Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

«οι Έλληνες πολιτικοί ξεπουλούν συνειδητά τη Θράκη»

«Κεραυνούς» κατά της κυβέρνησης, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, για το ζήτημα της Θράκης εξαπολύει ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος μέσα από μία άρθρο-φωτιά στην οποία το γενικό συμπέρασμα είναι πώς, «οι Έλληνες πολιτικοί ξεπουλούν συνειδητά τη Θράκη» και «αφήνουν τον Τούρκο πρόξενο να λύνει και να δένει».
«Οι Έλληνες βουλευτές της περιοχές ανταλλάσσουν εκλογή τους με την εκχώρηση δικαιωμάτων και τη παράδοση όλου του μουσουλμανικού πληθυσμού στον Τούρκο Πρόξενο», επισημαίνει ο Μητροπολίτης προσθέτοντας πώς «προτάσσουν το κομματικό τους συμφέρον από αυτό της Ελλάδας».
Κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να αποσύρει τη Σαμπιχά από τις πρόσφατες εκλογές, χαρακτηρίζοντας την ως «έγκλημα» και σημειώνει πώς «αυτό με κάνει να πιστεύω πώς όλοι είναι ίδιοι». Προφανώς και εννοεί τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
«Παίζουν τα παιχνίδια της Τουρκίας που θέλει να εκτουρκίσει τους Ρομά και του Πομάκους, οι οποίοι είναι μουσουλμάνοι, αλλά όχι Τούρκοι», εκρήγνυται στο άρθρο του.
Και καταλήγει ο Μητροπολίτης βάζοντας στο στόχαστρο του, διαχρονικά τους βουλευτές της Δυτικής Θράκης και τους τοπικούς άρχοντες: «Δυστυχώς συντελείται μία εθνική προδοσία. Οι Έλληνες πολιτικοί στέλνουν τη μουσουλμανική μειονότητα στην αγκαλιά της Τουρκίας».

το άρθρο >>> defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: