Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

Ελλήνες χάκερς εισχώρησαν στους υπολογιστές του CERN - Επιταχυντή Αδρονίων (LHC)



Από την Telegraph.co.uk

Ομάδα Ελλήνων χάκερς εισχώρησε στους υπολογιστές του CERN-Επιταχυντή Αδρονίων (LHC), στίς 10/09/08.



[Γιά να δείτε την απεικόνιση (image) σε μεγέθυνση, κάνετε "κλικ" πάνω στην απεικόνιση (image)]

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΜΩΝ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου 2.55.
Δεν είμαι "ξερόλας"- ποτέ δεν έκανα τον σπουδαίο. Τις λίγες γνώσεις που έχω, θεωρώ πως έχω χρέος να τις μοιραστώ με κάθε φιλομαθή και φιλοπερίεργο. Aν με παρακολουθείς, θα έχεις πληροφορηθεί από τα γραφόμενά μου πως οι γνώσεις μου στους Η/Υ είναι λίγες. Έτσι δεν μπορώ να σε κατατοπίσω για τα κόλπα των χάκερς...

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπόρεσα να καταλάβω την ενέργεια των χάκερς…Πιθανόν να βγάζουν προς τα έξω κάποια ματαιοδοξία. Δικαίωμα τους. Δεν είμαι σε θέση να τους κρίνω…
Οι άνθρωποι που δεν μπορούν να κατανοήσουν τον απώτερο σκοπό κάποιων εγχειρημάτων, είναι καλύτερο να σιωπαίνουν…
Κάποιοι, όπως διαβάζουμε στον ημερήσιο τύπο, κινδυνολογούν. Παραθέτω το παρακάτω απόσπασμα:
Μαύρη Τρύπα καταστροφολογίας άνοιξε το ιστορικό πείραμα στη Γενεύη. Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που η άγνοια και ο φόβος του αγνώστου... καταργούν την κοινή λογική «Κι όταν ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (LHC) λειτουργήσει και οι δέσμες πρωτονίων χτυπήσουν η μια την άλλη σχηματίζοντας Μαύρες Τρύπες θα έρθει το τέλος του κόσμου»!
Αυτή η φράση συνοψίζει το καταστροφολογικό δόγμα μερικών εραστών του σεναρίου «Αποκάλυψης» που κυκλοφόρησε το τελευταίο διάστημα λίγο πριν από τη λειτουργία του LHC στο CERN και το μοτίβο του μοιάζει με όλες τις προβλέψεις περί του τέλους του κόσμου που έχουν διατυπωθεί στην Ιστορία. Η δυσκολία στην κατανόηση της φύσης του πειράματος του CERN από τους μη ειδικούς, παρότι εύλογη εξαιτίας της πολυπλοκότητας του αντικειμένου, δημιούργησε ένα παγκόσμιο αντιεπιστημονικό σούσουρο και ξύπνησε την κοιμώμενη επί πολλά έτη καχυποψία απέναντι στην επιστήμη.
Καχυποψία
Ωθηση σε αυτήν την καχυποψία έδωσαν επίσης και οι πολλές θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν σε βιβλία και ταινίες τα τελευταία χρόνια, οι οποίες, στον βωμό της δημιουργίας ενός εύπεπτου και ενδιαφέροντος μύθου, συνδέουν την οργανωμένη διαδικασία εξερεύνησης της πραγματικότητας με αδελφότητες και θρησκευτικές-παραθρησκευτικές οργανώσεις.
Το αποτέλεσμα είναι η αποσύνδεση της πραγματικής επιστημονικής γνώσης από το κοινωνικό σύνολο και η αναγωγή των επιστημόνων σε μια ελιτίστικη μερίδα του πληθυσμού ανίκανη να επικοινωνήσει με τους μη ειδικούς.
Τα πειράματα στο CERN δεν ήταν η πρώτη περίπτωση όπου το δέος μπροστά στο άγνωστο δημιουργεί την αίσθηση του τέλους. Οπως δείχνουν ιστορικές πηγές οι άνθρωποι ανέκαθεν προσπαθούσαν να καθορίσουν την ακριβή ημερομηνία του τέλους του κόσμου. Ορίστε μερικές από τις ιστορικές αναφορές στις ανά διαστήματα ολικές καταστροφές:
ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ» ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

2.800 π.Χ.: Η παλιότερη καταγεγραμμένη πρόβλεψη για το τέλος του κόσμου εντοπίζεται σε πήλινη πλάκα των Ασσυρίων. Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Η γη μας έχει εκφυλιστεί τελευταία. Υπάρχουν σημάδια ότι ο κόσμος ταχύτατα πλησιάζει στο τέλος του. Η δωροδοκία και η διαφθορά είναι κάτι το σύνηθες».
1ος αιώνας μ.Χ.: Στο Κατά Ματθαίον 16:28 ο Ιησούς προβλέπει ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει ενόσω ζουν οι παρευρισκόμενοι. Συγκεκριμένα λέει: «Αλήθεια σας λέω ότι είναι μερικοί από αυτούς που έχουν σταθεί εδώ οι οποίοι δεν θα γευτούν θάνατο, ωσότου δουν τον Υιό του ανθρώπου να έρχεται μέσα στη βασιλεία του». Ενα άλλο χωρίο που έχει δημιουργήσει και αυτό πολλές θεωρίες για το πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου βρίσκεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη.
Συγκεκριμένα στην Αποκάλυψη 22:12 αναφέρεται ότι «Ιδού έρχομαι γρήγορα, και ο μισθός μου είναι μαζί μου, για να αποδώσω σε καθέναν όπως είναι το έργο του».
2ος αιώνας μ.Χ.: Οι Μοντανιστές ήταν η πρώτη αίρεση που πίστευε ότι η Δευτέρα Παρουσία θα λάμβανε χώρα όσο αυτοί ήταν στη ζωή.
Το αποτέλεσμα αυτού ήταν να κλειστούν σε ένα κτίσμα στην Ανατολία και να περιμένουν την επιστροφή του Χριστού για πολλές εκατοντάδες χρόνια μετά τον θάνατο του ιδρυτή της αίρεσης, του Μοντανού.
1284: Ο Πάπας Ιννοκέντιος ο Γ' υπολόγισε ότι αυτή θα ήταν η χρονιά που η Δευτέρα Παρουσία θα γινόταν πραγματικότητα. Η... ακριβής του πρόβλεψη προήλθε από την πρόσθεση 666 χρόνων από τη χρονιά που ο μουσουλμανισμός έγινε θρησκεία.
1504: Ο ζωγράφος Σάντρο Μποτιτσέλι στον πίνακά του «Μυστική Γέννηση» προσέθεσε μια επιγραφή στα ελληνικά με την οποία χαρακτήριζε τα πρώτα χρόνια του 16ου αιώνα ως την περίοδο της «Δοκιμασίας». Την περίοδο δηλαδή πριν από την Αποκάλυψη.
1666: Τη χρονιά που περιείχε τα τρία 6άρια, τον αριθμό του Κτήνους της Αποκάλυψης, ο φόβος για το τέλος του κόσμου ήταν διάχυτος. Φυσικά τίποτα δεν συνέβη.
1794: Ο Τσαρλς Γουέσλι, ο ιδρυτής του Μεθοδισμού (του ενός κλάδου του Ηνωμένου Μεθοδισμού της θρησκείας του Αμερικανού προέδρου Τζορτζ Μπους) πίστευε ότι το τέλος των πάντων θα ερχόταν αυτό το συγκεκριμένο έτος.
1836: Ο Τζον Γουέσλι, διόρθωσε το λάθος του αδερφού του, Τσαρλς και πίστευε ότι το Κτήνος της Αποκάλυψης θα εμφανιζόταν το 1836.
1874: Αυτή ήταν η πρώτη ημερομηνία που είχαν ορίσει ως ημερομηνία λήξης του κόσμου οι Μάρτυρες του Ιεχωβά.
1881: Αλλη μια ημερομηνία που οι Μάρτυρες του Ιεχωβά περίμεναν το τέλος του κόσμου. Κάποιοι «πυραμιδολόγοι» συνηγορούσαν ότι αυτή είναι η ημερομηνία.
18 Μαΐου 1910: Παρά το γεγονός ότι είχε παρατηρηθεί πολλές φορές το πέρασμα του κομήτη του Χάλεϊ, εκείνη τη συγκεκριμένη χρονιά δημιούργησε πανικό για το τέλος του κόσμου.
1967: Ο παράφρων ιεροκήρυκας Τζιμ Τζόουνς, ο αιδεσιμότατος Σουν Μιουνγκ Μουν και ο Τζορτζ Βαν Τάσελ που επικοινωνούσε με UFO, ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το «Καλοκαίρι του Ερωτα» θα ερχόταν το τέλος όλων μας.
1999: Η χρονιά του Αρμαγεδδώνα, σύμφωνα με τις προφητείες του Νοστράδαμου. Πολλοί είχαν διαβάσει τότε το πιο γνωστό του έργο, τους «Αιώνες».
2000: Σύμφωνα με τον Ισαάκ Νεύτωνα αυτή θα ήταν η χρονιά που τα γεγονότα της Αποκάλυψης θα λάμβαναν χώρα.
12 Φεβρουαρίου 2006: Ο ερευνητής και συγγραφέας Κλιντον Ορτίθ θεωρούσε ότι αυτή ήταν η ημερομηνία που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ο οποίος, σύμφωνα με τον Ορτίθ, είναι ο... Αντίχριστος της Αποκάλυψης (!) θα ενθρονιζόταν.
ΧΡ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ( Εφημερίδα ΕΘΝΟΣ )

Ανώνυμος είπε...

( Συνέχεια στα παραπάνω ).
O καθένας μας διαθέτει λογική και κρίση. Έχοντας αυτά ως βάση μπορεί να τοποθετηθεί, ν' αποδεχθεί κάποιες απόψεις ή να τις απορρίψει. Δε χρειάζεται να ζητάμε από τον άλλο να τοποθετηθεί. Αυτό που για τον ένα είναι αυτονόητο, για τον άλλο είναι απορριπτέο. Η διαφορετικότητα και η ποικιλότητα στις απόψεις και τις ιδέες δίνουν την ιδιαίτερη ομορφιά και το χρώμα στους ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

Κατ ,αρχήν θα πω συγχαρητήρια για την Προειδοποίηση απο του Ελληνες Hackers .Υποθετω οτι οι Διαχειριστές θα ξύπνησαν και θα έκλεισαν τις "τρύπες"
Φανταστείτε την επένδυση που 'εγινε για το "Πείραμα του Αιώνα".
Φανταστείτε τώρα στα αποτελέσματα των παρατηρήσεων και μετρήσεων να ειχαν πρόσβαση καποιοι "άσχετοι" η πολυ σχετικοί οι οποίοι αφου υπέκλεπταν τα στοιχεία η θα τα τροποποιούσαν...
Μη νομιζετε ομως οτι το "ενδιαφερον" ειναι μονο Ελληνικο.Ομαδες υπαρχουν πολλες και ισυχρες πχ. Ρωσοι, Κινεζοι, Ισραηλιτες, Ιρανοι,κλπ....
Τωρα ,γιατι το εκαναν ειναι μια αλλη ιστορια...

Ανώνυμος είπε...

bagia blog επιτυχία η ανάρτηση

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ VAGIA GR ME THN ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΙΧΕΣ VAGIA-GR METHN ANAΡTHΣΗ AYTH ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ.