Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Τελειωμό δεν έχουν τα "περίεργα" στο Υπουργείο Περιβάλλοντος


ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ XYTA ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΗ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙ
Δεν έχουμε κάτι προσωπικό με την Κα Μπιρμπίλη, ούτε όρεξη να παριστάνουμε την αντιπολίτευση. Ωστόσο για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, έχουμε απογοητευτεί από την κρυφή πολιτική (ποια πολιτική;) ΥΠΕΚΑ. Η Κα Μπιρμπίλη, που έγινε Υπουργός χάριν προσωπικής απόφασης Πρωθυπουργού, παρουσιάστηκε στην κοινωνία με οικολογικό προσωπείο, αλλά δυστυχώς οι πράξεις της δείχνουν ότι όχι απλώς είναι επιπόλαια με το περιβάλλον, οτι όχι απλώς δεν λυπάται τα χρήματα του Ελληνικού λαού,… αλλά ότι έχει παραδώσει την ηγεσία του Υπουργείου σε μεγαλοεργολάβους και πολυεθνικές, οι οποίοι φυσικά το τελευταίο που σκέφτονται είναι η προστασία του περιβάλλοντος.
Η Κα Μπιρμπίλη, παρέλαβε ένα σχέδιο νόμου από την προηγούμενη Κυβέρνηση, το οποίο χαρακτηρίστηκε σεμνό, ισορροπημένο και κοινά αποδεκτό, και ήταν προϊόν συνεργασίας και μάλιστα φανερής-υπό τον ήλιο- όλων των δημοσίων και ιδιωτικών παραγόντων του κλάδου.
Και ενώ η Κα Μπιρμπίλη το ανάρτησε στο opengov το Νοέμβριο 2009, για ακόμα πιο ανοικτή και φανερή διαβούλευση, έρχεται σήμερα να στείλει στη Βουλή ένα νόμο έκτρωμα, που δεν σέβεται τα χρήματα & τις ανησυχίες του Ελληνικού λαού και στον οποίο προσθέτουν και αφαιρούν παραγράφους στελέχη εταιριών μέσα στο ίδιο το γραφείο της Κας Μπιρμπίλη! ...

Η συνέχεια >> kafeneio-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: