Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο μήνυμα του Τάκη Μάρκου

Φίλες και φίλοι,
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλες και όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας. Και ήσασταν πολλοί οι Βαγαίοι που με εμπιστευτήκατε.
Η κάλπη έδειξε ότι η δυναμική των νεολαίων είναι ισχυρότερη από τη δυναμική των ώριμων και την επικροτούμε αρκεί να συνοδεύεται από την υπόσχεση: « Άμες δε γ’ εσόμεθα πολλώ κάρρονες». Δώσαμε έναν αγώνα τίμιο, διαφανή, με πίστη στην ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας και σταθήκατε δίπλα μας, χαλυβδώνοντας τη δύναμή μας.
Ο αγώνας όμως δεν τελείωσε. Έχει και δεύτερο ημίχρονο αύριο, Κυριακή 14 Νοεμβρίου. Σας καλώ μαζικά να ψηφίσουμε ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟ, με δήμαρχο το Νίκο Σβίγγο, τον άνθρωπο που αποτελεί την εγγύηση για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης στο νέο Δήμο Θηβαίων, του οποίου από 1- 1- 2011 θα είμαστε πολίτες.
Την προηγούμενη Κυριακή δώσατε τα μηνύματά σας στην πολιτική ηγεσία. Αυτή την Κυριακή όμως έχετε να αποφασίσετε για το μέλλον της πόλης μας. Για την πρόοδο ή την στασιμότητα. Το χρέος προς τους φίλους, τους συγγενείς, σε αυτούς που σας είχαν εξυπηρετήσει, το κάνατε την προηγούμενη Κυριακή με τους σταυρούς που βάλατε. Αυτή την Κυριακή πρέπει να κάνετε το χρέος σας απέναντι στα Βάγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: