Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Iδού γιατί έκλεισαν την Βουλή ...

Iδού γιατί έκλεισαν την Βουλή: Για να γλιτώσουν τις ποινικές ευθύνες από την τεράστια απάτη του PSI που αποκαλύπτει βιβλίο της ΤτΕ

Η τεράστια απάτη του PSI αποκαλύπτεται στο βιβλίο της Τράπεζας της Ελλάδος «Το χρονικό της μεγάλης κρίσης 2008-2013» (πέρα από τα τρομοφοβικά περί της μεταφοράς με C-130 ευρώ για να αποφευχθεί η δήθεν "πτώχευση" της χώρας) είναι το ελάχιστο όφελος από τα δύο «hair cut» του ελληνικού χρέους που πραγματοποιήθηκαν το 2012, τα οποία πρακτικά πτώχευσαν την χώρα!
Και δίνει και εξηγήσεις για ποιο λόγο βιάστηκαν να κλείσουν την Βουλή και να παραγραφούν οι εγληματικές πράξεις και τα λοιπά αδικήματα των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου.
Γνώριζαν ότι αυτά θα ερχονταν τω΄ρα στην δημοσιότητα αναγκαστικά με την αντικατάσταση του προέδρου της Τράπρζας της Ελλάδας!
Ας δούμε κατ'αρχήν τιαναφέρει το βιβλίο για το μηδενικό, πρακτικά κέρδος που είχαμε από το PSI (από το οποίο όσοι το χειρίστηκαν πρέπει να έχουν γίνει δισελατομμυριούχοι).
Όπως αναφέρεται στο βιβίλιο η συνολική μείωση του χρέους κατά 137,9 δισ. ευρώ που επιτεύχθηκε με το PSI του Φεβρουαρίου του 2012 και την επαναγορά ομολόγων το Δεκέμβριο του ίδιου έτους, το καθαρό όφελος ήταν μόλις 51,2 δισ. ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: