Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

Αεροπορικές επιδείξεις στην Τανάγρα



Απο τα NEAonline, Εύη Ελευθεριάδου

ΜΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ επιδείξεις (Αir show) στην Τανάγρα κορυφώνονται την Κυριακή οι τριήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνει από σήμερα και σε δύο κύκλους η Πολεμική Αεροπορία προς τιμήν του προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Ο δεύτερος κύκλος θα γίνει από 8-11 Νοεμβρίου.

Το αεροδρόμιο της Τανάγρας είναι ανοιχτό από σήμερα Παρασκευή για το κοινό, το οποίο μπορεί να δει σε στατική έκθεση όλα τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα της Π.Α. και των άλλων Κλάδων και Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και μαχητικά Πολεμικών Αεροποριών από 15 χώρες: Γιουροφάιτερ, Γκρίπεν, Μιράζ 2000 D, F-16, Τορνέιντο, Α-10, Αλφατζέτ, Χοκ, ΜΒ 339 Αeromacchi, Φάλκον κ.ά.

Η στατική έκθεση είναι ανοιχτή Παρασκευή και Σάββατο (08.00-17.00), ενώ η πτητική επίδειξη θα γίνει την Κυριακή (10.00-17.00). Το Αir show περιλαμβάνει αερομαχίες (αναχαιτίσεις), χαμηλές διελεύσεις, προβολές από ελικόπτερα, συνδυασμένες αποστολές, πτήσεις σχηματισμών, έρευνα και διάσωση με κομάντος, αεροδιακομιδές, αεροπυροσβέσεις κ.λπ. Για το κοινό έχουν προβλεφθεί θέσεις πάρκινγκ. Όσοι πάνε στην Τανάγρα από την Αθήνα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη 2η έξοδο (προς Σχηματάρι- 60ό χιλιόμετρο).

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι τέλεια εκδήλωση

Ανώνυμος είπε...

Ανατρήσεις με άρθρα από εφημερίδες θα βλέπουμε;
Που είναι οι παλιές καλές μέρες, με τις κόντρες της για το νερό και το περιβάλλον, για το εργοστάσιο, τα συλλαλητήρια, με τις διαφωνίες και τις συμφωνίες των πολιτών και τις ανταλλαγές των απόψεών μας; Τα ξεχάσαμε όλα αυτά ή λυθήκανε μαζί με το τέλος του καλοκαιριού και όλα τα προβλήματα;
Τότε ας συνεχίσουμε να ζούμε κοιτώντας προς τον ουρανό να δούμε τα αεροπλάνα να πετάνε και να κάνουμε όνειρα να πετάγαμε και εμείς μαζί.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΙΚΗΛΟΜΟΡΦΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

φανταστικό θέαμα