Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ "ΠΡΟΘΥΜΑ" ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ

Στην Ελλάδα συνηθίζουμε συχνά-πυκνά να καταφερόμαστε κατά της ανυποληψίας του Τύπου έντυπου και ηλεκτρονικού και βέβαια όχι άδικα (ευτυχώς το διαδίκτυο λόγω του πλουραλισμού της ενημέρωσης δεν ενοχοποιείται στον ίδιο βαθμό) αλλά ο ξένος Τύπος, ευρωπαϊκός και αμερικανικός, πραγματικά σε ότι αφορά την κάλυψη της κρίσης μεταξύ της Ελλάδος και των δανειστών έχει σπάσει κάθε ρεκόρ γελοιότητας και καταφανώς αργυρώνητης "δημοσιογραφίας".
Και βέβαια εκμεταλλεύονται την επαρχιώτικη αντίληψη του Ελληνα πολίτη ο οποίος λέει "Πω-πω, το έγραψε η τάδε γερμανική εφημερίδα" ή "Είδες τι γράφει η γαλλική τάδε εφημερίδα;".
Στην πράξη, από τα ίδια "μαύρα" ταμεία των Βρυξελλών ή περί των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτουν που σιτίζονται οι εγχώριοι δημοσιογράφοι (ολόκληρη εταιρεία "δημοσίων σχέσεων" της Αθήνας είχε αναλάβει να "καλύψει" την παρουσία του ΔΝΤ στην Ελλάδα), από τα ίδια ακριβώς στίζονται και οι αλλοδαποί!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 50 ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.