Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Δ.Ο ΠΑΣΟΚ Αλιάρτου: Σχέδιο "Καλλικράτης"


Στην συνεδρίαση στις 19/1/2010 της συντονιστικής της Τ.Ο ΠΑ.ΣΟ.Κ ΑΛΙΑΡΤΟΥ με θέμα το σχέδιο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ", συμφωνήσαμε οτι: Είναι μια θεμελιώδης αλλαγή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα επιφέρει την αποκέντρωση της εξουσίας και θα ενδυναμώσει την Περιφέρεια.
Στηρίζοντας αυτή την τολμηρή δομική αλλαγή, θεωρούμε οτι η εφαρμογή της στον Νομό μας θα είναι αποτελεσματικότερη με την δημιουργία Έξι(6) Δήμων, λαμβάνοντας υπόψην και τον Χωροταξικό Σχεδιασμό.

11 σχόλια:

ΓΕΙΤΟΝΑΣ είπε...

ΔΗΛΑΔΗ, 3 ΣΤΗΝ ΤΕΩΣ ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ 3 ΣΤΗΝ ΤΕΩΣ ΕΠΑΡΧΙΑ ΘΗΒΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΜΕΡΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ 4-2. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Γ Ε Λ Ι Ο.

Ανώνυμος είπε...

Σαφης και ενδιαφερουσα η προταση αυτη.Διατηρει αποτελεσματικοτερα τους μικροτερους οικισμους ,κινει το ενδιαφερον ολων για τον τοπο τους,αποφευγει την αδιαλαξια των 2 μεγαλων πολεων του νομου μας και ενσωματωνει ευγενη αμιλα για προοδο και ευημερια.

ΜΕΛΟΣ είπε...

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η Τ.Ο. ΒΑΓΙΩΝ. ΝΑ ΜΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΝΑ ΤΑ ΟΔΗΓΕΙ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ είπε...

Σύντροφοι, οι Αλιαρτινοί τάχθηκαν υπερ 6 δήμων στη Βοιωτία. Οι Βαγαίοι, όπως φαίνεται θα αφήσουμε όσους ευθύνονται για τα χάλια μας, που μείναμε μόνοι μας, αντι να είμαστε ένας μεγάλος και κραταιός δήμος, να αποφασίσουν για εμάς. Ο πολιτικομάγειρας τάχθηκε υπέρ δύο δήμων. Ο Σβίγγος του έπλεξε το πολιτικό εγκώμιο και τον χαρακτήρισε πολιτικό κεφάλαιο.
Αν θέλουμε να πάμε στη Θήβα, να πάμε. Αλλά να το έχουμε εμείς διαλέξει΄. Να μη το καθορίσει το πολιτικό συμφέρον του καιροσκόπου.
Μπορούμε και πρέπει να καθορίσουμε καταστάσεις. θα είμαστε μια σοβαρή πολτική ομάδα αν δούμε σε βάθος χρόνου την καλύτερη επιλογή, κάνουμε τις αναγκαίες επαφές με τους συντρόφους των άλλων Τ.Ο. και πείσουμε με επιχειρήματα τους συγχωριανούς μας για την επιλογή που κάναμε.
Οι υγιείς και συνειδητοποιημένες οργανώσεις φαίνονται στις κρίσιμες περιόδους και καθορίζουν τα πολιτικά πράγματα. Θα περιμένουμε να αποφασίσουν αυτοί που έχουν συμφέροντα ή θα πάρουμε απόφαση και θα τους καθορίσουμε εμείς στις θέσεις που τους δώσαμε με την ψήφο και την υποστήριξή μας να προωθήσουν ό,τι εμείς θέλουμε;

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 4.37,συντροφε κατα τα λεγομενα σου,υπαρχει σοβαρη απαντηση για ολα τα λεγομενα σου και αρκετη δραση, την οποια θα ενημερωθεις επωνυμα στο μπλογκ αν γραφεις επωνυμα μεσα στο μπλογκ, η αν πλησιασεις τα οργανα που αναφερεις και λαβεις γνωση των παιπραγμενων και οσων γινονται,γιατι συμφωνω με την γνωμη σου οτι........ Οι υγιείς και συνειδητοποιημένες οργανώσεις φαίνονται στις κρίσιμες περιόδους και καθορίζουν τα πολιτικά πράγματα.......... Το μονο που μπορω να σου πω (οσο εισαι ανωνυμος) οτι υπαρχει ομαδα ανοικτη βεβαια σε οποιον θελει να συμμετεχει,η οποια αποτελειται απο μελη Τ.Ο. ομορων Δημων και εργαζεται για να αποφυγει την αδιαλλαξια των 2 μεγαλων πολεων του νομου μας.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ είπε...

Eυχαριστώ για την ανώνυμη ενημέρωση. Κατά τα άλλα σε πείραξε η δική μου ανωνυμία. Αν εκπροσωπείς την Τ.Ο. αποτελεί τιμή σου να πεις πως είσαι ο Α΄γραμματέας ή κάτι άλλο. Γιατί εσύ να είσαι ανώνυμος? Για να ταιριάζεις στη δική μου? Περιμένουμε και επιθυμούμε να δούμε όσα λες έμπρακτα. Τη συνεργασία που επικαλείσαι πρότεινα και εγώ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ-ΖΗΤΑΣ-ΡΩΤΑΣ-ΑΠΑΝΤΑΣ-κ.τ.λ. .ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ η ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ.

ΦΙΛΟΣ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 5.43, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΜΠΡΑΒΟ, ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ. ΤΖΟΥΦΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕ ΔΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΑΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ Τ.Ο. ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΝΕΙ ΠΕΤΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

polizανωνυμια τελος συμφωνω. και μπραβο στον η στην που το λεει πολυ ωραια(στο σχολιο 5,43). ετσι ειναι κυριοι. οτι κι αν θελετε το ζητατε επωνυμα.αυτος ειναι και ο λογος που εγω προσωπικα οταν θελω κατι το υπογραφω ,αλλιως απλα διαβαζω τους επωνυμους και στεναχωριεμε με τους ανωνυμους. ο ανωνυμος οταν ρωταει η απανταει δεν γνωριζεις τι μελει γενεσθε. βεβαια ο καλος μπλοκερ ολες τις ιπ τις γνωριζει και η πλακα ειναι οτι οι ανωνυμοι κρυβοντε πισω απο το δακτυλο τους.το παρον δεν θα το υπογραψω γιατι δεν αναφερομαι στους επωνυμους.(καλημερα στον μπλοκερ)

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμια τελος συμφωνω. και μπραβο στον η στην που το λεει πολυ ωραια(στο σχολιο 5,43). ετσι ειναι κυριοι. οτι κι αν θελετε το ζητατε επωνυμα.αυτος ειναι και ο λογος που εγω προσωπικα οταν θελω κατι το υπογραφω ,αλλιως απλα διαβαζω τους επωνυμους και στεναχωριεμε με τους ανωνυμους. ο ανωνυμος οταν ρωταει η απανταει δεν γνωριζεις τι μελει γενεσθε. βεβαια ο καλος μπλοκερ ολες τις ιπ τις γνωριζει και η πλακα ειναι οτι οι ανωνυμοι κρυβοντε πισω απο το δακτυλο τους.το παρον δεν θα το υπογραψω γιατι δεν αναφερομαι στους επωνυμους.(καλημερα στον μπλοκερ)

λογω λαθους ξαναγραφτηκε

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ-ΖΗΤΑΣ-ΡΩΤΑΣ-ΑΠΑΝΤΑΣ-κ.τ.λ. .ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ η ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ.

Τό καλύτερο σχόλιο που γράφτηκε στο blog. (ΣΑΚΗΣ Από κέντρο)