Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

Ισραηλινές αεροπορικές επιθέσεις στη Γάζα






ΠΗΓΗ: SKY.NEWS

2 σχόλια:

istoploos είπε...

Κόρη της Σιών , πόσοι οφθαλμοί ακόμα αντί οφθαλμού; Πόσοι οδόντες αντί οδόντος; Στέγνωσες τα μάτια μας με το αίμα που πότισες τη γη της Παλαιστίνης και δε θα υπάρχει δάκρυ να κυλήσει, αύριο για τα δικά σου παιδιά. Γιατί ,σίγουρα, το αθώο αίμα που έχυσες θα θελήσει να βρει το δίκιο του. Θα εκθρέψει μια νέα γενιά «τρομοκρατών» που θα ζητήσουν εκδίκηση, θα γυρέψουν ελευθερία με το μόνο δρόμο που τους άφησες... Το δρόμο του αίματος.
Ο θεός να βάλει το χέρι του. (Παράκληση ενός άθεου )

Ανώνυμος είπε...

Ο “εκλεκτός λαός” του Ιεχωβά (=Θεού) όπως αυτοαποκαλούνται, παίρνουν το θρησκευτικό δικαίωμα να κάνουν τις θηριωδίες, που σε τακτά χρονικά διαστήματα γινόμαστε μάρτυρες. Από μικρά παιδιά γαλουχούνται πως αυτοί είναι οι εκλεκτοί και όλοι οι άλλοι λαοί είναι ζώα, πλασμένοι για να υπηρετούν τους Εβραίους, ώστε να μην έχουν υποζύγια. Θα σας παραθέσω κάποια αποσπάσματα από το ιερό τους βιβλίο “Ταλμούδ”(*1), που το έχουν αμέσως μετά την Π. Διαθήκη, το οποίο περιέχει τις ραβινικές ερμηνείες της Π. Διαθήκης και οδηγίες των ραβίνων προς τους πιστούς Εβραίους. Σε παρένθεση σας δίνω και το μέρος του Ταλμούδ απ’ όπου προέρχεται το απόσπασμα. Κρατηθείτε γερά στη θέση σας με αυτά που θα διαβάσετε:
« Οι Εβραίοι είναι ανθρώπινα όντα, αλλά τα έθνη του κόσμου δεν είναι ανθρώπινα όντα, αλλά κτήνη.»
( Baba Mecia 114, 6 )
« Ο Ιεχωβά εδημιούργησε τους μη Εβραίους εις ανθρώπινον σχήμα δια να μην εξυπηρετούνται υπό κτηνών. Επομένως οι μη Εβραίοι είναι υποχρεωμένοι να υπηρετούν νυχθημερόν τους Εβραίους. »
( Midrasch Talpioth, σελ. 255-L )
« Ο Εβραίος δύναται να βιάζη, να κλέπτη, να ψευδορκή, αλλά πρέπει να φροντίζει να μην αποκαλύπτεται, δια να μη προσβάλλεται το Ισραήλ. » ( Schulchan Atuch, Jore Dia )
« Ο Εβραίος δικαιούται να κάνη εις μίαν μη Εβραίαν ό,τι του αρέσει. Ούτος δύναται να την χρησιμοποιήση ως αύτη να ήτο ένα τεμάχιον κρέατος. » ( Nadarine, 20D, Schulchanaruch, Choszen Hamiszpat, 348 )
« Όλα τα υπάρχοντα των άλλων εθνών ανήκουν εις το Εβραϊκόν έθνος, το οποίον επομένως διακαιούται να τα αρπάξη, άνευ οιωνδήποτε δισταγμών. Ένας ορθόδοξος Εβραίος δεν υποχρεούται να τηρή τας ηθικάς αρχάς, ως προς τους ανθρώπους άλλων φυλών. Ούτος δύναται να ενεργήση αντιθέτως προς τας αρχάς της ηθικής, εφόσον αυτό ωφελεί αυτόν και τους Εβραίους εν γένει. » ( Schulchan Atuch, Choszen Hamiszpat, 348 )
« Απαγορεύεται αυστηρώς εις τους Εβραίους να κλέβουν τους αδελφούς των και ήδη θεωρείται ως κλοπή, εάν λάβουν και το εν έκτον της αξίας του εμπορεύματος επί πλέον. Οιοσδήποτε όστις έχει κλέψει δι’ απάτης τον αδελφόν του οφείλει να το επιστρέψη το κλαπέν ποσόν. Φυσικά αυτό ισχύει μόνον δια τους Εβραίους, διότι αυτοί έχουν το δικαίωμα να κλέβουν έναν “γκόϊ”(=αλλόθρησκον) και δεν έχουν το δικαίωμα να του επιστρέψουν τα όσα κατά την συνδιαλλαγήν έκλεψαν. Διότι η Βίβλος λέγει « Εσύ δεν θα κλέψης από τον πλησίον σου αδελφόν », αλλά οι μη Εβραίοι δεν είναι αδελφοί μας, αλλά είναι χειρότεροι και από τους σκύλους. » ( Aruch Choszen Hahiszpat 227 )
Ένας λαός, που καθοδηγείται από τους πνευματικούς τους οδηγούς με τέτοιες διδαχές, μπορεί να σεβαστεί τους γειτονικούς λαούς;
Πάμε τώρα να δούμε τι λέει το κύριο ιερό τους βιβλίο, η Π.Διαθήκη ( από μετάφραση της ελληνικής βιβλικής εταιρίας) :
« Όταν ο Κύριος, ο Θεός σας, σας φέρει στη χώρα, που τώρα πάτε να την κατακτήσετε, θα διώξετε στο πέρασμά σας πολλά έθνη, τους Χετταίους, τους Γεργεσαίους, τους Αμορραίους, τους Χαναναίους, τους Φερεζαίους, τους Ευαίους και τους Ιεβουσαίους, εφτά έθνη μεγαλύτερα και ισχυρότερα από σας. Θα τους παραδώσει ο Κύριος, ο Θεός σας, στην εξουσία σας για να τους νικήσετε και να τους εξονώσετε πλήρως. Δεν πρέπει να κάνετε μ’ αυτούς καμία συνθήκη, ούτε να τους λυπηθείτε. Δε θα έρθετε σε επιμειξία μαζί τους, δε θα δώσετε τα κορίτσια σας στους γιους τους, ούτε θα πάρετε τις θυγατέρες τους γυναίκες για τους γιους σας. Γιατί θ’ σπομακρυνθούν τα παιδιά σας από τον Κύριο και θα λατρεύσουν άλλους θεούς• και τότε θα ξεσπάσει ο θυμός του Κυρίου εναντίον σας και θα σας εξολοθρεύσει αμέσως.
Αντίθετα θα τους κάνετε τα εξής: θα καταστρέψετε τα θυσιαστήριά τους, θα συντρίψετε τις πέτρινες και τις ξύλινες λατρευτικές τους στήλες και θα κάψετε τα είδωλά τους. Εσείς είστε λαός αφιερωμένος στον Κύριο, το Θεό σας. Αυτός σας διάλεξε μέσα απ’ όλους τους λαούς της γης, για να είστε λαός δικός του…» ( Δευτερονόμιο, ζ’ 1-6 )
Παρουσιάζονται να έχουν θεία εντολή για τις καταστροφές που προκαλούν σε όλους τους αιώνες, από τα βιβλικά χρόνια μέχρι σήμερα. Αιμοσταγείς και ανελέητοι, αδίστακτοι κι εκδικητικοί, όπως ο Ιεχωβάς τους! Συνεχίζουμε:
« …Αλλά ο Κύριος ο Θεός μας, μας τον παρέδωσε και νικήσαμε αυτόν, τους γιους του και το στρατό του. Καταλάβαμε όλες τις πόλεις του, τις καταστρέψαμε εντελώς και εξοντώσαμε άντρες, γυναίκες και παιδιά. Δεν αφήσαμε κανέναν ζωντανό. Το μόνο που πήραμε για λεία ήταν τα ζώα λαο ό,τι λάφυρα από τις πόλεις κυριεύσαμε. » ( Δευτορονόμιο, β’33-35 )
Οι Παλαιστίνιοι έλκουν την καταγωγή τους από την αρχαία Κρήτη, είναι απόγονοι των Φιλισταίων. Είναι άποικοι των νησιών του Αιγαίου. Οι Εβραίοι έχουν πανάρχαιο μίσος κατά των Ελλήνων. Είναι το μίσος των εκπροσώπων του σκότους ( Εβραίων- Σιωνιστών) κατά των εκπροσώπων του φωτός ( Ελλήνων ). Ας δούμε πόσο φιλικά είναι (;) τα αισθήματά τους για εμάς:
« Θα χρησιμοποιήσω τους άντρες του Ιούδα σαν τόξο μου, τους άντρες του Εφραίμ για βέλη και τους άντρες της Σιών σαν ξίφος, που εγώ σαν ήρωας το υψώνω εναντίον του στρατού των Ελλήνων…Τα λιθάρια της σφεντόνας του θα χτυπήσουν τους εχθρούς, θα τους ρίξουν στη γη κι αυτά θα κοκκινήσουν απ’ το αίμα τους όπως τα ραντιστήρια κι όπως τα κέρατα του θυσιαστηρίου. » ( Ζαχαρίας, θ’ 13 και 15)
Το μίσος των Εβραίων κατά των Παλαιστινίων είναι από την εποχή που γράφτηκε η Π. Διαθήκη, δηλ. η μυθολογία, προϊστορία και η παραποιημένη ιστορία του Ισραήλ. Κι εμείς το έχουμε ιερό βιβλίο!
Το παυλιανό ιερατείο, φοβούμενο το ορθολογικό αρχαίο πνεύμα, μας ανάγκασε να εξοβελίσουμε την μυθολογία μας και την προϊστορία μας για να υιοθετήσουμε την εβραϊκή. Ιδού ένα δείγμα του εβραϊκού μίσους:
« Αλίμονό σας, Φιλισταίοι, εσείς που προέρχεστε από την Κρήτη και κατοικείτε κάτω στα παράλια! Ο Κύριος λέει εναντίον σας: « Θα σ’ ερημώσω, Χαναάν, χώρα των Φιλισταίων! Δε θα μείνει ούτ’ ένας κάτοικος. Θα γίνουν τα παράλια λιβάδια με πηγάδια για τους βοσκούς, και μαντριά για τα κοπάδια. Θ’ ανήκουν σ’ αυτούς που θα επιζήσουν απ’ το λαό του Ιούδα …» ( Σοφονίας, β’ 5-7 )
Αλίμονο στους σύγχρονους Φιλισταίους, τα αδέλφια μας. Οι πολιτικοί μας είναι γερά δεμένοι στο άρμα του Σιωνισμού, οπότε να μείνουν άλαλοι. Η εκκλησία δεν μπορεί να τα βάλει με τους εκλεκτούς του Θεού. Οι πνευματικοί μας ταγοί θα καταπιούν τη φωνή τους γιατί αλληθωρίζουν προς τις επιχορηγήσεις των Σιωνιστικών κέντρων προς τα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Κι έτσι οι παντέρημοι Παλαιστίνιοι θα μάχονται με τις πέτρες μόνοι κι αβοήθητοι για μια πιθαμή γης, με το σταυρουδάκι του δίκιου στα γυμνά τους στήθη…
Αδέλφια, κουράγιο…
----------------------------------------------------------------------------------------------
(*1) Ταλμούδ: περιληπτική ονομασία των απόκρυφων βιβλίων που αποτελούν τον θρησκευτικό και πολιτικό κώδικα των Ιουδαίων. Είναι συνέχεια της Π. Διαθήκης και περιλαμβάνει την “Μίσνα”, δηλ. τον κώδικα του προφορικού νόμου και την “Γεμάρα”, τη συμπλήρωση δηλαδή και την εξήγηση αυτού.