεται σε δυσαρμονία με τη λαϊκή βούληση. Να μη διανοηθεί ο πρωθυπουργός να πάρει νέα μέτρα ή να διορίσει επίτροπο και διοικητή ΤτΕ.
Ταυτόχρονα, ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε αυστηρό μήνυμα προς τον πρωθυπουργό -"να μη διανοηθεί", ήταν η χαρακτηριστική επωδός του- να μην προχωρήσει στον νέο γύρο μέτρων και την εκποίηση δημόσιων αγαθών. Επίσης, να μην προχωρήσει στον διορισμό του νέου επιτρόπου και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος χωρίς τη συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ, καθώς ήδη στελέχη της πλειοψηφίας και φιλικά μέσα ενημέρωσης διατυπώνουν την ελπίδα τους για παράταση της κυβερνητικής θητείας και πέραν της προεδρικής εκλογής, ο Αλ. Τσίπρας διεμήνυσε ότι η παρούσα Βουλή -λόγω της δυσαρμονίας με τη λαϊκή βούληση- δεν νομιμοποιείται να εκλέξει τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: